Aşılama Aşılama İle Hamile Kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende yaptırdım aşılamamı.8 günüm.benim acayip göğüslerim ağrıyor.başka bi belirtim yok.hepimiz için hayırlısı.meslem hoşgeldin canım.inş.güzel haberlerimizi burda paylaşırız.

mrb.kızlar ben iki ay kloemn ve çatlatma iğnesi kullandım fakat sonuç bugün adet oldum.adetimin bitiminde rahim filmini çektirmek istiyorum. çektirmeden önce yapılması gereken bişey varmı bide ?bide diyelim çektirdim bu ayı boşmu geçireceğim yani aşılama bir sonraki aymı oluyo.Bide aşılama nasıl oluyo blgi verirseniz sevinirim kızlar.RAbbim isteyen herkese nasip eder inş...

canım bizde batmanın en iyi doktoruna gittik ama adam rahim filmine aldırmadan aşılama yaptı rahim filminden dolayı kanamam olduğu halde yine yaptı bence doktor seçimi aşılamadan daha önemli

batmanda hangi dr a gittin hangi hastane.ben de batmanda yaptırabilirm.ne olur cevep ver canım bu benim için önemli ççoookkkkk

bende çektirecegim rahim flimi adetimin 10 gününe randevü verdiler sanki bana geç gibi geldi

Mrb kzılar .okadar kötüyüm okadar kötüyümki anlatamam.ama sizlerle paylaşmak istedim.aşılamamın 18.günü b-hcg baktırdım.ama yok hamile değilim.oysa bu 2.aşılamamda okadar umutluydumki.of ya offf.dr.bile umutluydum.2 gün önce dr.gittim.ultrasonla baktı.rahim ağzı kalınlaşmış dedi.yani ii birşeydi.neden böle oldu bilmiyorumm.çok moralim bozuk çooooook.yalnız kalıp ağlamak istiyorum.işdeyim.kendimi zor tutuyorum.neolur dua edinnn.sadece sabır istiyorum.

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 24 12 2009 ilk aşılamamı yaptırdım. bugun 7. gunum. ben daha onceden 2 kere hamile kaldım.ama malesef 1 dıs gebelık 2.sıde düsük oldu.dıs gebelıgım cok gec fark edıldı o yuzden tek tupun alındı.ama dr olumlu konusyor.test sonuclarımız ıyı cıkttı. rahım fılmı ve dıger işlemlerde yapıldı.bende gonal f kullandım. karnımdan vuruldum. 8 adet vvuruldum daha sonra catlatma ıgnesı oldum.. takdir ALLAH kalmıs. umarım hepımız en kısa zamanda bebişlerımıze kavusruz..

slm ben yeni katıldım bebek istiyorum arkadaşlar aşılama oldum 11 gün oldu daha 14 gün sonuda öğrenicem aşılama olanlar lütfen yazsın belirtileri neler lütfeen ne olur

slm rahim flimi bende çektirdim flimi çektirdikten sonra hamile kalına biliniyormuş gerçi ben kalamadım ya aşılama oldum sonucunu bekliyorum inşallah kalırsın canım

4.aşılalam tuttu. şu an 15 haftalık hamileyim. ikizdi ama biri yaşamadı 6 haftalıktı.allah herkese nasip etsin

hergün aklımda hemde hiç çıkmıyorrrrr ki

merhaba kızlar.ben yeni üyeyim.2 yıl 8 aylık evliyim.27 yaşındayım.yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz.bende pkos var.eşimin değerleri normal.3kez klomen tedavisi gördüm.sadece ilk uygulamada 1adet yumurtam büyüdü,diğerlerinde yumurtam büyümedi.ilk seferinde aşılama yaptık ama tutmadı( 29 mayısta adet gördüm.30 mayısta gonal f+menogon kullanmaya başladım.adetimin 7.günü e2 değerim 398 çıktı ve gelişmekte olan 11-12 mm boyutlarında 7-8 folikülüm var.11.günümde yani pazartesi tekrar e2 ve ultrason takibim var.eğer pazartesi e2 1000 üzerine çıkarsa pzrtsi çatlatma iğnesi çarşamba aşılama olucam.hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum ...

4.aşılalam tuttu. şu an 15 haftalık hamileyim. ikizdi ama biri yaşamadı 6 haftalıktı.allah herkese nasip etsin

hayırlı olsun bende ankaradayım nerde kime yaptırdın sorun neydi ben ikinci aşılamayı yaptıracagım bu ayın sonu başlıyacagım 1 ay dinlendim beni bilgilendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…