- 4 Ağustos 2021
- 76
- 27
- 3
- Konu Sahibi tambirleydi7
-
Hiçbir zorluğu yok muayene olur gibi yatıyorsunuz bi aparat takıyor oradan şırıngayla spermleri yolluyor ağrı sızı vs narkozluk bir durum yokMerhabalar ben nisanda aşılamaya baslayacağım insallah ancak biraz korkularım var nolur bana süreci tek tek anlatır mısınız zk de aşılama yapanlar? Ben alttan muayene bile olmaya korkan bir insanım vajinal ultrasona bile yeni alıştımhsg çekilirkende anestezi ile çekildim cok zorlar mı beni?
İşte ben o aparattan korkuyorumHiçbir zorluğu yok muayene olur gibi yatıyorsunuz bi aparat takıyor oradan şırıngayla spermleri yolluyor ağrı sızı vs narkozluk bir durum yok
Vajinal ultrason gibi düşünün kendinizi strese sokmamaya çalışınİşte ben o aparattan korkuyorum(
Hsg gibi bi durum yok korkmayin.Merhabalar ben nisanda aşılamaya baslayacağım insallah ancak biraz korkularım var nolur bana süreci tek tek anlatır mısınız zk de aşılama yapanlar? Ben alttan muayene bile olmaya korkan bir insanım vajinal ultrasona bile yeni alıştımhsg çekilirkende anestezi ile çekildim cok zorlar mı beni?
İşte o spekulumdan korkuyorum benHsg gibi bi durum yok korkmayin.
Normal alttan muayene gibi olacak ne zaman asikama olup bittigini bile anlayamayacaksiniz basit bi islem.
Vajinaya spekulum takilip rahim agzi temizlenip katateri yerlestirip spermleri veriyorlar islem bu kadar.
Hic korkmayın hic bir sey hissetmiyorsunuz, o içeri gönderilen katetter sinek ısırığı gibi bir hiveriyor sadece 1.2 saniye sürüyor sonra zaten hiç bisey hissetmiyorsunuz
Yaa sizz haber verir misiniz olunca nasıl olduğunu bitince benim daha bidahaki ay olacakBende hsg anestezz çekildim travma kaldı resmen bende canım çok acıdı bı kaç gün sonra bnde aşılama olcam aynılarını yaşıcam diye çok korkuyrm bende
Tabiki de verririm cnm bnimYaa sizz haber verir misiniz olunca nasıl olduğunu bitince benim daha bidahaki ay olacak
Korkulacak bisey yok rahat olun lutfen. Hamile kalmak icin herseye raziyiz asilamaniz vesile olsun inşallah emekleriniz bosa gitmez. Bende 2 defa oldum gercekten korkulacak birsey yokİşte o spekulumdan korkuyorum ben(
Canm benim inşallah hayırla sonuclanir korkma sakın cok kolay bir islem. Ben doktora bitti mi diye sordugumda kadin eldivenlerini cikariyodu coktan halletmisti yani farketmedim bileBende hsg anestezz çekildim travma kaldı resmen bende canım çok acıdı bı kaç gün sonra bnde aşılama olcam aynılarını yaşıcam diye çok korkuyrm bende
Teşekkür ederim balım. İnşallah benim de böyle olur içimi rahatlattin valalh şuanCanm benim inşallah hayırla sonuclanir korkma sakın cok kolay bir islem. Ben doktora bitti mi diye sordugumda kadin eldivenlerini cikariyodu coktan halletmisti yani farketmedim bile
Icini ferah tut vesile olsun inşallahTeşekkür ederim balım. İnşallah benim de böyle olur içimi rahatlattin valalh şuan
Umarım ben de basarabilirim. Ben evlendiğim sene bana vajinismus teshisi kondu sonra kızlık zarım yüksekteymiş ve kalınmıs onun için ameliyat oldum ben geçti gitti kendi kendimi telkin ede ede vajinismusu yenebildim birazcık. Sonra cocuk sahiibi olmak istedik olamadık doktora gittik hersey normal dediler baska doktora gittik yumurta tembelliği baslangıcı var dedi ama engel değil bu da dedi en son zk e gittim o da asılama olacak direkt dedi .. Ben alttan asla muayene olmam diyordum oldum asla adetliyken muayene olmam diyordum oldum. (Muayene dediğim vajinal ultrasonla bakmak) doktor dedi ki “burda bundan sonra böyle bakılacak bunu bilerek gel.” Kabullendim bir şekilde ama su spekulumu kabullenemiyorum bi asırı korkunc gözüküyor gözüme .. Neyi büyük konustuysam yasadımCanm benim inşallah hayırla sonuclanir korkma sakın cok kolay bir islem. Ben doktora bitti mi diye sordugumda kadin eldivenlerini cikariyodu coktan halletmisti yani farketmedim bile
İyi ki varsın balım teşekkür ederim. Amin inşallah rabbim ikimize de istiyen herkese de hemencecik versin inşallahIcini ferah tut vesile olsun inşallahmerak ettigin bisey olursa yaz bana ozelden burdan farketmez
Spekulum dan korkmuyorum ben o acitmiyor kiUmarım ben de basarabilirim. Ben evlendiğim sene bana vajinismus teshisi kondu sonra kızlık zarım yüksekteymiş ve kalınmıs onun için ameliyat oldum ben geçti gitti kendi kendimi telkin ede ede vajinismusu yenebildim birazcık. Sonra cocuk sahiibi olmak istedik olamadık doktora gittik hersey normal dediler baska doktora gittik yumurta tembelliği baslangıcı var dedi ama engel değil bu da dedi en son zk e gittim o da asılama olacak direkt dedi .. Ben alttan asla muayene olmam diyordum oldum asla adetliyken muayene olmam diyordum oldum. (Muayene dediğim vajinal ultrasonla bakmak) doktor dedi ki “burda bundan sonra böyle bakılacak bunu bilerek gel.” Kabullendim bir şekilde ama su spekulumu kabullenemiyorum bi asırı korkunc gözüküyor gözüme .. Neyi büyük konustuysam yasadım
Merhaba aşılama yaptiricam bende haftaya acaba hsg mecbur yapiyolarmiHiçbir zorluğu yok muayene olur gibi yatıyorsunuz bi aparat takıyor oradan şırıngayla spermleri yolluyor ağrı sızı vs narkozluk bir durum yok
Hsg yi belgeleri tamamlarken istemişlerdiMerhaba aşılama yaptiricam bende haftaya acaba hsg mecbur yapiyolarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?