- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Ama ilaçlar pahalıdır bence arkadaşım Yen'i yaptırdı toplam hepsine 11 bin vermişEşimle çok beğendik doktoru canım bugün bizim burda hastane yakın zaten tup bebek 5500e yapiyolarmis bide
Asilamami???tup bebek mi ?Ama ilaçlar pahalıdır bence arkadaşım Yen'i yaptırdı toplam hepsine 11 bin vermiş
TüpbebekAsilamami???tup bebek mi ?
Wuu çok pahalı:/Tüpbebek
Kısmet cnm inşallahCanım arkadasım aşılama yaptırdı tutmadı 3 ay sonra kendiliğinden oldu.
aşılama yumurta takibine nazaran izlenebilecek daha verimli bir yol bence hayirlisi olur insallah ne zaman baslayacaksiniz islemlereCanım bugün gittim doktor bana dedi ki ileri derecede pkosun sen 20den fazla gelismemis küçük yumurtaların var dedi yumurta takibi yaparsak boşa kürek çekmiş oluruz sana aşılama yapalım dedi
Güzel sonuçlarını bekliyorumben yaptirdim tahlil.yaninda kansızlık b12 ve bi kaç tane bişey daha yapildi.yarın sabah alicam sonucu.
Herşey gönlünce olsun insben yaptirdim tahlil.yaninda kansızlık b12 ve bi kaç tane bişey daha yapildi.yarın sabah alicam sonucu.
ben yaptirdim tahlil.yaninda kansızlık b12 ve bi kaç tane bişey daha yapildi.yarın sabah alicam sonucu.[/
Ya Hakkından hayırlısı canımBenim sonucum malesef negatif kızlar
Senin kaçıncı gündü canım. .belki yükselir sonradanBenim sonucum malesef negatif kızlar
Cnm ben iki gün önce yaptırmıştı 0.07 cıktı malesef
2 gün önce kaçinci günündü canım?Cnm ben iki gün önce yaptırmıştı 0.07 cıktı malesef
Slm canım ben dün 2. Defa yaptırdım kan tahlili 3 katı olmuştu. Evet iğneli dene bence2 gün önce kaçinci günündü canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?