Aşılama mart 2017

Pazar regl günüm. Benim aşılamam 14.gün yapildi. Adet döngümde 27
Canım doktorum bana 30 martta yaptı öğlen sprermler 36 saat boyunca içerde yaşayabiliyor. Yani 2 Nisa'nda da döllenmiş olabilir. Yani döllenmenin olmasından 10 gün sonra kanda çıkar. Biz yumurtlama gününü baz almadık doktor kendine göre ayarladı.

Canım İnan boyutlarına bakmadım. Çünkü ilk aşılamam. 4 yumurtam vardı yeterli büyüklükte olmuş dedi. Hatta emin misin diye sordu çoğul gebelik açısında tabi tutarsa.
Benim ilk aşılama da 2 yumurta vardı. 2. De tek oldu. Yani şansım baya baya az. Kısmet bakalım

Eczanede calisiyorum ben acaba eczacim da tanıdık gelisten bana verirse uyguna getirir miyim geliştirici iğneleri ben canım
Bide sen istanbul da misin

Benim ilk aşılama da 2 yumurta vardı. 2. De tek oldu. Yani şansım baya baya az. Kısmet bakalım
Ama çok veya az olması değil yumurtanın kaliteli olması önemli bence. Öle düşünme Allah yoktan var etmiştir. Olsa da olmasa da vardır bir nedeni. İnan ben yarın kesin sonuç öğreneceğim ama diyelim olmamış çok üzülmem çünkü elimden geleni yapıp Allah'a bırakıyorum. O nasıl uygun görürse. Çünkü tutup düşük yapmaktansa veya Doğum anında kaybetmektense olmamasına daha çok sevinirim.

Eczanede calisiyorum ben acaba eczacim da tanıdık gelisten bana verirse uyguna getirir miyim geliştirici iğneleri ben canım
Bide sen istanbul da misin
Gaziantep'te yaşıyorum. Ve iğneleri aldıktan sonra tanıdık eczacıya sordum 300 falan dedi yani 2 katına satıyorlar. Çok pahalı yani yazık insanlara.

Cnm inan aynı cümleyi kurdum bugün iş arkadaşıma ama sonuç negatif olunca için çok yandı ama allah'ın takdiri ne gelirse ondan

Gaziantep'te yaşıyorum. Ve iğneleri aldıktan sonra tanıdık eczacıya sordum 300 falan dedi yani 2 katına satıyorlar. Çok pahalı yani yazık insanlara.
Neden iğneleri devlet karşılamıyor anlamadm ben her şeyi ben ödedikten sonra sigorta niye var ki acaba durumu olmayan napsin tamam sen ben veririz ama olmayan napsin:/

Cnm inan aynı cümleyi kurdum bugün iş arkadaşıma ama sonuç negatif olunca için çok yandı ama allah'ın takdiri ne gelirse ondan
Neden iğneleri devlet karşılamıyor anlamadm ben her şeyi ben ödedikten sonra sigorta niye var ki acaba durumu olmayan napsin tamam sen ben veririz ama olmayan napsin:/
canım ilk çocukta bot kısmını karşılıyor diye biliyorum. Çünkü benim 2. Çocuk İçin yaptırdığım İçin direk karşılamıyor dediler.

Benim ilk olcak ışte rabbim nasip ederse canım seninkinide Allah bağışlasın:)
Amin canım oğlum kendiliğinden oldu 6 yaşında. Oğlum kardeş çok istiyor. Ondan karar verdim 2 yıldır düşünüyorum ama hiç tedavi yaptırmadık sadece hsg çektirdim. Birde şimdi aşılama yarın sonucu öğreneceğim. Allahım size ikiz nasip etsin tek seferde kurtulun

Ayyy ne güzel dedin kız öyle hayırlısı canım neyse o olsun inşallah hepimiz için:* rabbim sanada çift çıft versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…