- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Canım doktorum bana 30 martta yaptı öğlen sprermler 36 saat boyunca içerde yaşayabiliyor. Yani 2 Nisa'nda da döllenmiş olabilir. Yani döllenmenin olmasından 10 gün sonra kanda çıkar. Biz yumurtlama gününü baz almadık doktor kendine göre ayarladı.Pazar regl günüm. Benim aşılamam 14.gün yapildi. Adet döngümde 27
Canım İnan boyutlarına bakmadım. Çünkü ilk aşılamam. 4 yumurtam vardı yeterli büyüklükte olmuş dedi. Hatta emin misin diye sordu çoğul gebelik açısında tabi tutarsa.Bu arada kaç yumurta oldu boyutuyla beraber?
Benim ilk aşılama da 2 yumurta vardı. 2. De tek oldu. Yani şansım baya baya az. Kısmet bakalımCanım İnan boyutlarına bakmadım. Çünkü ilk aşılamam. 4 yumurtam vardı yeterli büyüklükte olmuş dedi. Hatta emin misin diye sordu çoğul gebelik açısında tabi tutarsa.
Eczanede calisiyorum ben acaba eczacim da tanıdık gelisten bana verirse uyguna getirir miyim geliştirici iğneleri ben canımBen tıp fakülte Hastanesinde yaptırdım. Doç. Özel gidiyorum. 120 tl doktor asistanına. 90 hastaneye. 650 yumurta geliştirici iğnelere. Yumurta çatlatma iğnesine sanırım 60 dı. Ama tanıdığın mümessil varsa iğnesi daha uyguna alabilirsin. Tabi arkadaşım uygun almış. 2. Çocuklarda devlet iğne parasını hiç karşılamıyor.
Ama çok veya az olması değil yumurtanın kaliteli olması önemli bence. Öle düşünme Allah yoktan var etmiştir. Olsa da olmasa da vardır bir nedeni. İnan ben yarın kesin sonuç öğreneceğim ama diyelim olmamış çok üzülmem çünkü elimden geleni yapıp Allah'a bırakıyorum. O nasıl uygun görürse. Çünkü tutup düşük yapmaktansa veya Doğum anında kaybetmektense olmamasına daha çok sevinirim.Benim ilk aşılama da 2 yumurta vardı. 2. De tek oldu. Yani şansım baya baya az. Kısmet bakalım
Gaziantep'te yaşıyorum. Ve iğneleri aldıktan sonra tanıdık eczacıya sordum 300 falan dedi yani 2 katına satıyorlar. Çok pahalı yani yazık insanlara.Eczanede calisiyorum ben acaba eczacim da tanıdık gelisten bana verirse uyguna getirir miyim geliştirici iğneleri ben canım
Bide sen istanbul da misin
Ya üzülme vardır bir hikmet. Allah büyük inşallah en kısa zamanda kendiliğinden olur13. Gun ve bhcg 0.07
Cnm inan aynı cümleyi kurdum bugün iş arkadaşıma ama sonuç negatif olunca için çok yandı ama allah'ın takdiri ne gelirse ondanAma çok veya az olması değil yumurtanın kaliteli olması önemli bence. Öle düşünme Allah yoktan var etmiştir. Olsa da olmasa da vardır bir nedeni. İnan ben yarın kesin sonuç öğreneceğim ama diyelim olmamış çok üzülmem çünkü elimden geleni yapıp Allah'a bırakıyorum. O nasıl uygun görürse. Çünkü tutup düşük yapmaktansa veya Doğum anında kaybetmektense olmamasına daha çok sevinirim.
Neden iğneleri devlet karşılamıyor anlamadm ben her şeyi ben ödedikten sonra sigorta niye var ki acaba durumu olmayan napsin tamam sen ben veririz ama olmayan napsin:/Gaziantep'te yaşıyorum. Ve iğneleri aldıktan sonra tanıdık eczacıya sordum 300 falan dedi yani 2 katına satıyorlar. Çok pahalı yani yazık insanlara.
Cnm inan aynı cümleyi kurdum bugün iş arkadaşıma ama sonuç negatif olunca için çok yandı ama allah'ın takdiri ne gelirse ondan
canım ilk çocukta bot kısmını karşılıyor diye biliyorum. Çünkü benim 2. Çocuk İçin yaptırdığım İçin direk karşılamıyor dediler.Neden iğneleri devlet karşılamıyor anlamadm ben her şeyi ben ödedikten sonra sigorta niye var ki acaba durumu olmayan napsin tamam sen ben veririz ama olmayan napsin:/
Zamanı vardır bekle bence.Cnm inan aynı cümleyi kurdum bugün iş arkadaşıma ama sonuç negatif olunca için çok yandı ama allah'ın takdiri ne gelirse ondan
Benim ilk olcak ışte rabbim nasip ederse canım seninkinide Allah bağışlasın:)canım ilk çocukta bot kısmını karşılıyor diye biliyorum. Çünkü benim 2. Çocuk İçin yaptırdığım İçin direk karşılamıyor dediler.
Dr um 2 ay dinlenir ole başlarız demişti ama baklaim nasil olucakZamanı vardır bekle bence.
Amin canım oğlum kendiliğinden oldu 6 yaşında. Oğlum kardeş çok istiyor. Ondan karar verdim 2 yıldır düşünüyorum ama hiç tedavi yaptırmadık sadece hsg çektirdim. Birde şimdi aşılama yarın sonucu öğreneceğim. Allahım size ikiz nasip etsin tek seferde kurtulunBenim ilk olcak ışte rabbim nasip ederse canım seninkinide Allah bağışlasın:)
Canım arkadasım aşılama yaptırdı tutmadı 3 ay sonra kendiliğinden oldu.Dr um 2 ay dinlenir ole başlarız demişti ama baklaim nasil olucak
Ayyy ne güzel dedin kız öyle hayırlısı canım neyse o olsun inşallah hepimiz için:* rabbim sanada çift çıft versin inşallahAmin canım oğlum kendiliğinden oldu 6 yaşında. Oğlum kardeş çok istiyor. Ondan karar verdim 2 yıldır düşünüyorum ama hiç tedavi yaptırmadık sadece hsg çektirdim. Birde şimdi aşılama yarın sonucu öğreneceğim. Allahım size ikiz nasip etsin tek seferde kurtulun
. Buarada doktor önemli. Doktorunu iyi seç gerisi Allah'a artık.Ayyy ne güzel dedin kız öyle hayırlısı canım neyse o olsun inşallah hepimiz için:* rabbim sanada çift çıft versin inşallah
Eşimle çok beğendik doktoru canım bugün bizim burda hastane yakın zaten tup bebek 5500e yapiyolarmis bide. Buarada doktor önemli. Doktorunu iyi seç gerisi Allah'a artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?