- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Yarın test yaptıracak mısın? Ben yarın yaptıracamAmin ıns saol
Bence özel hastane varsa orda yaptır 1.5 saat sonra çıkıyor. Mesela mesai saatleri içerisinde bile verebilirsin 20 veya 25 tl sadece test. Bence ilk önce hamileliğe baktır zaten inşallah hamilelik olursa doktor diğerlerine zaten bakıyoBende yarin yaptircam test ama sağlık ocagında yaptircam. Yaninda b12 demir folat falan onlarada baktircam. Sonucu 1 gün sonra cıkıyomuş.zaten evimin 20 metre aşağısında sağlık ocağı
Valla burda en yakinimdaki hastane 70 e yapiyor. Onun için bi gün sonra çıksın fark etmez. Büyük ihtimal yine tutmamiştir zaten:)Bence özel hastane varsa orda yaptır 1.5 saat sonra çıkıyor. Mesela mesai saatleri içerisinde bile verebilirsin 20 veya 25 tl sadece test. Bence ilk önce hamileliğe baktır zaten inşallah hamilelik olursa doktor diğerlerine zaten bakıyo
Niye okadar pahalı İnşallah tutmuştur. Allah büyükValla burda en yakinimdaki hastane 70 e yapiyor. Onun için bi gün sonra çıksın fark etmez. Büyük ihtimal yine tutmamiştir zaten:)
Ben Gaziantep'te yaşıyorum siz?O fiyata nerde yaptiriyosun ki merak ettim hangi hastane?
Canım bugün gittim doktor bana dedi ki ileri derecede pkosun sen 20den fazla gelismemis küçük yumurtaların var dedi yumurta takibi yaparsak boşa kürek çekmiş oluruz sana aşılama yapalım dediıyı bakalım bızlerıde haberdar et olurmu
Niye okadar pahalı İnşallah tutmuştur. Allah büyük
. Devlet hastanesinin acilinde de yaptırabilirsiniz benceBen istanbuldayım
Bencede ilaç yerine iğne kullanın öle yaptırımCanım bugün gittim doktor bana dedi ki ileri derecede pkosun sen 20den fazla gelismemis küçük yumurtaların var dedi yumurta takibi yaparsak boşa kürek çekmiş oluruz sana aşılama yapalım dedi
Yarın 10. Gün mü bence 14. Gün yaptır. Ben 12. Gün yaptırdım doktor 14. Gün tekrar yaptır yükselme var mı bakalım dedi.Acilde yapiyolar mi ki. Devlet hastanesine gidene kadar sabah iki dakka iner burda yaptirirm ya :) yarın 10. Günüm
Evet stres oldum yani erken yaptırmak saçma bende hep okudum burdan aöa gidip yaptırdım. Sonuç kötü değil ama yükselirse iyi inşallahYa da hafta sonu özelde mi yaptirsam daha da erken gibi aslında.
Canım ne Kadar oluyo aşılama ücret olarak hiç fikrim yok benimBencede ilaç yerine iğne kullanın öle yaptırım
Ben tıp fakülte Hastanesinde yaptırdım. Doç. Özel gidiyorum. 120 tl doktor asistanına. 90 hastaneye. 650 yumurta geliştirici iğnelere. Yumurta çatlatma iğnesine sanırım 60 dı. Ama tanıdığın mümessil varsa iğnesi daha uyguna alabilirsin. Tabi arkadaşım uygun almış. 2. Çocuklarda devlet iğne parasını hiç karşılamıyor.Canım ne Kadar oluyo aşılama ücret olarak hiç fikrim yok benim
Bu arada kaç yumurta oldu boyutuyla beraber?Ben tıp fakülte Hastanesinde yaptırdım. Doç. Özel gidiyorum. 120 tl doktor asistanına. 90 hastaneye. 650 yumurta geliştirici iğnelere. Yumurta çatlatma iğnesine sanırım 60 dı. Ama tanıdığın mümessil varsa iğnesi daha uyguna alabilirsin. Tabi arkadaşım uygun almış. 2. Çocuklarda devlet iğne parasını hiç karşılamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?