Aşılama mart 2017

değil ikiside aynı ılac kımısı ağızdan kımısı vajınal yoldan kullanıyo.
Kafam karıştı şimdi ya doktor 10 gün kullan dedi ama dikkat etmedim hangi tür kullan dediğini,, neyse bişey sorcam doktor senin aşılaman başlamadan rahim agzını çektirdimi?

Kafam karıştı şimdi ya doktor 10 gün kullan dedi ama dikkat etmedim hangi tür kullan dediğini,, neyse bişey sorcam doktor senin aşılaman başlamadan rahim agzını çektirdimi?
rahım agzı cektırme dıye bahsettığın sey sanırım taktığı spekulum aleti evet onu kullanıp rahım agzını görüp aşılama yapıyo zaten spekulum takmazsa aşılama yapamaz ki reçeten e reçetedir e nabıza gir reçetende ne yazıyo bak

Hayır canım ondan bahsetmiyorum :) zaten onu taktıktan sonra biraz agrım oldu oda biraz acıyabilir rahim agzını çektiriyorum gibi bişey söyledi ayrıntılıda sormadım belki biriken akıntı falan varsa önünü açmıştır diye düşündüm sonradan,zaten hafif kanamam da oldu

işte spekulumu takınca onla rahım agzını one cekıyo sankı boyle vakumluyomuş gibi oluyo ılk aşılamamda yapıldı ama başka bir alet daha taktımı onu göremedim ama ılk aşılamamda bendede kanama oldu 1 gün damla damla sürdü

İlkte hiç agrı olmamıştı bu sefer çok agrı oldu bende farklı bişey yaptı sandım şuan ödüm kopuyo yine tutmayacak diye
canım yapmış olabılır belkı benımde ılk aşılamamda spekulum taktıktan sonra sankı vakumla içimden bişeyi öne cekıyomuş gibi agrım oldu ama ıkıncıde sadece spekulumu taktığını hıssettım
sen hangi şehirdesin hangi hastanede tedavı oluyosun

Allah hepinize nasip eder inşallah benimde 2.5 senedir evliyim yok ve acaba yumurtlama tedavisi uğraşmadam direk aşılamamı yaptrsam diyorum ücret ne kadar nasıl yapıyolar bilgi verseniz bana olur mu

Sivastayım canım burda yaşıyorum medicana hastanesi,sen hangi şehirdesin yaş kaç bu arada

Allah hepinize nasip eder inşallah benimde 2.5 senedir evliyim yok ve acaba yumurtlama tedavisi uğraşmadam direk aşılamamı yaptrsam diyorum ücret ne kadar nasıl yapıyolar bilgi verseniz bana olur mu
Hoşgeldin canım,herhangi bi sorun varmı eşinde yada sende? Canım benim ortalama 1600 tl tuttu toplam iğne hastane vs

İstanbulda cnm dğru düzgün olmadım cnm yok
Canım istanbulda yaşıyosun alternatifin de çok, iyi bi doktor ayarla güzelce bi muayene ol 2,5 yıl çok fazla bi zaman, hiç bekleme hemen bi hsg (rahim filmi) çektir temiz çıkarsa hemen tedaviye başla geç bile kalmışsın yaş kaç?

neden tedavı olmadınız insulın dırencı için ilaç faian kullanmadınızmı
hep normal yoldan denedim çünkü olur diye hsg çekildim falan ama yok klomen bile kullandım bir yumurtam oluştu tutmadı oda adetim hep düzensiz ilaçla oluyorum şuan matofin kullanıyorum cnm

çekildim temiz çıktı 22 yaşındayım 23 olcam

hep normal yoldan denedim çünkü olur diye hsg çekildim falan ama yok klomen bile kullandım bir yumurtam oluştu tutmadı oda adetim hep düzensiz ilaçla oluyorum şuan matofin kullanıyorum cnm
canım soğan suyunu dene adetın 3. gunu başa 7 gün iç sonra bırak bunu bir kaç ay dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…