- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Yaptı doktor. Devlet hastanesinde. Ama 2 tanesi en büyük olanıydı sanırım.canim 4 5 yumurtayla nasil asiladilar seni normalde yapmazlar
canım yumurta oluşuyoda çatlamadan kistleşiyo diye biliyorum ben
Oluyodu canım. Ama her ay değil. Adetlerim de düzenli aslında en geç 35. gün olurum. 30-35 Gün döngüm. Ama kısmet olmayınca olmuyo.Canım iğne kullanmadan hiçmi yumurtan oluşmuyodu normalde? Pcos olunca öyle oluyodu sanırım dimi
digerleri gelismemis ozaman 2 yumurtayla asilama yapilmis yeterli buyukluge ulasan yumurta sayin 2 yaniYaptı doktor. Devlet hastanesinde. Ama 2 tanesi en büyük olanıydı sanırım.
genelde oturdum 15 gun ev bile temizlemedim esim yapti yemegimide onceden 1 haftalik kadar 4 5 cesit yaptim o konudada bunalmadim bol bol dinlendim ve asilamadan sonra 3 gun dus almadimPeki dikkat ettin mi dinlenme falan agır kaldırma vs
Onlarda çok küçük değildi ama 16 mm vardır. E2 değerim 2000 didigerleri gelismemis ozaman 2 yumurtayla asilama yapilmis yeterli buyukluge ulasan yumurta sayin 2 yani
2000 çokiyi bir değer ama 2000 e göre butun yumurtalarının çok kalıtelı olması lazım sanırım e2 hakkında bıldığım herbır yumurta için iyi değer 200 olmalı dıye bılıyorum eğer böyleyse yumurtaların çok kalıtelıymışOnlarda çok küçük değildi ama 16 mm vardır. E2 değerim 2000 di
Bi tanesi tutsun seninki gibi de gerisini boşver canım :) ama hiç belirtim yok o yüzden pek umudum da yok2000 çokiyi bir değer ama 2000 e göre butun yumurtalarının çok kalıtelı olması lazım sanırım e2 hakkında bıldığım herbır yumurta için iyi değer 200 olmalı dıye bılıyorum eğer böyleyse yumurtaların çok kalıtelıymış
inşallah canım allah ısteyen herkese nasıp etsın belırtı hiç olmaya bılıyo belırtılere aldanma var yada yok dıye ınsallah tutar sende burda hamıle olduğunu yazarsun kaç gün kaldıBi tanesi tutsun seninki gibi de gerisini boşver canım :) ama hiç belirtim yok o yüzden pek umudum da yok
Haftaya perşembe öğrenecem canım. Bugün 8. günüm. Senin eşinin sperm sayısı kaçtıinşallah canım allah ısteyen herkese nasıp etsın belırtı hiç olmaya bılıyo belırtılere aldanma var yada yok dıye ınsallah tutar sende burda hamıle olduğunu yazarsun kaç gün kaldı
Canım aşılamadan sonra doktor size ilişki önermedimi 3 gün duş almadım yazdınya onu merak ettim?genelde oturdum 15 gun ev bile temizlemedim esim yapti yemegimide onceden 1 haftalik kadar 4 5 cesit yaptim o konudada bunalmadim bol bol dinlendim ve asilamadan sonra 3 gun dus almadim
Aynen canım ya herşey nasip kısmet inşallah tutar ikimizinkide, e2 2000 yazmışınya ne zaman 2000 oldu?Oluyodu canım. Ama her ay değil. Adetlerim de düzenli aslında en geç 35. gün olurum. 30-35 Gün döngüm. Ama kısmet olmayınca olmuyo.
dr bişey demedı ılışkı konusunda ama ben ılışkıye gırdım şimdi ozaman abdest ne oldu dıyeceksın allah içimide ne için almadığımıda bılıyo sonucta oyuzden sıkıntı yapmadımCanım aşılamadan sonra doktor size ilişki önermedimi 3 gün duş almadım yazdınya onu merak ettim?
8 Gün gonal f 75 kullandım 8. gün öyleydi 36 saat sonra da aşılama oldu canımAynen canım ya herşey nasip kısmet inşallah tutar ikimizinkide, e2 2000 yazmışınya ne zaman 2000 oldu?
Ben iğnenin 5.günü e2 bakıldı 154 çıktı doktor çok iyi demişti dozuda değişmedi aynı devam ettim daha bakmadı8 Gün gonal f 75 kullandım 8. gün öyleydi 36 saat sonra da aşılama oldu canım
Bizede aşılama günü ve ertesi gün ilişki önerdi sonrası serbest dedi siz kaç kere ilişki yaşadınız canım sen bana umut oluyosun şuandr bişey demedı ılışkı konusunda ama ben ılışkıye gırdım şimdi ozaman abdest ne oldu dıyeceksın allah içimide ne için almadığımıda bılıyo sonucta oyuzden sıkıntı yapmadım
Benimle aynı zamanda giden birisi vardı. Bir hafta 75 kullanmıştı onunda seninkine benzer bi sonuç çıktı. Bi kaç gün de 100 vurmasını söyledi doktor. 800 küsürle aşılama oldu ona da. Doktor yumurtalarının geç yanıt verdiğini söylemiş. Seninde büyür canım merak etme güçlü bi.iğneBen iğnenin 5.günü e2 bakıldı 154 çıktı doktor çok iyi demişti dozuda değişmedi aynı devam ettim daha bakmadışimdi sen 2000 diyince benimki çok düşük gibi geldi off kafam yine karıştı canım ya
Geçti artık oldumya aşılama :) ben gonal f 900 kullandım 112,5 doz canımBenimle aynı zamanda giden birisi vardı. Bir hafta 75 kullanmıştı onunda seninkine benzer bi sonuç çıktı. Bi kaç gün de 100 vurmasını söyledi doktor. 800 küsürle aşılama oldu ona da. Doktor yumurtalarının geç yanıt verdiğini söylemiş. Seninde büyür canım merak etme güçlü bi.iğne
Değer yükselmiştir canım. Sonra doktor bakmıştır zaten ultrasondan yumurtalaraGeçti artık oldumya aşılama :) ben gonal f 900 kullandım 112,5 doz canım
Zaten herşey çok iyi dedi canım problem yok ama işte insan yinede tereddüt eriyo malum birde ikinci aşılama olunca işte panik çoğalıyo, size önerdimi doktor ilişki? Progestan kullanıyomusun?Değer yükselmiştir canım. Sonra doktor bakmıştır zaten ultrasondan yumurtalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?