Aşılama mart 2017

Canım iğne kullanmadan hiçmi yumurtan oluşmuyodu normalde? Pcos olunca öyle oluyodu sanırım dimi
Oluyodu canım. Ama her ay değil. Adetlerim de düzenli aslında en geç 35. gün olurum. 30-35 Gün döngüm. Ama kısmet olmayınca olmuyo.

Peki dikkat ettin mi dinlenme falan agır kaldırma vs
genelde oturdum 15 gun ev bile temizlemedim esim yapti yemegimide onceden 1 haftalik kadar 4 5 cesit yaptim o konudada bunalmadim bol bol dinlendim ve asilamadan sonra 3 gun dus almadim

Onlarda çok küçük değildi ama 16 mm vardır. E2 değerim 2000 di
2000 çokiyi bir değer ama 2000 e göre butun yumurtalarının çok kalıtelı olması lazım sanırım e2 hakkında bıldığım herbır yumurta için iyi değer 200 olmalı dıye bılıyorum eğer böyleyse yumurtaların çok kalıtelıymış

Bi tanesi tutsun seninki gibi de gerisini boşver canım :) ama hiç belirtim yok o yüzden pek umudum da yok

Bi tanesi tutsun seninki gibi de gerisini boşver canım :) ama hiç belirtim yok o yüzden pek umudum da yok
inşallah canım allah ısteyen herkese nasıp etsın belırtı hiç olmaya bılıyo belırtılere aldanma var yada yok dıye ınsallah tutar sende burda hamıle olduğunu yazarsun kaç gün kaldı

inşallah canım allah ısteyen herkese nasıp etsın belırtı hiç olmaya bılıyo belırtılere aldanma var yada yok dıye ınsallah tutar sende burda hamıle olduğunu yazarsun kaç gün kaldı
Haftaya perşembe öğrenecem canım. Bugün 8. günüm. Senin eşinin sperm sayısı kaçtı

genelde oturdum 15 gun ev bile temizlemedim esim yapti yemegimide onceden 1 haftalik kadar 4 5 cesit yaptim o konudada bunalmadim bol bol dinlendim ve asilamadan sonra 3 gun dus almadim
Canım aşılamadan sonra doktor size ilişki önermedimi 3 gün duş almadım yazdınya onu merak ettim?

Oluyodu canım. Ama her ay değil. Adetlerim de düzenli aslında en geç 35. gün olurum. 30-35 Gün döngüm. Ama kısmet olmayınca olmuyo.
Aynen canım ya herşey nasip kısmet inşallah tutar ikimizinkide, e2 2000 yazmışınya ne zaman 2000 oldu?

Canım aşılamadan sonra doktor size ilişki önermedimi 3 gün duş almadım yazdınya onu merak ettim?
dr bişey demedı ılışkı konusunda ama ben ılışkıye gırdım şimdi ozaman abdest ne oldu dıyeceksın allah içimide ne için almadığımıda bılıyo sonucta oyuzden sıkıntı yapmadım

8 Gün gonal f 75 kullandım 8. gün öyleydi 36 saat sonra da aşılama oldu canım
Ben iğnenin 5.günü e2 bakıldı 154 çıktı doktor çok iyi demişti dozuda değişmedi aynı devam ettim daha bakmadı şimdi sen 2000 diyince benimki çok düşük gibi geldi off kafam yine karıştı canım ya

Bizede aşılama günü ve ertesi gün ilişki önerdi sonrası serbest dedi siz kaç kere ilişki yaşadınız canım sen bana umut oluyosun şuan

Benimle aynı zamanda giden birisi vardı. Bir hafta 75 kullanmıştı onunda seninkine benzer bi sonuç çıktı. Bi kaç gün de 100 vurmasını söyledi doktor. 800 küsürle aşılama oldu ona da. Doktor yumurtalarının geç yanıt verdiğini söylemiş. Seninde büyür canım merak etme güçlü bi.iğne

Geçti artık oldumya aşılama :) ben gonal f 900 kullandım 112,5 doz canım

Değer yükselmiştir canım. Sonra doktor bakmıştır zaten ultrasondan yumurtalara
Zaten herşey çok iyi dedi canım problem yok ama işte insan yinede tereddüt eriyo malum birde ikinci aşılama olunca işte panik çoğalıyo, size önerdimi doktor ilişki? Progestan kullanıyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…