Aşılama mart 2017

SEN kaç yaşındasın rabbim nasip etsin inşallah :) bu ay zaten başlıycam yumurta takibinede genede sorim sizede dedim hangisi mantıklı diye

SEN kaç yaşındasın rabbim nasip etsin inşallah :) bu ay zaten başlıycam yumurta takibinede genede sorim sizede dedim hangisi mantıklı diye
30 yaşındayım canım kaç yıldır uğraşıyoz bi türlü gebe kalamadım eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama nasip olmadı,çarşamba günü 2.aşılamamı oldum şuan bekleme aşamasındayım inşallah bu ay tutar yoksa daha fazla beklemeden tüp bebek yaptırıcaz inşallah gerek kalmaz canım sende biran önce üstüne düş yoksa bi bakmışsın yıllar geçmiş otuzuna yaklaşmısın zaman çabuk geçiyo çünkü

Sivas bi başka yaa herşeyiyle özel, büyük şehirlerde bu hazzı yakalayamıyo insan,havası bile başka
öyle maalesef havası komşuluğu insanı inan herşeyini okadar özlüyorum ki kapının önune oturup mahallece içilen çayları çekirdekleri saklambaçları kör ebeleri ben hala rüyalarımda sivastayım inanki

O söylediklerin çok eskide kaldı canım yaa artık yokki daha doğrusu çocukluğumuzda kaldı , şimdi sokakta oynayan çocuk görmek bile çok nadir inan ki

HAklısın cnm dğru söylüyosun sıkma sende canını BENİM KUZENİMİN 6.5 sene olmadı şimdi kendiliğinden ikizlere hamile kaldı

O söylediklerin çok eskide kaldı canım yaa artık yokki daha doğrusu çocukluğumuzda kaldı , şimdi sokakta oynayan çocuk görmek bile çok nadir inan ki
doğrudur canım heryer bina değilmi artık ordada en son 3 sene önce 1 2 saat gezme fırsatım oldu ciğerlerim sızladı koca mahallede 1 tane tanıdık komşu kalmazmı

doğrudur canım heryer bina değilmi artık ordada en son 3 sene önce 1 2 saat gezme fırsatım oldu ciğerlerim sızladı koca mahallede 1 tane tanıdık komşu kalmazmı
Aynen öyle canım o eski komşuluklar falanda kalmadı heryer apartman heryer site, artık çok nadir kaldı müstakil evler, onların çoğuda yıkılmak üzere

ıyı bakalım bızlerıde haberdar et olurmu
Canım doktora döllenme olursa kaçıncı gün olur , eğer tutarsa anlayabileceğim belirti olurmu dedim belirtiyi anlamazsın hiç bir şekilde dedi, 3.-4.günü olurmuş döllenme, demekki senin belirtin oldu o dikkatimi çekti

canim belkide belirti degildi ben sadece belim agridigini kasigimin agridigini ve bunu dollenmeye bagladigimi soyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…