- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
Hımm en azından yaştan kurtarıyosunçekildim temiz çıktı 22 yaşındayım 23 olcam
SEN kaç yaşındasın rabbim nasip etsin inşallah :) bu ay zaten başlıycam yumurta takibinede genede sorim sizede dedim hangisi mantıklı diyeHımm en azından yaştan kurtarıyosunaşılamadan önce yumurta takibiyle çatlatma iğnesi deneyin oda olmazsa aşılama yaptır bence, bak ben yıllardır bi denenediğim tüp bebek kaldı oda son çarem zaten
içtimde pek fayda görmedim ondan cnmcanım soğan suyunu dene adetın 3. gunu başa 7 gün iç sonra bırak bunu bir kaç ay dene
Sivas merkez canımmerkezdemisiniz ben 10 sene alibabada kaldım sonra ankaraa tasındık yıldızeline bağlı bır koyde kütüğümüz
özlüyorum evet insan memleketini büyüdüğü sokakları özlemezmi hiç akasya ağaçlarını bile özlüyıorumSivas merkez canımözlüyomusun buraları
30 yaşındayım canım kaç yıldır uğraşıyoz bi türlü gebe kalamadım eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama nasip olmadı,çarşamba günü 2.aşılamamı oldum şuan bekleme aşamasındayım inşallah bu ay tutar yoksa daha fazla beklemeden tüp bebek yaptırıcaz inşallah gerek kalmazSEN kaç yaşındasın rabbim nasip etsin inşallah :) bu ay zaten başlıycam yumurta takibinede genede sorim sizede dedim hangisi mantıklı diye
bence iyi bir dr bul kendine ve güzel bir tedaviye başla yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyo herşey özellikle pko daiçtimde pek fayda görmedim ondan cnm
Sivas bi başka yaa herşeyiyle özel, büyük şehirlerde bu hazzı yakalayamıyo insan,havası bile başkaözlüyorum evet insan memleketini büyüdüğü sokakları özlemezmi hiç akasya ağaçlarını bile özlüyıorum
öyle maalesef havası komşuluğu insanı inan herşeyini okadar özlüyorum ki kapının önune oturup mahallece içilen çayları çekirdekleri saklambaçları kör ebeleri ben hala rüyalarımda sivastayım inankiSivas bi başka yaa herşeyiyle özel, büyük şehirlerde bu hazzı yakalayamıyo insan,havası bile başka
O söylediklerin çok eskide kaldı canım yaa artık yokkiöyle maalesef havası komşuluğu insanı inan herşeyini okadar özlüyorum ki kapının önune oturup mahallece içilen çayları çekirdekleri saklambaçları kör ebeleri ben hala rüyalarımda sivastayım inanki
HAklısın cnm dğru söylüyosun sıkma sende canını BENİM KUZENİMİN 6.5 sene olmadı şimdi kendiliğinden ikizlere hamile kaldı30 yaşındayım canım kaç yıldır uğraşıyoz bi türlü gebe kalamadım eşimde de bende de herhangi bir problem yok ama nasip olmadı,çarşamba günü 2.aşılamamı oldum şuan bekleme aşamasındayım inşallah bu ay tutar yoksa daha fazla beklemeden tüp bebek yaptırıcaz inşallah gerek kalmazcanım sende biran önce üstüne düş yoksa bi bakmışsın yıllar geçmiş otuzuna yaklaşmısın zaman çabuk geçiyo çünkü
doğrudur canım heryer bina değilmi artık ordada en son 3 sene önce 1 2 saat gezme fırsatım oldu ciğerlerim sızladı koca mahallede 1 tane tanıdık komşu kalmazmıO söylediklerin çok eskide kaldı canım yaa artık yokkidaha doğrusu çocukluğumuzda kaldı , şimdi sokakta oynayan çocuk görmek bile çok nadir inan ki
buldm cnm başlıycam bu ay :)bence iyi bir dr bul kendine ve güzel bir tedaviye başla yaş ilerledikçe dahada zorlaşıyo herşey özellikle pko da
Aynen öyle canım o eski komşuluklar falanda kalmadı heryer apartman heryer site, artık çok nadir kaldı müstakil evler, onların çoğuda yıkılmak üzeredoğrudur canım heryer bina değilmi artık ordada en son 3 sene önce 1 2 saat gezme fırsatım oldu ciğerlerim sızladı koca mahallede 1 tane tanıdık komşu kalmazmı
ıyı bakalım bızlerıde haberdar et olurmubuldm cnm başlıycam bu ay :)
Canım doktora döllenme olursa kaçıncı gün olur , eğer tutarsa anlayabileceğim belirti olurmu dedim belirtiyi anlamazsın hiç bir şekilde dedi, 3.-4.günü olurmuş döllenme, demekki senin belirtin oldu o dikkatimi çektiıyı bakalım bızlerıde haberdar et olurmu
canim belkide belirti degildi ben sadece belim agridigini kasigimin agridigini ve bunu dollenmeye bagladigimi soyluyorumCanım doktora döllenme olursa kaçıncı gün olur , eğer tutarsa anlayabileceğim belirti olurmu dedim belirtiyi anlamazsın hiç bir şekilde dedi, 3.-4.günü olurmuş döllenme, demekki senin belirtin oldu o dikkatimi çekti
15 gün nasıl sabrettin bi formülün varsa banada söylecanim belkide belirti degildi ben sadece belim agridigini kasigimin agridigini ve bunu dollenmeye bagladigimi soyluyorum
kitap okudum baska caresi yok :)15 gün nasıl sabrettin bi formülün varsa banada söylezaman geçmiyo sanki
Peki dikkat ettin mi dinlenme falan agır kaldırma vskitap okudum baska caresi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?