Aşılama Aşılama Olacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mery00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
42
48
38
30
Herkese selam yarın çatlatma iğnesi ve ertesi gün ilk kez aşılama olacağım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi neler yaşadılar ve tutma olasılığı yüksek mi?

Herkese selam yarın çatlatma iğnesi ve ertesi gün ilk kez aşılama olacağım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi neler yaşadılar ve tutma olasılığı yüksek mi?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende aşılama olmuştum 21 Eylül'de şimdi hamileyim darısı size

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende aşılama olmuştum 21 Eylül'de şimdi hamileyim darısı size
yaaa cok sevındımmmm. bende asılamaya baslıyorum yarın reglımın ıkıncı gunu cok heyecanlıyım sızın yazını gorunce daha da heyecanlandım, sızın sorununuz neydı acaba? Rabbım saglıkla kavustursun ınsallah :)

Bu tecrübeye benim de ihtiyaçsın var Yok mu kimse?? Ben de reglemi bekliyorum bir haftası var ben aşılama olacağım canım. Çok umutluyum. İçimdeki heyecanı anlatamam.
kızlarrrr bende aynı durumdayım. yarın 9 da randevum var reglımın ıkıncı gunu ilk defa bu ay regl olunca ağlamadım uzulmedım. içimde umut heyecan bılmıyorum mutluyummm

Gözünüz aydın inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize benim de ilk defa olacak heyecanlı ve çok umutluyum bizimde sebepsiz sorunsuz olmuyor eşimde de bende de. Bakalım nasip olur insallah

Bu tecrübeye benim de ihtiyaçsın var Yok mu kimse?? Ben de reglemi bekliyorum bir haftası var ben aşılama olacağım canım. Çok umutluyum. İçimdeki heyecanı anlatamam.
Bana ilk klomen verdi dokror 5 gün, günde bir kez kullandım ve hap bittikten üç gün sonra kontrole gittim bugün de iğnemi alacağım perşembe aşılama olacak insallah tutar

Gözünüz aydın inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize benim de ilk defa olacak heyecanlı ve çok umutluyum bizimde sebepsiz sorunsuz olmuyor eşimde de bende de. Bakalım nasip olur insallah
İnşallah bende öyleydim inşallah olumlu sonuçlar alırsınız

Çok teşekkür ederim o zaman darısı size diyelim inşallah Benim eş kaynaklıydi canım ama ilk aşılamada tuttu çok şükür

Çok teşekkür ederim o zaman darısı size diyelim inşallah Benim eş kaynaklıydi canım ama ilk aşılamada tuttu çok şükür
ınsallaaahh Rabbım duysun, butun ısteyenlere nasıp olsun . bızımde es kaynaklı ılerı hızda dusukluk var sayımız duzeldı ama ılerı hız dusuktu en son %20 ılerı hız hareketsız %15.

ınsallaaahh Rabbım duysun, butun ısteyenlere nasıp olsun . bızımde es kaynaklı ılerı hızda dusukluk var sayımız duzeldı ama ılerı hız dusuktu en son %20 ılerı hız hareketsız %15.
Sayi kaçtı canım bizim aşılama günü 10 milyondu yıkanmış haliyle 8 milyon ile aşılama yapıldı

Aşılama yaptırdım ve tutmadı
Büyük ihtimalle strestendi
Bizim olmuyor kafasına girmiştim
Sonraki ay hamile olduğumu öğrendim
Ki doğru düzgün değerlendirememiştik de
resmennnn Rabbımın ol demesı ve mucızesı cok mutlu oldum.bunları okudukca sankı kendım hamıle gıbı sevınıyorum Rabbım herkesın yardımcısı olsun

kızlarrrr bende aynı durumdayım. yarın 9 da randevum var reglımın ıkıncı gunu ilk defa bu ay regl olunca ağlamadım uzulmedım. içimde umut heyecan bılmıyorum mutluyummm
Yaaa ne güzel canım. İnşallah güzel sonuç alırsın. Okurken ben bile heyecanlandım burda Allahım büyük. Bende regle olacağım diye ilk defa heyecanla bekliyorum aşılama olacak benimde ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…