Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende aşılama olmuştum 21 Eylül'de şimdi hamileyim darısı sizeHerkese selam yarın çatlatma iğnesi ve ertesi gün ilk kez aşılama olacağım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi neler yaşadılar ve tutma olasılığı yüksek mi?
yaaa cok sevındımmmm. bende asılamaya baslıyorum yarın reglımın ıkıncı gunu cok heyecanlıyım sızın yazını gorunce daha da heyecanlandım, sızın sorununuz neydı acaba? Rabbım saglıkla kavustursun ınsallah :)Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende aşılama olmuştum 21 Eylül'de şimdi hamileyim darısı size
kızlarrrr bende aynı durumdayım. yarın 9 da randevum var reglımın ıkıncı gunu ilk defa bu ay regl olunca ağlamadım uzulmedım. içimde umut heyecan bılmıyorum mutluyummmBu tecrübeye benim de ihtiyaçsın varYok mu kimse?? Ben de reglemi bekliyorum bir haftası var ben aşılama olacağım canım. Çok umutluyum. İçimdeki heyecanı anlatamam.
Gözünüz aydın inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeHakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende aşılama olmuştum 21 Eylül'de şimdi hamileyim darısı size
Bana ilk klomen verdi dokror 5 gün, günde bir kez kullandım ve hap bittikten üç gün sonra kontrole gittim bugün de iğnemi alacağım perşembe aşılama olacak insallah tutarBu tecrübeye benim de ihtiyaçsın varYok mu kimse?? Ben de reglemi bekliyorum bir haftası var ben aşılama olacağım canım. Çok umutluyum. İçimdeki heyecanı anlatamam.
İnşallahGözünüz aydın inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizebenim de ilk defa olacak heyecanlı ve çok umutluyum bizimde sebepsiz sorunsuz olmuyor eşimde de bende de. Bakalım nasip olur insallah
Çok teşekkür ederim o zaman darısı size diyelim inşallahyaaa cok sevındımmmm. bende asılamaya baslıyorum yarın reglımın ıkıncı gunu cok heyecanlıyım sızın yazını gorunce daha da heyecanlandım, sızın sorununuz neydı acaba? Rabbım saglıkla kavustursun ınsallah :)
ınsallaaahh Rabbım duysun, butun ısteyenlere nasıp olsun . bızımde es kaynaklı ılerı hızda dusukluk var sayımız duzeldı ama ılerı hız dusuktu en son %20 ılerı hız hareketsız %15.Çok teşekkür ederim o zaman darısı size diyelim inşallahBenim eş kaynaklıydi canım ama ilk aşılamada tuttu çok şükür
Sayi kaçtı canım bizim aşılama günü 10 milyondu yıkanmış haliyle 8 milyon ile aşılama yapıldıınsallaaahh Rabbım duysun, butun ısteyenlere nasıp olsun . bızımde es kaynaklı ılerı hızda dusukluk var sayımız duzeldı ama ılerı hız dusuktu en son %20 ılerı hız hareketsız %15.
canım bızım 8mılyondu uc ay takvıye kullandık bırde kecıboynuzu vs.42mılyon cıktı en son gecen aySayi kaçtı canım bizim aşılama günü 10 milyondu yıkanmış haliyle 8 milyon ile aşılama yapıldı
resmennnn Rabbımın ol demesı ve mucızesı cok mutlu oldum.bunları okudukca sankı kendım hamıle gıbı sevınıyorum Rabbım herkesın yardımcısı olsunAşılama yaptırdım ve tutmadı
Büyük ihtimalle strestendi
Bizim olmuyor kafasına girmiştim
Sonraki ay hamile olduğumu öğrendim
Ki doğru düzgün değerlendirememiştik de
Hayirlisi olsun kuzum inşallah hayırlı haberlerini alırızcanım bızım 8mılyondu uc ay takvıye kullandık bırde kecıboynuzu vs.42mılyon cıktı en son gecen ay
ınsallaahh Rabbım saglıkla hayırla nasıp etsın banada ınsallah ve butun anne olmak ısteyn herkese,amınnnHayirlisi olsun kuzum inşallah hayırlı haberlerini alırız
Amin canımmmınsallaahh Rabbım saglıkla hayırla nasıp etsın banada ınsallah ve butun anne olmak ısteyn herkese,amınnn
aynen canımm ınsllaaaahAmin canımmmiyi düşünelim iyi olsun
İlk aşılama mıydı sizin. Polikistik var mıydı bir de sizdeHakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende aşılama olmuştum 21 Eylül'de şimdi hamileyim darısı size
Yaaa ne güzel canım. İnşallah güzel sonuç alırsın. Okurken ben bile heyecanlandım burdakızlarrrr bende aynı durumdayım. yarın 9 da randevum var reglımın ıkıncı gunu ilk defa bu ay regl olunca ağlamadım uzulmedım. içimde umut heyecan bılmıyorum mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?