- 25 Ekim 2021
- 62
- 74
- 38
- 37
Benimde 3,5 yildir olmamıştı insallah asilamalariniz çok güzel geçer hepinizin.benimde yarın değer ikiye katlar ve netlesir umarım..Anladım canım hayırlı olsun .bende klomene başlıyorum yarın başka bir ilaç vermediler. Bakalım bizde iki yıldır gebelik oluşmadi hiç
Çok sevindimmm insallah sağlıkla kavusursun bebeğineİnşallah olumlu güzel haber alırsın canım.bende 12 Ekim'de aşılama oldum 26 Ekim'de kanda test pozitif çıktı yarın gene kan vericem.buarada ikinci asilamam
Çok sevindimmm insallah sağlıkla kavusursun bebeği
Tutma olasılığı az olduğu için çok umutlanmak istemiyorum ama elimizden baska birşey de gelmiyor.. Allaha kalmış artık insallah bizim de gerçek olurBenimde 3,5 yildir olmamıştı insallah asilamalariniz çok güzel geçer hepinizin.benimde yarın değer ikiye katlar ve netlesir umarım..
Evet bende h p o kafayla gittim iki aşılamada da tutmaz oran az diye en azından tüp bebek raporu için asilamalari doldurmuş olurum dedim ama çok şükür tuttu umutsuz olmamak lazımmış inşallah dileyen herkese nasip olsun insallahTutma olasılığı az olduğu için çok umutlanmak istemiyorum ama elimizden baska birşey de gelmiyor.. Allaha kalmış artık insallah bizim de gerçek olur
Ben devlet hastanesinde yaptırıyorum aşılamayı ve 6 kez denemiş olmak lazımmış tüp bebek için malesef o kadar yapmam büyük ihtimal olmazsa 2. de bırakırım bir süre diye düşünüyorumEvet bende h p o kafayla gittim iki aşılamada da tutmaz oran az diye en azından tüp bebek raporu için asilamalari doldurmuş olurum dedim ama çok şükür tuttu umutsuz olmamak lazımmış inşallah dileyen herkese nasip olsun insallah
6 ti kere mi? Bende devlet Hastanesi'nde yaptırdım.senin yaşın kucuktur sanırım ve evliliğin 3 yıldan azir.ben 34 yaşındayım yaklaşık 4 yıllık evliyim iki aşılama dedi prof bana olmazsa tüp e geçeriz demişti.Ben devlet hastanesinde yaptırıyorum aşılamayı ve 6 kez denemiş olmak lazımmış tüp bebek için malesef o kadar yapmam büyük ihtimal olmazsa 2. de bırakırım bir süre diye düşünüyorum
İnşallah canimmm amin ,hayırlı haberlerle gel inşallahBenimde 3,5 yildir olmamıştı insallah asilamalariniz çok güzel geçer hepinizin.benimde yarın değer ikiye katlar ve netlesir umarım..
Evet 2 senelik evliyim yaşım 26 iğneli tedavi olup aşılama olursa 2 kezmiş ama benim yumurta büyümesi ve diğer şeylerde sorun olmadığı için iğneyle yapmıyor doktorlar6 ti kere mi? Bende devlet Hastanesi'nde yaptırdım.senin yaşın kucuktur sanırım ve evliliğin 3 yıldan azir.ben 34 yaşındayım yaklaşık 4 yıllık evliyim iki aşılama dedi prof bana olmazsa tüp e geçeriz demişti.
Evet 2 senelik evliyim yaşım 26 iğneli tedavi olup aşılama olursa 2 kezmiş ama benim yumurta büyümesi ve diğer şeylerde sorun olmadığı için iğneyle yapmıyor
İnşallahh bekleyen isteyen herkes sağlıkla güzel haberler alalım en yakın zamandaAnladım canım.benim koşullar uyuyodu pko olmam yaşımın 34 oluşu 4 yıllık evli oluşum.zaten sorun yoks aasilama daha çabuk tutuyomus inşallah hiç yorulmadan bu sefer tutunur Canim bebişin
Aminnn insallahhhİnşallahh bekleyen isteyen herkes sağlıkla güzel haberler alalım en yakın zamanda
Aminnn inşallah canımİnşallah canimmm amin ,hayırlı haberlerle gel inşallah
Canım..normal.asilama.mi olsdun mikroçilimi?Evet bende h p o kafayla gittim iki aşılamada da tutmaz oran az diye en azından tüp bebek raporu için asilamalari doldurmuş olurum dedim ama çok şükür tuttu umutsuz olmamak lazımmış inşallah dileyen herkese nasip olsun insallah
Ayy insallahh inşallahhhAminnn inşallah canımsizlerden de bu başlık altında bol bol hamile haberleri alicaz inşallah
Ayy insallahh inşallahhhvalla.bugun çok heyecanlı ve mutluyum olabileceğini düşündükçe heyecanlanıyorum
Benimde oyle olacak. Rabbim ol desin yeterli nasip herşeyNormal asilama canim
Amelyathaneye girmeden bol bol dua et canım ve insallah Rabbim hepimizin dualarin karşılığını en hayırlı haliyle hemencik nasip ederBenimde oyle olacak. Rabbim ol desin yeterli nasip herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?