Aşılama Aşılama Olacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama yaptırdım ve tutmadı
Büyük ihtimalle strestendi
Bizim olmuyor kafasına girmiştim
Sonraki ay hamile olduğumu öğrendim
Ki doğru düzgün değerlendirememiştik de
Merhaba aşılama yaptirdiktan sonraki ay mi hamile kaldiniz. Geçen ay aşılama yaptırdım malesef tutmadi. Bu ayda ignelerin etkisi oldugunu ve degerlendirmem gerektiğini söyledi. Kendi kendime degerlendirecegim. Sizinde mi böyle oldu.

Amelyathaneye girmeden bol bol dua et canım ve insallah Rabbim hepimizin dualarin karşılığını en hayırlı haliyle hemencik nasip eder
Aminnn kuzumm ay edeceğim, zaten sürekli içimden geçiriyorum herkes için bütün anneliği tatmak isteyenler için inşallah nasip olur

Evet
Aşılamadan sonraki ay hamile kaldım
Dediğim gibi öyle çok değerlendirememiştik de
Hiç beklentim yoktu yani

Evet
Aşılamadan sonraki ay hamile kaldım
Dediğim gibi öyle çok değerlendirememiştik de
Hiç beklentim yoktu yani
Cok sevindim cnm bna cok guzel umut oldun. Teskkr ediyorum. Allhim bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin inşalalh

Cok sevindim cnm bna cok guzel umut oldun. Teskkr ediyorum. Allhim bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin inşalalh
Çok teşekkür ederim
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin gerçekten
Beklemenin be kadar zor olduğunu biliyorum

Herkese selam yarın çatlatma iğnesi ve ertesi gün ilk kez aşılama olacağım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi neler yaşadılar ve tutma olasılığı yüksek mi?
bende cuma günü çatlatma iğnesi olucam pazarda aşılamam var bu benim ikinci aşılamam ilki tutmamıştı birincide klomen kullandım ikincide letu siz hangi ilacı kullandınız

İnsallah hemizle birlikte canım 2 tane yeterli büyüklükte var diğeri küçüktü dedi doktor birisi 21 diğeri 19 mm olmustu canım
İnsallah bende buralara kızlar hamileyim diye yazabilirim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah bütün isteyenlere

Merhaba arkadaşlar bende 28 ekimde aşılama tedavisi başlattı doktor salı günü kontrolüm var inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin umutlu olalım

canım yumurtalarıma bakıyorlar salı gıttım 15-16mm di bugün yıne gıttım 18-19-17-15 mm yumurtalar varmıs suan haber beklıyorum ne zaman olacak aşılama dıye arayacaklar bakalım.
Anladımm bende sonuç için gideceksiniz sanmıştım hayırlısı olur insallah çok güzel haberler alırsınız bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…