Merhaba aşılama yaptirdiktan sonraki ay mi hamile kaldiniz. Geçen ay aşılama yaptırdım malesef tutmadi. Bu ayda ignelerin etkisi oldugunu ve degerlendirmem gerektiğini söyledi. Kendi kendime degerlendirecegim. Sizinde mi böyle oldu.Aşılama yaptırdım ve tutmadı
Büyük ihtimalle strestendi
Bizim olmuyor kafasına girmiştim
Sonraki ay hamile olduğumu öğrendim
Ki doğru düzgün değerlendirememiştik de
Aminnn kuzumm ay edeceğim, zaten sürekli içimden geçiriyorum herkes için bütün anneliği tatmak isteyenler içinAmelyathaneye girmeden bol bol dua et canım ve insallah Rabbim hepimizin dualarin karşılığını en hayırlı haliyle hemencik nasip eder
AminnnnnnAminnn kuzumm ay edeceğim, zaten sürekli içimden geçiriyorum herkes için bütün anneliği tatmak isteyenler içininşallah nasip olur
EvetMerhaba aşılama yaptirdiktan sonraki ay mi hamile kaldiniz. Geçen ay aşılama yaptırdım malesef tutmadi. Bu ayda ignelerin etkisi oldugunu ve degerlendirmem gerektiğini söyledi. Kendi kendime degerlendirecegim. Sizinde mi böyle oldu.
Cok sevindim cnm bna cok guzel umut oldun. Teskkr ediyorum. Allhim bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin inşalalhEvet
Aşılamadan sonraki ay hamile kaldım
Dediğim gibi öyle çok değerlendirememiştik de
Hiç beklentim yoktu yani
Çok teşekkür ederimCok sevindim cnm bna cok guzel umut oldun. Teskkr ediyorum. Allhim bebegini saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin inşalalh
bende cuma günü çatlatma iğnesi olucam pazarda aşılamam var bu benim ikinci aşılamam ilki tutmamıştı birincide klomen kullandım ikincide letu siz hangi ilacı kullandınızHerkese selam yarın çatlatma iğnesi ve ertesi gün ilk kez aşılama olacağım tecrübesi olanlar paylaşabilir mi neler yaşadılar ve tutma olasılığı yüksek mi?
Bende klomen kullandım bugün de aşılamam oldubende cuma günü çatlatma iğnesi olucam pazarda aşılamam var bu benim ikinci aşılamam ilki tutmamıştı birincide klomen kullandım ikincide letu siz hangi ilacı kullandınız
inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız rabbim güzel haber almayı nasib etsinBende klomen kullandım bugün de aşılamam oldu
Bende klomene başladım bugün. Ay inşallah pozitif sonuç alırsın kuzum .kaç yumurtan olmuştu ? Boyutları neydiBende klomen kullandım bugün de aşılamam oldu
Amin insallahhinşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız rabbim güzel haber almayı nasib etsin
İnsallah hemizle birlikte canımBende klomene başladım bugün. Ay inşallah pozitif sonuç alırsın kuzum .kaç yumurtan olmuştu ? Boyutları neydi
İnsallah bende buralara kızlar hamileyim diye yazabilirimİnsallah hemizle birlikte canım2 tane yeterli büyüklükte var diğeri küçüktü dedi doktor birisi 21 diğeri 19 mm olmustu canım
Amiinnn canım inşallahMerhaba arkadaşlar bende 28 ekimde aşılama tedavisi başlattı doktor salı günü kontrolüm var inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin umutlu olalım
Hadi hayırlısı olsun inşallahAmiinnn canım inşallahbenimde salı kontrolum var
Hadi hayırlısı olsun inşallahAmiinnn canım inşallahbenimde salı kontrolum var
Sonucu alabildiniz mi?Amiinnn canım inşallahbenimde salı kontrolum var
canım yumurtalarıma bakıyorlar salı gıttım 15-16mm di bugün yıne gıttım 18-19-17-15 mm yumurtalar varmıs suan haber beklıyorum ne zaman olacak aşılama dıye arayacaklar bakalım.Sonucu alabildiniz mi?
Anladımm bende sonuç için gideceksiniz sanmıştımcanım yumurtalarıma bakıyorlar salı gıttım 15-16mm di bugün yıne gıttım 18-19-17-15 mm yumurtalar varmıs suan haber beklıyorum ne zaman olacak aşılama dıye arayacaklar bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?