Aşılama Aşılama Olacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılamamın 12. Günü
Kan ve idarar testi yaptım. İdrarda 6 gün öncesi erken test yaptim çift çizgi çıktı şimdi kaset test yaptım o da silik çıktı kan değerim de 54 çıktı sizce şu an durum nedirrrr????

Eklentiler

• 83DFEF9B-2B37-4989-BCDB-965E7181A2E7.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 33
kan degerın ıyı cıkmıs duruyor 2gun sonra tekrarla bence kuzum.ınsallah vardır ya

bende aralıkta yaptırıcam 1 ay daha zaman tanıdım kendime . şuan adetim. doktorumu aradım bir dahaki ay yapalım aşılama diye oda adetin 2.-3. günü gel dedi. hakkımızda hayırlısı olsun. aslında aşılama da ihitmal düşük diyorlar diye direk tüp bebeğe gidecektik ama aşılamaya şans vermeye karar verdik.

canımmm ınsallaahh hakkında hayırlısı olur. Rabbım daha fazla bekletmesın

Amin inşallah canım en kısa zamanda hepimizin yüzü gülsün inşallah . sen pozitifi görürsen daha çok umutlu olacakmışım gibi nedense alılamadan
inşallaaaahhhh amınnn, ayy ınsallaahh ne mutlu olurum ya hem umut olurum burda asılaması tutanları gorunce bende oyle okudum hep gercekten cunku ne yaşadıklarını bılıyoruz bızde aynısını yasıyoruz . Rabbım hepımıze nasıp etsın en en kısa zamanda :)

ayın kaçında test yapacaksın canım

geçmez şimdi zaman sana . çok düşünmemeye çalış . biraz dikkat et kendine bol meyve avakado falan tüket . bol bol dinlen. HAatta bugün git avakodo al hergün 1 tane ye en azından 1 hafta
evet ya aksamları eve gec gıdıyorum Allahtan işten cıkınca yemek vs bıde fılm ızlemye calısyorum. buraya bakıyorum ıste. işteykende cok dusunmeye vaktım olmuyor ınsan yoksa dusunmeden edemıyor. aynen kuzum yormuyorum kendımı ne olur ne olmaz dıye avakado ,nar yıyorum 4 gundur falan. ınsallaahhh nasıp olur yaa mınnoş :) hepimizee olsun

heee iyi bari canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…