Aşılama Aşılama olanlar buraya gelin beraber dertleşelim 🤲🏻

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah var gam yokkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
55
106
23
Arkadaşlar ben 2017 de evlendim ilk günden beri çoçuk isteğimiz var olmayınca ilk defa aşılama oldum dün Ankara başkent hulusi hocaya belirtiler ne zaman başlıyor tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?

Ben polikistiğim çok geç yumurtluyorum bazen yumurtlamıyorum. Bildiğimiz başka bir sorun yok. Geçen ay kendiliğinden hamile kaldım ama 7. Hafta düşükle sonuçlandı. 2. Aşılamamı da yaptırıp bu da olmazsa yaza tüp bebek düşünüyorum. 3 yıllık evliyim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

Arkadaşlar ben 2017 de evlendim ilk günden beri çoçuk isteğimiz var olmayınca ilk defa aşılama oldum dün Ankara başkent hulusi hocaya belirtiler ne zaman başlıyor tecrübesi olanlar paylaşabilir mi ?
Bende orda göğsen hocada oldum canim ilk denememde şükür ki hamileyim yeni ogrendim sayilir keseleri gorduk ikiz olcak sanirim ama doktor 1 tanesi sonradan kaybolabilir dedi bakalim kalp atisini 2 hafta sonra insallah duycaz o zaman belli olur belirtilerim asilamadan sonra basladi gogus agrisi mi desem acısı mı desem oyle bi sey :) baskada bi belirtim yoktu canim

Arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum Salı günü aşılama yapıldı igneler ve çatlaması ignesi kullanılarak ama benim reglime 7 gün vardı yapıldığında böyle bir durum yasayan var mı varsa tutup tutmadığı hakkında bilgi verebilirmisiniz bide ilk aşılama

Canım bende 2017 yılında evlendım 2 sene oldu yarın aşılama yaptıracam bende inşallah güzel haberler alırsın.

Back
X