- Konu Sahibi gelincik06
-
Canim Ben şubat Ve Mart Ayinda 2 Aşilama Yaptirdim Zaten Ama Tutmadi Malesef.pembe Mavide Yaptirdim.3 . Aşilamayi Nisan Yada Mayista Yaptiricam Ama şuan Rapor çikarmaya Uğraşiyorum.şu Göbekten Olan Iğneler Için.zaten 3.de Tutmazsa Kismet Olursa Hemen Tüp Bebeğe Geçmeyi Düşünüyorum.hayirlisi Tabi.hepimiz Için.
a.s.benimde aşılamam.pembe mavide yapıldı.allaha şükür ilkinde daha oldu.doktorun kim canım..inşallah 3.aşılamanda bebişine kavuşursun.allah yardımcın olsun canım
bende 17 sinde aşılama oldum.3-4 gün kasıklarımda ağrı oldu.ondan sonra ki günlerde hiç ağrım olmadı.1 de kanda test yaptırmaya gidiceğim.hepimizin için hayırlısını diliyorum arkadaşlar.
kızlar bir şeyi merak ediyorum..2.aşılama da yada 3.aşılama da tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş bu doğrumu acaba???
benim 1. si tutmadı da
bende 17 sinde aşılama oldum.3-4 gün kasıklarımda ağrı oldu.ondan sonra ki günlerde hiç ağrım olmadı.1 de kanda test yaptırmaya gidiceğim.hepimizin için hayırlısını diliyorum arkadaşlar.
cnm biraz dinlensen fena olmaz ama... işin ağır değilse dr bişey aslında sen rahat ol dr ne derse onu yapArkadaşlar çarşamba Aşilama Yaptircam .ama çok Kafam Karişti Kaçgün Dinlendiniz .benim Perşembe Işe Dönmem Gerek Bide Ilaç Kullandiniz Mi Aşilamadan önce
Arkadaşlar çarşamba Aşilama Yaptircam .ama çok Kafam Karişti Kaçgün Dinlendiniz .benim Perşembe Işe Dönmem Gerek Bide Ilaç Kullandiniz Mi Aşilamadan önce
canım sen asılamayla hamile kaldın değil mi hemde ikiz bebeklere harikaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsina.s.benimde aşılamam.pembe mavide yapıldı.allaha şükür ilkinde daha oldu.doktorun kim canım..inşallah 3.aşılamanda bebişine kavuşursun.allah yardımcın olsun canım
canım sen asılamayla hamile kaldın değil mi hemde ikiz bebeklere harikaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende cumartesi aşılama oldum dr yumurtan çok dedi cogul gebelik olabilir dedi banada....
sağol ritacım rabbim isteyen herkese nasip etsin
sende aşılama oldun mu peki.....
cok güzel Allah tamamına erdirsin canım
ilk asılamanda mı tuttu rita cok heyecanlandım kusura bakma
rita mrb bebişin hayırlı Olsun
benımde 2ci aşılamam inşallah tutar sende kan sonuç almadan önce ne gibi belirtilerin oldu yada Oldumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?