eşim mi narsist yoksa ben mi gerçekten söylenenleri anlamıyorum

bosanma davasının burada acılması benim icin daha zor cunku burada anlasmalı da olsa hemen bosanamıyorsunuz. 1 yıl kagıt üzerinde evli kalıp ayrı yasamanız gerek benim de anlamadıgım sekilde. yok biz türkiyede evlendik orada mümkün bizi bosayın deseniz de olmuyor. bosanma davasının türkiyede görülmesi ve kararın burada tanınması icin de ayrı bir dava acılması gerek. ki bu da 1 yıldan daha kısa sürüyor türkiyede. oturum izninin iptali de maalesef mümkün değil. aile birlesimi olarak oturum almadıgı icin aile birligi bitti oturumun iptal demiyorlar.
Sonuçta Türkiye'ye hemen gidip bosanamayacaksaniz. Tatil ikimizin gitmesi vs derken. Evleri ayırın bir yıl ayrı kalıp akabinde hemen bosuyorlarsa adım atın şimdiden. Türkiye'de adam istemiyorum boşanmak dese çekişmeli ile üç yıl uğraş dur değmez.

siz neden annenize durumu açıklamadınız ki? annecim açınca daha da ısınıyor burda böyle niye demediniz? eşiniz pasif agresif ama sizde de hiçbi tepki yok anlamadım

siz neden annenize durumu açıklamadınız ki? annecim açınca daha da ısınıyor burda böyle niye demediniz? eşiniz pasif agresif ama sizde de hiçbi tepki yok anlamadım
tabi ki dedim ertesi gün anneme açma diye. o da hiç açmadı. ben açık görünce kapattığımda da eşim hayır dün inadına açtınız bugun de ben açıyorum dedi

tabi ki dedim ertesi gün anneme açma diye. o da hiç açmadı. ben açık görünce kapattığımda da eşim hayır dün inadına açtınız bugun de ben açıyorum dedi
Bu çocuk adamı nereden buldun ithal damat mi yoksa?

Bu çocuk adamı nereden buldun ithal damat mi yoksa?
hayır türk. cocuk adam degil çok içten pazarlıklıdır aslında. her şeyi didik didik planlar. size mesela bi sey sorar, cevap verirsiniz. sonra der ki bilmem kim böyle söylüyor. siz de yok ben ona katılmıyorum dersiniz. ilerleyen zamanda o bilmem kimin dedigi olursa vay halinize. cunku ben zaten seni dinlemeyecektim bilmem ne diye başlar. bu hatadan akıllanır bir daha bir sey sordugunda sen bilirsin dersiniz bunu da trip atmak, suratsızlık ve hevessizlikle suçlar gene üste çıkar.

hayır türk. cocuk adam degil çok içten pazarlıklıdır aslında. her şeyi didik didik planlar. size mesela bi sey sorar, cevap verirsiniz. sonra der ki bilmem kim böyle söylüyor. siz de yok ben ona katılmıyorum dersiniz. ilerleyen zamanda o bilmem kimin dedigi olursa vay halinize. cunku ben zaten seni dinlemeyecektim bilmem ne diye başlar. bu hatadan akıllanır bir daha bir sey sordugunda sen bilirsin dersiniz bunu da trip atmak, suratsızlık ve hevessizlikle suçlar gene üste çıkar.
Tamam işte cocuk gibi mantıksız ve tripli. Türk de Türkiye'den mi getirttin onu demek istedim. Yurtdışında yaşayan bacılar çok yapıyor TRden damat ithal ediyorlar öküz hasreti çekiyorlar galiba

Back
X