- 3 Haziran 2023
- 1.739
- 424
- 53
- 32
Çok teşekkür ederim günün en güzel haberiSonuçlar normalse bir sonraki reglinde tedaviye başlarsınız
Merhaba üzgünüm ama E2 değeriniz düşük umutlanmamanızı tavsiye ederim. Estradiol yumurta kalitesini belirleyen hormondur.Sizce sonuçlar nasıl
Peki bunun için ilaç felan mı veriyor nasıl oluyorMerhaba üzgünüm ama E2 değeriniz düşük umutlanmamanızı tavsiye ederim. Estradiol yumurta kalitesini belirleyen hormondur.
Biriciğim şimdi önceki yorumlarına da baktım bu senin aşılama günü olan değerin olarak anladım ben.Peki bunun için ilaç felan mı veriyor nasıl oluyor
Adetimin 2 ncı günü verdim bu ayBiriciğim şimdi önceki yorumlarına da baktım bu senin aşılama günü olan değerin olarak anladım ben.
Bu değerlerine ne zaman bakıldı?
O zaman herşey fazlası ile yoluna hayatım çoook fazla iyiAdetimin 2 ncı günü verdim bu ay
İnşallah kuzum bende pozitif görürüm doktor hikayeleri aynen benziyor benim ilk aşılamam ama işlem olarak iki ay öncede oldu kist olunca bıraktıkAşkım öncelikle hayırlı olsun sımsıkı tutunur inşallah minnoşun
Bende aşılama ile gebe kalanlardanım.
1. Pozitif fakat 5+2 de biyokimyasal düşük oldu.
2. Negatif. Sağ yumurtalığımda menopoz başlangıcı başlamıştı. Acil tüp bebeğe geçmemiz gerektiğini söylemişti doktorum. Aşılama denemek istedim tüp bebek raporu için 1 ay boş geçecekti fakat doktorum kabul etmedi bir başka doktor ilçede görüşmüştüm bu süreçte ve oda ilk doktorumun tedavisinin doğru olduğunu söyledi beni kırmayıp 3. Aşılamamı yaptı, umutlanmamam gerektiğini üzerine basa basa söyledi.
7 Eylül itibariyle 3. Aşılamam başladı sonuç şuan 10+4 hamişim
Umudunu asla yitirme
Yaaaaa çok çok çok teşekkür ederim inşallah İnşallahO zaman herşey fazlası ile yoluna hayatım çoook fazla iyi
Şimdi diğer soruna gelirsek evet kuzum hem foliküllerinin gelişmesi hemde hormonlarının gebeliği oluşturabilmesi için ilaç takviyesi oluyor iğne olarak yada ilaç olarak. Yumurtaların yeteri büyüklüğe gelince ise çatlatma iğnesi oluyorsun ve aşılaman eşinden alınan spermlerin yıkanmasının ardından follop tüplerine doğru enjekte ediliyorheeerşey gönlünce olsun hayatım
Kist ve miyomlar asla canını sıkmasın şu durumlarımda sana umut olsun o haldeİnşallah kuzum bende pozitif görürüm doktor hikayeleri aynen benziyor benim ilk aşılamam ama işlem olarak iki ay öncede oldu kist olunca bıraktık
Bende sipariş verdim gelsinde yaparımKist ve miyomlar asla canını sıkmasın şu durumlarımda sana umut olsun o halde
33x28 mm ile başlayan çikolata kisti 62 x 55 mmlere büyüdü ve Oma+ oldu yani tümör olarak var şuan sağ tarafımda, yetmez gibi 2. Aşılamam olurken sol tarafımda ise 14mm lik miyomum oluştu
Umudunu asla kaybetme ve benim en büyük yaptığım iyilik kendimi regl olana kadar hep hamileymişim gibi davrandım hep umutlu oldum.
Aşılamanın her günü test yapmıştım ilkinde, 6. Gün yok oldu 2. Çizgi tamamen 9. Gün öğrenmiştim pozitif olduğunu idrarla.
2. Sinde 7.günden sonra yaptım hiç göremedim çizgiyi.
3. Sünde ise 11.gün çok net bir şekilde bir anda gördüm.
İnan yatmak vs bunlar önemsiz şeyler. Olacak olduktan sonra sperm ve yumurta kalitesi tutuyorsa, hormonların gebeliği oluşturabilecek seviyedeyse herşey olur. Spermlerin içimizde kalması zaten biyolojik olarak imkansız birşey o akıntı aşılama olan herkeste oluyorBende sipariş verdim gelsinde yaparımumutsuz değilim de 5 dk yatmış olmam ve biraz akıntıyla sperm çıktı mı acaba diye düşünmek beni üzdü sadece Allah ol der ve olur İnşallah hakkımda hayırlısı olur kalktım öğlen namazı kıldım namazımı da bırakamadım huzursuz oldum
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel duaların için Allah razı olsun senden deİnan yatmak vs bunlar önemsiz şeyler. Olacak olduktan sonra sperm ve yumurta kalitesi tutuyorsa, hormonların gebeliği oluşturabilecek seviyedeyse herşey olur. Spermlerin içimizde kalması zaten biyolojik olarak imkansız birşey o akıntı aşılama olan herkeste oluyorherşey gönlünce olsun
Benim acıdıbende 2.sini yaptırsammı yaptırmasammı karar veremedim ya
ben anestezili yaptırıyorum 500 tl fazla veripBenim acıdı
Özelde mi devlet miben anestezili yaptırıyorum 500 tl fazla verip
özel canımÖzelde mi devlet mi
Benim devlet devlet oluncaözel canım
Merhaba özel de mi yaptırdınız ? Wc ye kaç dk sonra gittiniz acabaaşılama ile hamile kaldım. aşılamadan sonra benim de kanama olmuştu merak etme onun olumsuz bir etkisi olmaz, giden gidiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?