Hayatım ben 3 kere aşılama oldum ;Benim E2 hormonum 171 çıkmıştı sizce çok mu kötü
Bende aşılma yaptım da bugün 7 günüm ara ara adet sancısı oluyor bende acaba sizde de oldumu daha adetime de 10 var
İnsAllah bnm ağrılarım da ondndrAşılamani 7gun ağrım oldu. Normal yumurta catliyo ordan. Erken öğrenmek istiyorsan Aşılamani 10-12gunu idrar testi yapabilirsin mesela benmki 10gunu tek cizgiydi çatlatma iğne vurdugum için yalancı pozitif silinmis.12gunu bidaha idrar testi yaptım hafif silikti pozitif çıktı hamile olduğu öğrendim .14gunum kan verdim pozitif çıktı.
Ayy bana umut oldun bugün benimde 10.günüm çok üzgündüm negatif çıktı çünkü inşallah pozitife döner .Aşılamani 7gun ağrım oldu. Normal yumurta catliyo ordan. Erken öğrenmek istiyorsan Aşılamani 10-12gunu idrar testi yapabilirsin mesela benmki 10gunu tek cizgiydi çatlatma iğne vurdugum için yalancı pozitif silinmis.12gunu bidaha idrar testi yaptım hafif silikti pozitif çıktı hamile olduğu öğrendim .14gunum kan verdim pozitif çıktı.
Canım senin kaç yumurta büyümüştü ben bugün gittim kontrole sağ tarafta 22 mm solda 24 mm 2 tane büyümüş olasılık az dedi sonra da 10 tane büyüyüp tutmayanda var dedi canımı sıktı , bugn iğne yapacağım Allah nasip ederse cuma günü asilamaİnşallah kuzum sende güzel sonuçlar al inşallah
Canını sıkma Allah ol der ve olur benimde 2 taneydi 13-16 seninki gayet güzel büyümüşCanım senin kaç yumurta büyümüştü ben bugün gittim kontrole sağ tarafta 22 mm solda 24 mm 2 tane büyümüş olasılık az dedi sonra da 10 tane büyüyüp tutmayanda var dedi canımı sıktı , bugn iğne yapacağım Allah nasip ederse cuma günü asilama
Allahim inşallah hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallahCanını sıkma Allah ol der ve olur benimde 2 taneydi 13-16 seninki gayet güzel büyümüş
Hormon testlerim normal çıktı adetin 21 ncı günü gidip progesteron testi vericem eşimi. Tekrar sperm sonucuna bakacak eğer bir soru. Yoksa adetinin 1 ile 5 günü arası gel tedaviye basliyacagim dedi ama hiç alttan muayene etmediOlmaz merak etme yatmakla ya da yatmamakla alakasi yok
Biz ne desek de anlamsız olur bilemeyiz ki kuzum Allahım nasip ederse herşey olurKızlarr selamlarr daha öncede konular açmıştım kısaca bahsedeyim 28 yaşındayım 7 aydır gebelik deniyorum yeni evliyim. Sadece 3.2 cm çikolata kistim var hormon testlerim iyi çıktı amh gayet iyi eşimin hormon ve sperm testleri iyi. Bu ay rahim filmi de çekildim yapışıklık vs birşey yok. Aşılama denemeye karar verdik bu ay sizce tutma olasılığı yüksek midir??
Ya bnmde bugün 9 günüm 5 günden basladi ağrılarm böyle ara ara adet sancısı gibi olyr bugunde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı acaba adet mi olcm diye korkyrm son paramızı da asılma için kulandkaşılama ile hamile kaldım. aşılamadan sonra benim de kanama olmuştu merak etme onun olumsuz bir etkisi olmaz, giden gidiyor zaten
Ah insallah kuzum insan bir ümit istiyorBiz ne desek de anlamsız olur bilemeyiz ki kuzum Allahım nasip ederse herşey olur
Ben bugün asilama oldum ve ağrıdan ölüyorum senin yine 5. Gün başlamış:) Allah yardımcımız olsun güzel sonuçlar alalım inşallahYa bnmde bugün 9 günüm 5 günden basladi ağrılarm böyle ara ara adet sancısı gibi olyr bugunde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı acaba adet mi olcm diye korkyrm son paramızı da asılma için kulandkbidaha hastaneye gitmem zor olur biraz daha adetime de 8 gün var
Sizde böyle oldumu acaba
Yumurta büyütme ilaçlarına başladığında kontrol edecektir. Karından mı baktı ?Hormon testlerim normal çıktı adetin 21 ncı günü gidip progesteron testi vericem eşimi. Tekrar sperm sonucuna bakacak eğer bir soru. Yoksa adetinin 1 ile 5 günü arası gel tedaviye basliyacagim dedi ama hiç alttan muayene etmedi
Sonuç aldınız mı ? Ben aşılamadan sonra hiç bir belirti yaşamamıştım. Sadece regl günüm regl olacak gibi hafif sancım olmuştu, regl olucam diye ped koydum akşam olmayınca test yapıp pozitif görmüştüm.Ya bnmde bugün 9 günüm 5 günden basladi ağrılarm böyle ara ara adet sancısı gibi olyr bugunde yüzümde sivilceler çıkmaya başladı acaba adet mi olcm diye korkyrm son paramızı da asılma için kulandkbidaha hastaneye gitmem zor olur biraz daha adetime de 8 gün var
Sizde böyle oldumu acaba
Yok hiç ne alt ne üst bakamdi o zaman dediğiniz gibi tedaviye başlar o ara bakarYumurta büyütme ilaçlarına başladığında kontrol edecektir. Karından mı baktı ?
Sonuç aldınız mı ? Ben aşılamadan sonra hiç bir belirti yaşamamıştım. Sadece regl günüm regl olacak gibi hafif sancım olmuştu, regl olucam diye ped koydum akşam olmayınca test yapıp pozitif görmüştüm.
Bnm bugün 16 günüm test yapacaktm ama doktorum adet gününü bekle istersen dedi ondn bekliyorm dahaYumurta büyütme ilaçlarına başladığında kontrol edecektir. Karından mı baktı ?
Sonuç aldınız mı ? Ben aşılamadan sonra hiç bir belirti yaşamamıştım. Sadece regl günüm regl olacak gibi hafif sancım olmuştu, regl olucam diye ped koydum akşam olmayınca test yapıp pozitif görmüştüm.
Aşılama sürecin nasıl geçti bnm bugün 19 günüm test yapacaktm ama doktorum adet gününü bekle istersen dedi ondn bekliyorm siz ne zmn test yaptnz bide sizde sivilce çıktımı normlade adet olcgm zaman sivilcem çıkar ama aşılamanin 8 gününden başldi sivilcem çıkıp çıkıp kayboluyor böyle ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor sizde de böyle oldumuaşılama ile hamile kaldım. aşılamadan sonra benim de kanama olmuştu merak etme onun olumsuz bir etkisi olmaz, giden gidiyor zaten
Ben hamileliğe dair hiç bir belirti yaşamadım. Umudum olmadığı için de test yapmadım. Regl günüm regl sancım oldu, hatta ped koydum regl olucam diye. Çok düzenlidir reglim o gün olmayinca akşamına eşim ve doktorumun ısrarı ile genelik testi yaptığımda çift çizgi görmüştüm. Demem o ki belirtilere çok takılma hiç belli olmuyorAşılama sürecin nasıl geçti bnm bugün 19 günüm test yapacaktm ama doktorum adet gününü bekle istersen dedi ondn bekliyorm siz ne zmn test yaptnz bide sizde sivilce çıktımı normlade adet olcgm zaman sivilcem çıkar ama aşılamanin 8 gününden başldi sivilcem çıkıp çıkıp kayboluyor böyle ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor sizde de böyle oldumu
İnsAllah benimde öyle olurBen hamileliğe dair hiç bir belirti yaşamadım. Umudum olmadığı için de test yapmadım. Regl günüm regl sancım oldu, hatta ped koydum regl olucam diye. Çok düzenlidir reglim o gün olmayinca akşamına eşim ve doktorumun ısrarı ile genelik testi yaptığımda çift çizgi görmüştüm. Demem o ki belirtilere çok takılma hiç belli olmuyor
19 gün mü çoktan adet olman lazım değil miydi canım düzenli midir adetin bence pozitifff hadi inşallah benim 7 güküm adet sancım başladıAşılama sürecin nasıl geçti bnm bugün 19 günüm test yapacaktm ama doktorum adet gününü bekle istersen dedi ondn bekliyorm siz ne zmn test yaptnz bide sizde sivilce çıktımı normlade adet olcgm zaman sivilcem çıkar ama aşılamanin 8 gününden başldi sivilcem çıkıp çıkıp kayboluyor böyle ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor sizde de böyle oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?