Aşılama oldum lütfen bakın

19 gün mü çoktan adet olman lazım değil miydi canım düzenli midir adetin bence pozitifff hadi inşallah benim 7 güküm adet sancım başladı
Normlde adetim düzenli oluyor ama geçiyor şuan yarın test yapcm Rabbim inşAllah gönlümüzdekini nasip eder

İyi akşamlar bende aşılama yaptıracagım eşimin sperm satışı düşüklüğü var tutma ihtimali düşük dedi doktor ama umut dünyası işte canım çok hassas tır işlem sırasında acı duydunuz mu nolur cevap verin psikolojim bozuldu

İşlem acı duydunuz mu

Evet benim de hassas olduğu için hissettim ama anlık oluyor kendini sıkma

Evet benim de hassas olduğu için hissettim ama anlık oluyor kendini sıkma
Of anlık acı dahi duymaya tahammülüm yok anestezi istedim gerek yok dedi hemen bitiyor dedi nasıl bir acı rahim filmi çektirmiştim anestezisiz yerlere yatmıştım nasıl tarif edersiniz acıyı özür dilerim sıkıyorum farkındayım

Tam olarak o sızı gibi ince bir sızı oluyor işte rahim filminden bi tık daha az benim tüplerde sorun var belki de ondan acımıştır bilemiyorum

Bu değerlerle aşılama tutar mı

Eklentiler

• IMG_0141.webp
    29 KB · Görüntüleme: 40
Offf

spermi enjekte ederken acı oluyor diyorlar tüplere yakın bıraktıkları için
Mikro ve silikon uçlu inseminasyon kanülünden ziyade spekulumun yerleşme esnasında acıma oluyor, sperm transferi öncesi vajina yıkaması oluyor acaba o mu can acıtıyor bilmiyorum. 3ünde de spekulum dışında acı hissetmedim muhakkak kadından kadına fark ediyordur diye düşünüyorum.

Yumurtam çatlamışmı ovu testinden anlamıyorum eczaneye gittm erken gebelk istedim oda bana bunu verdi hemen böyle çıktı ama bu lh testi yani ovü testi bakarmsnz

Eklentiler

• IMG_1161.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 35
BENİM BİRAZ ACIMIŞTI ÇÜNKÜ İDRARA FAZLA SIKIŞIKTIM.DOKTOR BİR İKİ DAMLA YAP DEDİ AMA YAPAMADIM:) RAHİME ZOR YERLEŞTİRDİLER AMA DAYANILMAYACAK BİR ACI YOKTU 3 TÜP BEBEK YAPTIRDIM ONLARI HİÇ HİSSETMEMİŞTİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…