Normlde adetim düzenli oluyor ama geçiyor şuan yarın test yapcm19 gün mü çoktan adet olman lazım değil miydi canım düzenli midir adetin bence pozitifff hadi inşallah benim 7 güküm adet sancım başladı
İyi akşamlar bende aşılama yaptıracagım eşimin sperm satışı düşüklüğü var tutma ihtimali düşük dedi doktor ama umut dünyası işte canım çok hassas tır işlem sırasında acı duydunuz mu nolur cevap verin psikolojim bozulduMerhaba kızlar ,
Bugün aşılama oldum aşılama sonrasında akıntı hissettim canım yandı sanırım o hisle kendimi sıktım çıkmış olma ihtimali var mıdır ? Kalkınca doktora sordum normal dedi T ye baktığım da kanama olmuş onu gördüm bide normal mi ? Aşılama olanlar yorum yaparsa sevinirim inşallah pozitif görürüm sonucu pek umudum kalmasa da
İşlem sırasında acı duydunuz mu çok korkuyorum bende yaptırılan eşimin sperm sayısı düşükaşılama ile hamile kaldım. aşılamadan sonra benim de kanama olmuştu merak etme onun olumsuz bir etkisi olmaz, giden gidiyor zaten
İşlem acı duydunuz muAşkım öncelikle hayırlı olsun sımsıkı tutunur inşallah minnoşun
Bende aşılama ile gebe kalanlardanım.
1. Pozitif fakat 5+2 de biyokimyasal düşük oldu.
2. Negatif. Sağ yumurtalığımda menopoz başlangıcı başlamıştı. Acil tüp bebeğe geçmemiz gerektiğini söylemişti doktorum. Aşılama denemek istedim tüp bebek raporu için 1 ay boş geçecekti fakat doktorum kabul etmedi bir başka doktor ilçede görüşmüştüm bu süreçte ve oda ilk doktorumun tedavisinin doğru olduğunu söyledi beni kırmayıp 3. Aşılamamı yaptı, umutlanmamam gerektiğini üzerine basa basa söyledi.
7 Eylül itibariyle 3. Aşılamam başladı sonuç şuan 10+4 hamişim
Umudunu asla yitirme
İnşallah canımm inşallahNormlde adetim düzenli oluyor ama geçiyor şuan yarın test yapcmRabbim inşAllah gönlümüzdekini nasip eder
Evet benim de hassas olduğu için hissettim ama anlık oluyor kendini sıkmaİyi akşamlar bende aşılama yaptıracagım eşimin sperm satışı düşüklüğü var tutma ihtimali düşük dedi doktor ama umut dünyası işte canım çok hassas tır işlem sırasında acı duydunuz mu nolur cevap verin psikolojim bozuldu
hayır normal muayne gibi hiç bir acı olmuyorİşlem sırasında acı duydunuz mu çok korkuyorum bende yaptırılan eşimin sperm sayısı düşük
Hayır yada ne gibi bir acıdan bahsettiğinizi anlamadımİşlem acı duydunuz mu
Of anlık acı dahi duymaya tahammülüm yok anestezi istedim gerek yok dedi hemen bitiyor dedi nasıl bir acı rahim filmi çektirmiştim anestezisiz yerlere yatmıştım nasıl tarif edersiniz acıyı özür dilerim sıkıyorum farkındayımEvet benim de hassas olduğu için hissettim ama anlık oluyor kendini sıkma
Kimileri yazmış acıyor diye bende kararsız kaldım anestezi istedim olmaz dedi gerek yok dedihayır normal muayne gibi hiç bir acı olmuyor
Neden acısın ki ultrason kamerasindan daha ince kıl gibi bir şeyle bırakıyor spermleriKimileri yazmış acıyor diye bende kararsız kaldım anestezi istedim olmaz dedi gerek yok dedi
Tam olarak o sızı gibi ince bir sızı oluyor işte rahim filminden bi tık daha az benim tüplerde sorun var belki de ondan acımıştır bilemiyorumOf anlık acı dahi duymaya tahammülüm yok anestezi istedim gerek yok dedi hemen bitiyor dedi nasıl bir acı rahim filmi çektirmiştim anestezisiz yerlere yatmıştım nasıl tarif edersiniz acıyı özür dilerim sıkıyorum farkındayım
OfffEvet benim de hassas olduğu için hissettim ama anlık oluyor kendini sıkma
spermi enjekte ederken acı oluyor diyorlar tüplere yakın bıraktıkları içinHayır yada ne gibi bir acıdan bahsettiğinizi anlamadım
Tüplere yakın bıraktıkları için sızı çok oluyor diyorlar anestezi istemeyi düşünüyorumNeden acısın ki ultrason kamerasindan daha ince kıl gibi bir şeyle bırakıyor spermleri
Benim tek tüp açık diğerinde sızıntı şeklinde geçiş sağlandı yazıyor sizin sorun neydiTam olarak o sızı gibi ince bir sızı oluyor işte rahim filminden bi tık daha az benim tüplerde sorun var belki de ondan acımıştır bilemiyorum
kafanda çok büyütüyorsun regl ağrısı çekerken anestezi ihtiyacı duyuyor musun ondan daha hafif bir ağrıTüplere yakın bıraktıkları için sızı çok oluyor diyorlar anestezi istemeyi düşünüyorum
Mikro ve silikon uçlu inseminasyon kanülünden ziyade spekulumun yerleşme esnasında acıma oluyor, sperm transferi öncesi vajina yıkaması oluyor acaba o mu can acıtıyor bilmiyorum. 3ünde de spekulum dışında acı hissetmedim muhakkak kadından kadına fark ediyordur diye düşünüyorum.Offf
spermi enjekte ederken acı oluyor diyorlar tüplere yakın bıraktıkları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?