Aşılama oldum lütfen bakın

Merhaba özel de mi yaptırdınız ? Wc ye kaç dk sonra gittiniz acaba
Benim özelde mikroçip yöntemle yapıldı. önce bir cihazda en hızlı ve iyi spermler seçildi, sonra o seçilen spermleri doktorum rahime ulaştırdı bir aletle. Wc ye bir 40 dk sonra falan girmiştim

Benim özelde mikroçip yöntemle yapıldı. önce bir cihazda en hızlı ve iyi spermler seçildi, sonra o seçilen spermleri doktorum rahime ulaştırdı bir aletle. Wc ye bir 40 dk sonra falan girmiştim
İdrara sıkışık mı girdiniz ? Ben idrara sıkışık girdim mikroçip oldu benim de ama sıkışık olduğum için zaten 10 dk filan yatırdılar sonra tuvalete gidebilirsin dedi gittim ama

İdrara sıkışık mı girdiniz ? Ben idrara sıkışık girdim mikroçip oldu benim de ama sıkışık olduğum için zaten 10 dk filan yatırdılar sonra tuvalete gidebilirsin dedi gittim ama
Yok canım öyle bir şart koşmamıstı bana hatta wc ye girdim ben işlem öncesi

Yok canım öyle bir şart koşmamıstı bana hatta wc ye girdim ben işlem öncesi
Evet bazı yerler öyleymiş doktor söyledi ama sıkısık olursan üstten bakıp yumurtaya yakın yere bırakıyoruz dedi de haliyle sıkısık olunca yarım saat 40 dk yatmak imkansız zaten 10 dk yatırıp kaldırdıklarına göre herhalde bi şey olmaz değil mi

Olmaz merak etme yatmakla ya da yatmamakla alakasi yok

Olmaz merak etme yatmakla ya da yatmamakla alakasi yok
Ben 5 dk yattım mesela

Merhaba arkadaşlar bende 21 Kasım'da aşılma yaptım bugün 5 günün sırt ve diz ağrım var norml mi acaba yaşayan varmı arnzda

Asilamayla oldum. Şuan 25 +6 haftalik hamileyim.asilama oldugm gün 40 dk boyunca uzandım yanına progestan ilaç verdi bebek tutunması için.4gun boyunca yattım fazla ayakta durmadim.

Asila

Geçmiş olsun, bende bu hafta asilama olacağım klomen kullandım etkili bir ilaç diyorlar asilama ile hamile kaldığını düşünerek sormuştum canım
Daha belli değil benim de sonuca bi hafta kaldı günler geçmiyoree

Bende aşılma yaptım da bugün 7 günüm ara ara adet sancısı oluyor bende acaba sizde de oldumu daha adetime de 10 var aslnda

Benim E2 hormonum 171 çıkmıştı sizce çok mu kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…