Benim özelde mikroçip yöntemle yapıldı. önce bir cihazda en hızlı ve iyi spermler seçildi, sonra o seçilen spermleri doktorum rahime ulaştırdı bir aletle. Wc ye bir 40 dk sonra falan girmiştimMerhaba özel de mi yaptırdınız ? Wc ye kaç dk sonra gittiniz acaba
İdrara sıkışık mı girdiniz ? Ben idrara sıkışık girdim mikroçip oldu benim de ama sıkışık olduğum için zaten 10 dk filan yatırdılar sonra tuvalete gidebilirsin dedi gittim amaBenim özelde mikroçip yöntemle yapıldı. önce bir cihazda en hızlı ve iyi spermler seçildi, sonra o seçilen spermleri doktorum rahime ulaştırdı bir aletle. Wc ye bir 40 dk sonra falan girmiştim
Yok canım öyle bir şart koşmamıstı bana hatta wc ye girdim ben işlem öncesiİdrara sıkışık mı girdiniz ? Ben idrara sıkışık girdim mikroçip oldu benim de ama sıkışık olduğum için zaten 10 dk filan yatırdılar sonra tuvalete gidebilirsin dedi gittim ama
Evet bazı yerler öyleymiş doktor söyledi ama sıkısık olursan üstten bakıp yumurtaya yakın yere bırakıyoruz dedi de haliyle sıkısık olunca yarım saat 40 dk yatmak imkansız zaten 10 dk yatırıp kaldırdıklarına göre herhalde bi şey olmaz değil miYok canım öyle bir şart koşmamıstı bana hatta wc ye girdim ben işlem öncesi
Olmaz merak etme yatmakla ya da yatmamakla alakasi yokEvet bazı yerler öyleymiş doktor söyledi ama sıkısık olursan üstten bakıp yumurtaya yakın yere bırakıyoruz dedi de haliyle sıkısık olunca yarım saat 40 dk yatmak imkansız zaten 10 dk yatırıp kaldırdıklarına göre herhalde bi şey olmaz değil mi
Ben 5 dk yattım meselaOlmaz merak etme yatmakla ya da yatmamakla alakasi yok
Evet bazı yerler öyleymiş doktor söyledi ama sıkısık olursan üstten bakıp yumurtaya yakın yere bırakıyoruz dedi de haliyle sıkısık olunca yarım saat 40 dk yatmak imkansız zaten 10 dk yatırıp kaldırdıklarına göre herhalde bi şey olmaz değil mi
Tuttu mu pekiBen 5 dk yattım mesela
Daha yeni oldumTuttu mu peki
Wc de gittim ben yatmaktan değilde ondan korktum ama mecburdum yani sıkışık olunca
İlaçlarım benim rahatsızlığım la alakalıAsilama olmadan önce hangi ilacı kullanmistin acaba
Geçmiş olsun, bende bu hafta asilama olacağım klomen kullandım etkili bir ilaç diyorlar asilama ile hamile kaldığını düşünerek sormuştum canımİlaçlarım benim rahatsızlığım la alakalı
Daha belli değil benim de sonuca bi hafta kaldı günler geçmiyoreeAsila
Geçmiş olsun, bende bu hafta asilama olacağım klomen kullandım etkili bir ilaç diyorlar asilama ile hamile kaldığını düşünerek sormuştum canım
Ay hadi inşallah hamilesindir , bende çarşamba kontrole gideceğim yumurtaliklarima bakacaklar ona göre asilama için gün vereceklerDaha belli değil benim de sonuca bi hafta kaldı günler geçmiyoree
Gonal f 450 ve çatlatma iğne kullanmıştım ve aşılamadan önce idrar sıkışık olmana gerek yok dedi.Asilama olmadan önce hangi ilacı kullanmistin acaba
İnşallah kuzum sende güzel sonuçlar al inşallahAy hadi inşallah hamilesindir , bende çarşamba kontrole gideceğim yumurtaliklarima bakacaklar ona göre asilama için gün verecekler
Asilamayla oldum. Şuan 25 +6 haftalik hamileyim.asilama oldugm gün 40 dk boyunca uzandım yanına progestan ilaç verdi bebek tutunması için.4gun boyunca yattım fazla ayakta durmadim.
Benim E2 hormonum 171 çıkmıştı sizce çok mu kötüO zaman herşey fazlası ile yoluna hayatım çoook fazla iyi
Şimdi diğer soruna gelirsek evet kuzum hem foliküllerinin gelişmesi hemde hormonlarının gebeliği oluşturabilmesi için ilaç takviyesi oluyor iğne olarak yada ilaç olarak. Yumurtaların yeteri büyüklüğe gelince ise çatlatma iğnesi oluyorsun ve aşılaman eşinden alınan spermlerin yıkanmasının ardından follop tüplerine doğru enjekte ediliyorheeerşey gönlünce olsun hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?