pek çok resim var ama normalde tüm arkadaşlarıma açık profilim. Diger arkadaşlar gördü ama tekrar dene bakalım, bende bi kontrol edeyim
kontrol ettim tüm arkadaşlarıma açık albümler ve profilim
ya ne diyecektim size
doktor benim sol tarafımda hiç yumurta olmadıgını söylemişti. Hatta her iki aşılamada ve tüp bebekte o taraftan hiç yumurta çıkmadı ama benim sadece sol tarafımda agrı ve batma oluyor arada bir sagda tık yok oysa yumurtalar ordaydı demekki düşündüğüm gibi tutmadı herhalde
bence düşündüğün gibi değil. rahim ve yumurtalıklar birbirlerine çok yakın..tam olarak nerede ne oluyor anlaşılması zor olabilir. olumsuz düşünme lütfen..kan testi yaptırana kadar hiç bir belirtiyi -olumlu ya da olumsuz- kafana takma..biliyoruz ki ilk belirti adet gecikmesi...içini ferah tut..
ya ne diyecektim size
doktor benim sol tarafımda hiç yumurta olmadıgını söylemişti. Hatta her iki aşılamada ve tüp bebekte o taraftan hiç yumurta çıkmadı ama benim sadece sol tarafımda agrı ve batma oluyor arada bir sagda tık yok oysa yumurtalar ordaydı demekki düşündüğüm gibi tutmadı herhalde
cnm daha teste 10 gün var takılma belirtilere hem hep söylendiği gibi adet ve hamilelik belirtileri aynı sayılır. bu arada gözlerine bayıldım9 ay boyunca baksam bizim bebişinkide seninkine benzer mi
canımmm teşekkürler sende çok zarif ve narinsin ama gözlerim lens ama herkes kendi gözüm sanıyor demekki çok iyi seçim yapmışımumarım benzerler
gerçekten iyi seçimmiş yakışmış. bizden renkli gözlü bebiş zor cnm kara gözden renkli çok zor aman sağlıklı olsunda o işin şakası. :)
ya ne diyecektim size
bi arkadaşım demişti bize
onun doktoru siz nerden yumurtladığınızı anlayamazsınız demişti
şimdi bunu hatırladımm senin yazını görünce
sancılar değişik olabalir demişşşti
canımmm teşekkürler sende çok zarif ve narinsin ama gözlerim lens ama herkes kendi gözüm sanıyor demekki çok iyi seçim yapmışımumarım benzerler
ya ne diyecektim size
tatlım benimde sol tarafımda agrılarım var ilk günler daha çoktu şimdi azaldı biraz fazla ayakta kalınca fln oluyor arada birde gögüs uçlarım acıyor bastırınca ama okadar cok değil dün akşam kötü oldum çok üşüme titreme baş dönmesi mide bulantısı ve cok sancım oldu korktum acaba hastalanıyor muyum die ama baktım sabah bişey yoktu.10 günümüz kaldı inşallah ikimizde müjdeli haberlerle geliriz.
tatlım benimde sol tarafımda agrılarım var ilk günler daha çoktu şimdi azaldı biraz fazla ayakta kalınca fln oluyor arada birde gögüs uçlarım acıyor bastırınca ama okadar cok değil dün akşam kötü oldum çok üşüme titreme baş dönmesi mide bulantısı ve cok sancım oldu korktum acaba hastalanıyor muyum die ama baktım sabah bişey yoktu.10 günümüz kaldı inşallah ikimizde müjdeli haberlerle geliriz.
sende gel bebişim kıskanma senide eklerim istersen :)
kızlar bence en büyük belirti gögüs ucu acımasııııııı her yerde bunu okuyorum bennn
senden çok ümitliyimmm karakedi
kız isminde bi değişik
ne ekliyosunuz kızlar benide ekleyin ayolll
bu arada benim kırmızılar geldi kızlar sabahleyin şimdi soğan kürüne başlayım diyorum ne dersiniz
ah sorma canım bende dün gece çok üşüdüm pike örtünüyorduk dün eşimden battaniye istedim yatarken o derece sonrada uyuyup kalmışım zaten ilaçlarımı bile içmeyi unutmuşum eşim kaldırıp içirmiş haberim bile olmamış
ah sorma canım bende dün gece çok üşüdüm pike örtünüyorduk dün eşimden battaniye istedim yatarken o derece sonrada uyuyup kalmışım zaten ilaçlarımı bile içmeyi unutmuşum eşim kaldırıp içirmiş haberim bile olmamış
aynen cnm ya bende sızmışım o şekilde bir ara lavaboya kalktım yüzüm sapsarıydı hala midem bulanıyordu neyse şimdi daha iyyim bakalım.hakkımızda hayırlısı sabah yasin okudum cuma duası yaptım hepinize ayrı ayrı dua ettim senle aynı gün oldugu için aşılamamız ilk sen geldin aklıma mda cım :) sonra ismi aklıma gelen herkese gelmeyenlerede toplu ettim rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?