selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummmallaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..
gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..
mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..
karakedi canım msj kutun dolmuş. msj atamıyorum sana.
canım benimm hayırlısı olsun balım ya üzüldüm ama elden bişey yapmak gelmiyo dualarım seninle bitanemmKizcelerr ben geldim. Ne yazıkki iyi haberlerle gelmedim. Degerim katlanmamış . Sadece 3 puan artmiş. 29 larda su an. İlaçlara devam pzt son kez kan ver dedi Dr. Ben bugun bırakıyorum hepsini onları kullandığım sürece adet olmam imkansız. Bari düşsünler bir an evvel adet oliyim. 3 asilama sonrasi 1. Tupbebek maceramda böylelikle tamamlanmış oldu. Pco'lu olmak ne sormuş megersem :)Muhtemelen bu ay dinlenme bir dahaki aya yeni bir serüvene baslarım. Gözüm kulağım burda olmaya devam edicekk. İns. Hepinizden guzel haberler beklemeye devam edicigimmm
ayy kuzum evet bende bugün oldum çok şükürne bileyim yelizcim benim 2 yumumdende doktor umudu kesmişken ne dşünebilirimki.
canım bende progesatnı bıraktıktan 4-5 gün sonra regl oldum
ayyy yeni teyzoşşş süper bi haber çok şükür darısı bizlere inş..selam kızlar foruma anca girebildim..dün akşam teyze oldummmallaha şükür ablamda bebişte çok iyiler ve sağlıklılar..doyamadım ona kokusuna ben bakıyorum şuan ona annelik tecrübesi kazanıyorum..allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..
gelelim bana bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif..beklemiyordum zaten olsaydı şok olurdum..doktorada gitmeyi düşünmüyorum biliyosunuz şehir dışındayım ve haftaya pazar dönücem inşallah evime..o zamana kadar adet olmayı beklicem eğer olmazsa doktora gidip adet söktürücüyle beraber adet olup 2.aşılama serüvenine başlamak istiyorum..inşallah o zaman adet olurum..herşeyde bir hayır vardır diyorum belkide 2.aşılamamı ertelemek zorunda kalmam..
mda; canım beni merak etmişsin benimde aklım hep sizlerdeydi dua ettim sizlere ablamda dua etti..sen nasılsın tatlım?
pelikancım; değerinin yükselmesine çok sevindim cnm allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
mcan84; canım inşallah en kısa zamanda düzelir kan değerlerin bebişin hep seninle olacak inan dualarım seninle..
jollyy; canım benim değerinin yükselmesini çok isterdim herşeyde bir hayır vardır moralinin iyi olmasına çok sevindim en yakın zamanda anne olucaksın inşallahh..
ohhh maşallahhh çok güzel 5 yumoşş inş. meleğin olarak dönerler sana kuzumBugün opum vardı. 5 tane yumoşum toplanmış. Yarın arayıp kaçı döllendi ne durumdalar haber verecekler.Sonrada transfer için haber bekleyeceğim. Yani bebişleri hastanede bıraktım geldim :))
ayy balım yaa süper bi video bayıldım ne güzel rabbim nasip edince işte 6 taneyide bir anda nasip ediyo biz 1 taneyede rağzıyız sağlıklı sıhatlı hayırlı olsun 1 tane olsun ayyyy sabah çok duygulandım valla izlerken
tmm canım özel mesaj atıyorum sende ekle beniben isterim doktorda karşılaşırsak nasıl tanıycam yoksa seni
yarın bende burdan tanıdığım biriyle tanışıcam doktorda kontrol var ve heyecan. bakalım seninle ne zaman denk gelicez.
Bugün opum vardı. 5 tane yumoşum toplanmış. Yarın arayıp kaçı döllendi ne durumdalar haber verecekler.Sonrada transfer için haber bekleyeceğim. Yani bebişleri hastanede bıraktım geldim :))
tmm canım özel mesaj atıyorum sende ekle beni
yalnız özel mesaj kutun doluyumuş gitmiyor
günaydın kuzular,
hepinizi çok özlemişim, Dün superisi , seyhan12383 ve masall35 arkadaşlarımızla resim olarak tanıştım Allahım ya bu topicte bu kadar güzel kız bir araya gelmiş inanamadım. Hepsi Afet hepsi güzel hepsi şeker ne kadannnnn şanslıyım ben ya hele ki seyhanın kızını bir görseniz, superisinin yegenini birde masalın peri kızı gibi saçlarını bitersiniz bu kadar söylüyorum
şaka bir yana hepinizi çok seviyorum
ooo resimler paylasilmis kiskandim valla
desene guzeller toplanmis bu topikte...
Hepinize hayirli cumalar diliyorummm
günaydın kuzular,
hepinizi çok özlemişim, Dün superisi , seyhan12383 ve masall35 arkadaşlarımızla resim olarak tanıştım Allahım ya bu topicte bu kadar güzel kız bir araya gelmiş inanamadım. Hepsi Afet hepsi güzel hepsi şeker ne kadannnnn şanslıyım ben ya hele ki seyhanın kızını bir görseniz, superisinin yegenini birde masalın peri kızı gibi saçlarını bitersiniz bu kadar söylüyorum
he he he ekledim seni.çoook memnun oldumm:)
günaydın kuzular,
aman allahım neler diyosunn:)))
bence sen bi de face de bir grup oluştur sosyal konuları, paylaşımları ordan yürütelim hem de birbirmizi görmüş oluruz yolda falan karşılaşırsak tanıyalım birbirmizi:)
bende fıstık sende pek güzelsin , yanımda müşteri var tam bakamadım ama az sonra bakacagım
canım saol sende çok güzelsin.yaw ben senin sayfanı göremiyorum.profilden başka resminde yok.yoksa ben mi göremiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?