Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Jollyy...dün seni çok bekledim merak ettim bende diğer arkadaşlarımız gibi okumuşsundur mesajlarımı..sonra çıkmak zorunda kaldım ama sağolsun mda'cım bana cepten haber verdi senin sonucunu ,,sen zaten bu kadar tedavi girişiminden sonra gerektiği kadar olabilecek en iyi şekilde olgun ve bilinçlisin kendini düşüncelerini gayet mantıklı ifade etmişsin hayırlısını diliyorum hakkında en kısa zamanda sen de biz de hamile kalan arkadaşlar gibi evlatlarımıza kavuşuruz inşallah başta sağlık ve hayırlısını diliyorum herzaman olacaksa olacak bir gün sadece sabırla mücadeleye devam gücü versin Allah,,ama yine de testini yaptır canım ilaçlarını bırakmadın umarım adet için ilaç kesme şunun şurasında iki gün daha dayan ufakta olsa ihtimal ihtimaldir adet nasılsa gelecek gecikmeli de olsa ...öpüyorum seni .

selamm ederımmm
bileniniz varsa yazabılırmı kızlar
ovıtrelle catlatma ıgnesını recete ıle raporsuz karsılıyomu ssk normal fıyatı 75 fılan dıye okudum da acıkcası pahalı geldı.

kızlar ya ben kaçıyorum bugün ay sonu aylık raporum var yapılması gereken 30 sayfa daha elimi sürmedim, pazartesi genel müdrülerimin ziyareti var toplantı sunumlarını hazırlamadım ,birde elimde 2 tane proje var çizilecek ve ben yarın izinliyim yetiştirmem lazım işlerimi bitirebilrisem gelirim gene öptüm sizi

kolay gelsin canım iyi çalışmalar yarın dinlenirsin dikkat et kendine..

herkese merabaa bugün progesteron tahlilimi aldım 15.90 çıktı bu ne demek

mrb canım Progesteron test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir.Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.senin 15.90 çıkmış demekki yumurtlama gerçekleşmiş :) inş bebeğine tez zamanda kavuşursun

slm kızlar bugün aşılamamım 2.günü karnımda şişlik davul gibi oldu nerdeyse kasıklarımda ağrı göğüs uçlarımda acı var ilk aşılamamda hiç bu kadar karın şişliği ve kasık ağrısı çekmemiştim heralde iğnelerin etkisi

iyi çalışmalar canım

aynen öyle cnm ilaçların etkisi tamamen şişliğin benimde öyleydi davul gibi olmuştu karnım şimdi biraz daha iyiym şişliğim indi göğüs uçlarımın acısı devam ediyor bazen çokçok hassaslaşıyorlar bazende cok az değişiyor benimde 6. günüm bakalım inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz

okurken şikayetlerini unuttuğum sıkıntıları aynı şeyleri bir daha yaşayacağımı hissettim o karın şişliği davul gibi demişsin ya aynen kasıklar daki sızlama batmalar göğüs hassasiyeti bende hepsini gani gani yaşamıştım şimdi yine başlayacak hem ilaçlar hemde aşılamada kullanılan ilaçlı sperm hepsi yapabiliyor bunları dediğin gibi o bişey değil sıcaklar yaklaştıkça tedavisi yaza denk gelenler benim gibi iyice zorlanacağız umarım pozitif sonuç alırsın hayırlısı olsun

merhaba canım
adetinin 3. günü pazara denk gelse de endişelenme. çünkü ilçlara ya da iğnelere 3.ya da 5. gün arasında başlanabiliyor. ben aşılama için iğnelere 4. gün başlamıştım doktorum 5. güne kadar başlanabileceğini söylemişti. ilk günü doktorunla konuşunca o da bilgi verir sana.. ama sen kendi kendine konuşmaya devam et belki ikna edebilirsin bünyeyi:))
26 günde bir adet görmek nasıl bişey ben hiç tahmin edemiyorum çünkü benim yumurtalıklar çok tembel ancak 30. günlerde yumurta çatlıyor. normal döngüm 45 gün.en kısa döngüm 40 gün:))o da yılda bir defa falan...
face konusunda çok haklısın. iş ilişkisinde olduğun inasanların senin özel hayatını da takip etmesi, deniz kıyısında çekilmiş fotolarını görmesi ne biliyim dans ederken eğlenirken çekilmiş fotolarını görmesi çok rahatsız edici. bu yüzden ben de sadece sosyal ortamlardan tanıdıklarımla paylaşıyorum profilimi...
ama ben de bir gün sizlerle görüşmeyi çok isterim aylarca burada en özel sıkıntılarımız hakkında saatler geçiriyoruz.birbirimiz için seviniyoruz üzülüyoruz. güzel arkadaşlıkların temelini atıyoruz aslında..umarım gönül ferahlığı ile bir gün görüşürüz

evet cnm haklısın mdayı tanımak zor olmuyacak :) cnm giriyorum yazılarınızı ne durumda olduğunuzu okuyup çıkıyoorum fazla yazmıyorum sadece. kontrol umarım iyi geçer heyecan bastı umarım kalbini duymak nasip olur.

kızlar aşılamanız kaçıncı gün yapılmıştı? ben puregon 150 ye başladım dün. 4 gün kullanacağım,ptesi adetimin 7.günü kontrolüm var, adetimin 8.günü yani salı günü eşim burda olmayacak, 9.günü öğlen burda olacak. merkezi aradım sorun olur mu diye bana dönecekler ama merak ettim, bu kadar erken aşılama yapılabilir mi? bende sorun yok , doktora eşimin değerleri de kötü değil(varikosel ameliyatı olmuştu).

Selam kızlar nasılsınız bugun gec geldım aranıza abımı hastaneye yatırmıslar dun gece annem oraya gıtmıs bende bızım sut kuzunun yanındayım sanırım bı face muhabetı var cok gırmem ama benıde eklersenız sevınırım

Herkese slm.bir sorum var size.bu catlama ignedi normal igne mi yoksa kucuk mu digerleri gibi.gobekten mi yoksa kalca veya koldan mi yapiliyor.bir de kendimiz mi yapicaz doktor mu yapacak.cok sordum ama merak ediyorum.yarin catlama ignemi olucam tahminime gore.insallah sonu da guzel olur.

ben bir keresinde klomenle kullanmıştım. kolumdan eczanede vurdurdum, küçük bir iğneydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…