hoşgeldinnn cnmmm
hoşbuldummm arkadaşım .. Günaydın bu arada...
Kızlarr mrbb bende 2. Asılamamı oldum ve beklemedeyım..
Bugun 7.gunu asılamamın .
Hayırlısı olsun dıyroum
Kızlarr mrbb bende 2. Asılamamı oldum ve beklemedeyım..
Bugun 7.gunu asılamamın .
Hayırlısı olsun dıyroum
inşallah pozitif sonucu alırsın cnmm , belirtin varmı ?
aynı dertteniz kuzummmm kaç çıktı yumurta rezervin
sorunumuzda yaşımızda aynımış canım o yüzden seni çok iyi anlıyorum benimde geçen ay tüp bebek tedavim opuya 2 gün kala iptal edildi malesef 2 yumurtam oldu onlarda gelişmedi. Kısmet diyecegiz varsa alın yazımızda olacaklar ,gelmenede çok sevindim en azından aynı sorunları yaşadıgım birisi ile paylaşımda bulunmak daha hoş olacak.tememnilerinin ve yaklaşımın için teşekkürler canım ..
yumurtalık rezervim düşük , yaşımın üstünde çalışıyorlarmış maalesefevlendiğim günden beri doktor kontrolündeydim . 30 lu yaşlarda olduğumdan bir an önce evlat sahibi olmak istiyorduk.. sağolsun daha önce gittiğim doktorlar tarafından bir güzel oyalandım .. onları Allaha havale ediyorum ...
sizdeki sorun nedir ?
Evett bak kalp kalbe karşıymışşÖyle valla cnm yaa hızla tatil planı yapmaya başladık. Herhalde ağustos sonu eylül başı gibi yine başlıycaz. Genetik sonuçlarıda 1 aydan önce çıkmıyormuş zaten. Sen ne yapıyosun bakimm nasıl hissediyosun kendini ? İnş. gelmiştir minnak bebişinnn.
Günaydın arkadaşlarrrr
onca iğneye ve yüksek doza _ buna da şükrediyorum tabii _ 4 - 5 yumurtam cevap veriyor bundan 2 ya da 3 ü dölleniyor canım. aralarında bir tanesi 1. kalitede oluyor diğerleri 2 ya da 3. kalite. buna şükür diyorum.. bir de sıkı sıkı tutanabilseler :2:
sagolun kızlarrrr suan bı belırtı yok sadece gogus acıması arada bıcak saplanır gıbı batmalarrr
bıde ıshal var tabı oda kullandım progesteron jelden sanırımm
cunku hıc olmam ben..
Kızlar bı hamıle olayım hemenn paylaşşcam sızınleeeeeeeeeeeeeeeee
cunku burda kımı hamıle duysam ben hamıle kalmış gıbı oluyorumm
umutalrım tekrar yeşerıyor 2 yıl oldu bebiş olmayalıı
bu dönemde positive olman çok önemli canım .. Sonuna kadar bu şekilde moralini yüksek tut.. Jelden kaynaklanan gelecek tortuları sakın ola kendine dert etme onların gelmesi normalmış. Ama o süreçte insanın elinde olmuyor onu görünce paniklemesi... Sen hep güzel şeyler düşün sonucuda güzel olsun .. Allah yardımcın olsun canım.. Senden gelecek güzel haber bizlerin umudu olsun ..
sagolun kızlarrrr suan bı belırtı yok sadece gogus acıması arada bıcak saplanır gıbı batmalarrr
bıde ıshal var tabı oda kullandım progesteron jelden sanırımm
cunku hıc olmam ben..
Kızlar bı hamıle olayım hemenn paylaşşcam sızınleeeeeeeeeeeeeeeee
cunku burda kımı hamıle duysam ben hamıle kalmış gıbı oluyorumm
umutalrım tekrar yeşerıyor 2 yıl oldu bebiş olmayalıı
onca iğneye ve yüksek doza _ buna da şükrediyorum tabii _ 4 - 5 yumurtam cevap veriyor bundan 2 ya da 3 ü dölleniyor canım. aralarında bir tanesi 1. kalitede oluyor diğerleri 2 ya da 3. kalite. buna şükür diyorum.. bir de sıkı sıkı tutanabilseler :2:
şişşştttt isyan yok bak benimde onca igne ve doza ragmen sadece 1-2 tane oluyor ve bu yumrutalar toplanamıyor bile e2 degerim hemen düşmeye başlıyor ve yumurtaların kalitesi bozuluyor.Ama umudumu kaybetmiyorum elbette bir gün olacak bugün degilse yarın ben taki hiç yumurta çıkmayıncaya kadar denemeye kararlıyım.
kız sessiz sessiz geliyosun yani
kız sessiz sessiz geliyosun yani
Valla banada öyle geliyo hiç çaktırmıyo da,aşılama sonucu gelmiş nerdeyse :))
mdacım bizi şok et nolur :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?