Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah pozitif sonucu alırsın cnmm , belirtin varmı ?

sagolun kızlarrrr suan bı belırtı yok sadece gogus acıması arada bıcak saplanır gıbı batmalarrr

bıde ıshal var tabı oda kullandım progesteron jelden sanırımm
cunku hıc olmam ben..

Kızlar bı hamıle olayım hemenn paylaşşcam sızınleeeeeeeeeeeeeeeee

cunku burda kımı hamıle duysam ben hamıle kalmış gıbı oluyorumm
umutalrım tekrar yeşerıyor 2 yıl oldu bebiş olmayalıı

aynı dertteniz kuzummmm kaç çıktı yumurta rezervin

onca iğneye ve yüksek doza _ buna da şükrediyorum tabii _ 4 - 5 yumurtam cevap veriyor bundan 2 ya da 3 ü dölleniyor canım. aralarında bir tanesi 1. kalitede oluyor diğerleri 2 ya da 3. kalite. buna şükür diyorum.. bir de sıkı sıkı tutanabilseler :2:

sorunumuzda yaşımızda aynımış canım o yüzden seni çok iyi anlıyorum benimde geçen ay tüp bebek tedavim opuya 2 gün kala iptal edildi malesef 2 yumurtam oldu onlarda gelişmedi. Kısmet diyecegiz varsa alın yazımızda olacaklar ,gelmenede çok sevindim en azından aynı sorunları yaşadıgım birisi ile paylaşımda bulunmak daha hoş olacak.

ne yapayım kuzucum ya bekliyorum işte ama tık yok bende agrı sızı yok kızlarda bana takılıyorlar işte bakalım pazartesiye kadar kırmızı gelmezse test yapacagım.

Günaydın arkadaşlarrrr

günaydın canım

Mda mrb canım nasılsın sana bısı sorcam senın son 2 gun kala ıptal edılde tup bebeke boyle ıptaller olunca yıne parayı oduyormusun yoksa odenı gerımı alıyosun

şişşştttt isyan yok bak benimde onca igne ve doza ragmen sadece 1-2 tane oluyor ve bu yumrutalar toplanamıyor bile e2 degerim hemen düşmeye başlıyor ve yumurtaların kalitesi bozuluyor.Ama umudumu kaybetmiyorum elbette bir gün olacak bugün degilse yarın ben taki hiç yumurta çıkmayıncaya kadar denemeye kararlıyım.

bu dönemde positive olman çok önemli canım .. sonuna kadar bu şekilde moralini yüksek tut.. jelden kaynaklanan gelecek tortuları sakın ola kendine dert etme onların gelmesi normalmış. ama o süreçte insanın elinde olmuyor onu görünce paniklemesi... sen hep güzel şeyler düşün sonucuda güzel olsun .. Allah yardımcın olsun canım.. senden gelecek güzel haber bizlerin umudu olsun ..

ınşallahh canım evet katılıyroumm moral cok onemlıııymışş..
Doktorda oyle soyledıı
morel bozmuyorum artık ılk asılama daaha cok morel bozmutu olmaması cunku bı sorun yoktu ve ben kesın olur gozuyle bakmıstımm.sımdı hayrılısı dıyroum rabbım sabrını verııyo
zaten olmazsa bende tatıl yapcam agustos sonu gıbı yıne baslıycam..
Vucut dınlenmesınden zıyadekafa dınlentısıı olsun dıye:))

hepınızı dua edıyroumm her gun ınsallahh olurr bebekelrımız

cnm ya valla senin durumun çok güzel haberler verecek gibi ishal olman bile çokk güzellllll

evet cnm bunada şükür , rabbim inşallah bir gün sıkı sıkı tutunmalarınıda sağlayacak

nasılsın güzelimmmm senin test günün ne zamandı

Yok öyle hemen pes etmek bırakmak,azimli olcaz hem daha kahverengi akıntın olmuş, umudunu yitirme olmasa bile ki bir gün mutlaka hepimiz anne olucaz, pes etmek yok.

çok öpüyorum seni vazgeçme olur mu, 3.yılınızı beklerken aşılama yaptırmaya devam et.belki beklemenize gerek kalmaz tüp yapmanız gerekmez...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Umarım burası size uğurlu gelir de yüzünüz güler.:)))

kız sessiz sessiz geliyosun yani

Valla banada öyle geliyo hiç çaktırmıyo da,aşılama sonucu gelmiş nerdeyse :))

mdacım bizi şok et nolur :))))

güldürdünüz beni ilahi kızlar,
bende dün akşam eşimle konuşurken fark ettik test günümüzün geldiğini biz bile unutmuşuz inanın .Şok meselesine gelincede emin olun test pozitif çıkarsa en büyük şoku ben yaşarım herhalde bunca yıldan ve bu kadar olumsuzluktan sonra kesin bayılırım hastahanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…