Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydın kızlar mdacım sok olmaya hazırlıklı ol canım bence belırtım yok deme benımde hıc belırtım yoktu uzerıme tıtremeseler asılama oldugumu unutuyordum canım ınsallah guzel sonuclar alcaz senden sun nasıl oldun canım ıylesebıldınmı karakedı uzuldum canım ama bekle bakalım belkı gelmez kırmızılar aramıza yenı arkadaslar katılmıs hosgeldınız yenı asılama olan arkadaslar ınsallah hepınız guzel sonuclar alıp sevındırırsınız bızı ızmırde hava kapalı yıne yagmurlu gelemedı yaz vala ruhum sıkıldı

tatlım bekle bakalım dönerse üzülürüz şimdilik kendini çok yorma dinlen uzan bu iyi bir şeyin haberciside olabilir dur bakalım krımızı olursa hep beraber üzülürüz.

cnm inşallah öyledir ama bu % 1 ihtimal fln çünkü kendimi biliyorum ilk başta bu kullandıgım jelden dolayı kahverengi geliyor çok az sonrada ertesi gün kırmıza dönüyor hep aynı süreç oldugu için alıştım artık rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.bakalım belki % 1 lik umudumdan bişey çıkar.((

yelizcim sen izmirin neresindesin?

nasıl ya erken değilmii senin için :26:
mda ile aynı gündünüz

cnm düşünmeden stressiz geçir tatilini iyi gelecek eminimkiii

cnm evet aynı gündük ama işte benimki her zaman ki gibi erken davrandı ömrü hayatım boyunca hep gec adet oldum bu tedaviye başladım başlayalıda hep erken var bunlardada bir hikmek ama hadi hayırlısı bakalım

kız adet olmamışsınki sen du bakalım adete dönmezzz inşallahhhh

inşallah cnm ama gecen seferde birebir aynısını yasadım hemde günü bile aynı aşılamanın 11. gününde yine böle oldu sonrada tabi devamı geldi o yüzden hiç umudum yok zaten tüm belirtilerimde gitti göğüs ucu acımaları batmalar fln hiçbişey kalmadı. ((

çok sağol canımcım desteğin için amacım pes etmek değil asla pes etmeyeceğim sadece acaba 3. yü yaptırmalımıyım yoksa tüp bebeği mi beklesem onu bilemyiorum çünkü biliyorsunuz maddi olarakda zorlayan bir süreç takdiri ilahi rabbimin elbet haznesinden bizlerede bir gün birer tane bahşedecektir yürekten inanıyorum.sizler gercekten moralimi yerime getiriyorsunuz ne annem ne eşim ne arkadaşlarım yaşamayan kimse beni bu kadar iyi anlayamıyor.iyiki varsınız kızlar..

inşallah canım inşallah zor da olsa beklemekten başka bişey yok yapabileceğim zaten.

kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..öpüyorum sizleri

benim dış gebelikten alındı ben de 4 tane kimyasal gebelik yaşadım bir senedir hamile kalamıyorum

mrb kızlar bende 1 gün önce aşılama yaptırdım dr 2 gün sonra gel dedı ne testi yapılıyor bilgisi olan varmı

Mda cnmm insallahhh hamilesindirrrrrr.benimde ya bu pazar ys bu pazartesi bekli olucakkkk..seni biliyorum bayagidir burdadinnn insallah yaza bebislerle gireriz hepumiZzzzz

canım daha tam kırmızıları görmeden neden umutsuzluğa kapıldın hiç belli olmuyo bu işler unutma belkide meleğin seninle şuan yat dinlen inşallah gelmez kırmızılar..

canım daha tam kırmızıları görmeden neden umutsuzluğa kapıldın hiç belli olmuyo bu işler unutma belkide meleğin seninle şuan yat dinlen inşallah gelmez kırmızılar..

inşallah cnm benim ama zor bir ihtimal gecen sefer yasadıklarımda birebir gününe kadar aynıydı gecen asılamamda da aynı şimdi oldugu gibi 11. günde geldi kahverengiler ardındanda kırmızılar.umudum kalamdı o yüzden bu seferki aşılamamdan malesef ((

jollyy canım bizde özledik seni nerelerdesin yaw..ara vermenize çok sevindim canım kendini yeni tedavi için hazırlarsın..hem belkide bu arada kendiliğinden gelir bebişin ne dersin bol bol dinlen tatil yap bu arada ama bizleride habersiz bırakma kendinden olurmu

Mda cnmm insallahhh hamilesindirrrrrr.benimde ya bu pazar ys bu pazartesi bekli olucakkkk..seni biliyorum bayagidir burdadinnn insallah yaza bebislerle gireriz hepumiZzzzz

delisiniz siz ben adet olacagım gibi hissediyorum ben adet olmadan evvel sol ayagım çok agrı yapar agrı başaldı bile ama üzülmüyorum inanın evladım olmasada bu hayatta çok güzel bir ailem ve canımıniçi kocacım var Allahım evladımı eksik etsede onları fazla fazla vermiş bana daha öncede dedigim gibi
''Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle''

sağol canım benim inşallah en kısa zamanda bende ve sizlerde anne oluruz hep beraber..zaten kendimi şuan anne gibi hissediyorum ona ben bakıyorum ablamın ağrıları yüzünden çokta mutluyum bu durumdan sende birgün teyze olucaksın bizler sayesinde dediğin gibi canım..

aramıza hoşgeldin arkadaşım umarın en kısa zamanda sende anne olursun..

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.
Ya Râb! Bize Senin sevdiklerini sevdir. Bizleri razı olduğun işlerle meşgul eyle.
Ya Râb! Bizleri ezdirme, üzdürme, imânsız gezdirme.
Allah'ım! Senin kulların şu dönemde töhmet altındalar, kanadı kırık bir şekilde uçmaya çalışıyorlar. Sen dinine yönelenleri koru. Onları Sensiz, dostsuz, yardımsız bırakma Allahım!
Ya Rab, bana, bana layık olanı değil, Sana layık olanı ver.
Allahım, bizi Sana muhtaç olma şuuruyla zenginleştir. Sana ihtiyaç duymama yoksulluğuna düşürme.
Amin.

aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah rabbim meleğini gönderir sana..

saol canım hepimizin allahım en kısa zamanda yüzünü güldürsün beşilerimizi bizlere göndersin rabbim hayırlısıyla

Cnmm proggesteron yumurtlayip yumurtlamadina bakicakkkk...bi kere banads baktilarr

tamam canım inş yumurlamışımdır ıkı tana 20mm lik yumurtam vardın hadı hayırlısı göbüşlerimiz dolacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…