tatlım bekle bakalım dönerse üzülürüz şimdilik kendini çok yorma dinlen uzan bu iyi bir şeyin haberciside olabilir dur bakalım krımızı olursa hep beraber üzülürüz.
Gunaydın kızlar mdacım sok olmaya hazırlıklı ol canım bence belırtım yok deme benımde hıc belırtım yoktu uzerıme tıtremeseler asılama oldugumu unutuyordum canım ınsallah guzel sonuclar alcaz senden sun nasıl oldun canım ıylesebıldınmı karakedı uzuldum canım ama bekle bakalım belkı gelmez kırmızılar aramıza yenı arkadaslar katılmıs hosgeldınız yenı asılama olan arkadaslar ınsallah hepınız guzel sonuclar alıp sevındırırsınız bızı ızmırde hava kapalı yıne yagmurlu gelemedı yaz vala ruhum sıkıldı
nasıl ya erken değilmii senin için :26:
mda ile aynı gündünüz
cnm düşünmeden stressiz geçir tatilini iyi gelecek eminimkiii
kız adet olmamışsınki sen du bakalım adete dönmezzz inşallahhhh
Yok öyle hemen pes etmek bırakmak,azimli olcaz hem daha kahverengi akıntın olmuş, umudunu yitirme olmasa bile ki bir gün mutlaka hepimiz anne olucaz, pes etmek yok.
çok öpüyorum seni vazgeçme olur mu, 3.yılınızı beklerken aşılama yaptırmaya devam et.belki beklemenize gerek kalmaz tüp yapmanız gerekmez...
Gunaydın kızlar mdacım sok olmaya hazırlıklı ol canım bence belırtım yok deme benımde hıc belırtım yoktu uzerıme tıtremeseler asılama oldugumu unutuyordum canım ınsallah guzel sonuclar alcaz senden sun nasıl oldun canım ıylesebıldınmı karakedı uzuldum canım ama bekle bakalım belkı gelmez kırmızılar aramıza yenı arkadaslar katılmıs hosgeldınız yenı asılama olan arkadaslar ınsallah hepınız guzel sonuclar alıp sevındırırsınız bızı ızmırde hava kapalı yıne yagmurlu gelemedı yaz vala ruhum sıkıldı
benim dış gebelikten alındı ben de 4 tane kimyasal gebelik yaşadım bir senedir hamile kalamıyorumben de tek tüplüyüm canım doğuştan. unicorn uterus rahim anomalisine sahibim. 1 kez klomen+ovitrelle ile gebe kaldım kendiliğimden 8 haftalık düştüi tam 1 sene geçti üzerinden birdaha da gebe kalamadım. senin alındı mı tüpün yoksa seninde mi doğuştan?
mrb kızlar bende 1 gün önce aşılama yaptırdım dr 2 gün sonra gel dedı ne testi yapılıyor bilgisi olan varmı
mrb kızlar bende 1 gün önce aşılama yaptırdım dr 2 gün sonra gel dedı ne testi yapılıyor bilgisi olan varmı
Canimm beni doktor cagirmadi bilniyorummm neden cgrdi merak ettim
kizlar gunaydin 2. asilamamda malesef husranla sonuclandi moralim cok bozuk bu sefer cok inanmistim ama olmadi demekki vakti zamani degilmis daha katetmemiz gereken yollar var bu sefer daha iyi oldugumu hissediyorum yine agladim ama daha az esim doktora gidelim tekrar randevu alalim bir kere daha deniyelim dedi ama ben karasizim bilmiyorum napicagimi eger yapmazsak kasima kadar evliligimizin 3yili doldurmasini bekleyip rapor cikarmamiz gerekecek tup bebek icin bu da 6 ay gibi bir sure var onumde demek bilmiyorum kizlar kafam cok karisti uzulup isyan etmek degil de mantikli karar vernek istiyorum rabbim elbet yardim edecektir bu konudada ona olan inancimi hic kaybetmiyorum elbet vakti zamani geldiginde melegimi bana gonderecek rabbim
canım daha tam kırmızıları görmeden neden umutsuzluğa kapıldın hiç belli olmuyo bu işler unutma belkide meleğin seninle şuan yat dinlen inşallah gelmez kırmızılar..
Kızçelerrr günaydınlar napiysiniz bakimmmm özledim hepinizi yahuuuGüzel güzel haberler varmı ? Bende gittim dün dr amcaya . 2-3 ay ara verelim dedi. Güzelcene bi tatilini yap dinlen yaz sonunda görüşürüz dedi. Bu arada aklımızda kalmasın diye genetik tahlillerimi istedi. Birtek onu yapmamıştık. İnş. birşey çıkmaz ama çıkarsada ona göre önlemimizi alırız dedi. Tahlil araştırma hastanesinde ücretsizmiş sanırım. Ama nasıl randevu alınır bu işler nasıl yürür araştırma içine gricemm. Pahalı bir testmiş sanırım bide onu özel karşılamak istemiyorumm. Şimdilik yalaşık 3 ay iğnesiz ,tahlilsiz,stressiz bir yaz yaşamanın hevesiyle mutluyummm.
cnm inşallah öyledir ama bu % 1 ihtimal fln çünkü kendimi biliyorum ilk başta bu kullandıgım jelden dolayı kahverengi geliyor çok az sonrada ertesi gün kırmıza dönüyor hep aynı süreç oldugu için alıştım artık rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.bakalım belki % 1 lik umudumdan bişey çıkar.((
Mda cnmm insallahhh hamilesindirrrrrr.benimde ya bu pazar ys bu pazartesi bekli olucakkkk..seni biliyorum bayagidir burdadinnn insallah yaza bebislerle gireriz hepumiZzzzz
bende bilmiyorum canım ama ordaki kadınlar progestron hormonuna bakılıyor falan demişlerdi tam anlamadım hayırlısı bakalım yarın gidecem
canım sende teyze olmussun tebrik ederim inşaallah enkısa zamanda annede olursun çok sevindim senin adına ama ben hiçbirzaman teyze olamayacagım biliyormusun kızkardeşimyok çünkü.ama artıksizler varsınız hem teyze olacam hemde çocuklarımın birsürü teyzoşu olacak inşaallah.
merhaba arkadaşlar, öncelikle tedavi gören ve transferleri yapılan arkadaşların Allah yardımcıları olsun , şanşları bol olup bebişleri sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. verecekleri güzel haberleri bizlere umut olsun ..
aranıza benide katarsanız sevinirim.. ben de 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm . maalesef peşpeşe aldığım negative sonuçlar tedavime ara vermemi sağladı.. kendimi psikolojik yönden ne zaman hazır hissedersem o zaman başlamayı düşünüyorum ..
Hepimizin haklarında hayırlısı olsun ... umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tedavilerimizden olumlu sonuçlar alarak sağlıkla özlemle beklediğimiz meleklerimize kavuşuruz..
Kızlarr mrbb bende 2. Asılamamı oldum ve beklemedeyım..
Bugun 7.gunu asılamamın .
Hayırlısı olsun dıyroum
aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah rabbim meleğini gönderir sana..
Cnmm proggesteron yumurtlayip yumurtlamadina bakicakkkk...bi kere banads baktilarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?