bebegim üzülme,
ama anlayamadıgım adetmi oldun nasıl olduda negatif oldu daha test günümüz 11 haziran degilmiydi bizim canımcım ya
iyi temennilerin için sağol canım ben de bir unicorn uterus olarak senden ve leyla dan sonra zor u başararak hamile kalmayı çok istiyorum. sen özel bir doktora gidiyormusun canım bir riskli gebelik uzmanına gitmen gerekli şimdi sorunsuz olabilirsin ama ilerleyen zamanlarda rahim serviks uzunluğun yetmez ise dikiş gerekebilir. ayrıca progestan olarak ne kullanıyorsun yazarmısın?
ecrincim 3.aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer son olur..
cnm adet oldum aksam cok azdi belki bir umut yerlesme kanamasidir dedim kahverengi cunku ama sabah jeli yaptim cubuk kahverengi oldu bayagi yogun ilk asilamadada boyle olmustu sonra kirmizilar geldi ilk asilamamdada 11. gunde hastalandim bundada adet tarihimde yarindi zaten ilk defa gecikmeden gelmeye karar verdi uzulmemeye calisiyorum ama iste ne kadar basariyorum bilmiyorum
Kızçelerrr günaydınlar napiysiniz bakimmmm özledim hepinizi yahuuuGüzel güzel haberler varmı ? Bende gittim dün dr amcaya . 2-3 ay ara verelim dedi. Güzelcene bi tatilini yap dinlen yaz sonunda görüşürüz dedi. Bu arada aklımızda kalmasın diye genetik tahlillerimi istedi. Birtek onu yapmamıştık. İnş. birşey çıkmaz ama çıkarsada ona göre önlemimizi alırız dedi. Tahlil araştırma hastanesinde ücretsizmiş sanırım. Ama nasıl randevu alınır bu işler nasıl yürür araştırma içine gricemm. Pahalı bir testmiş sanırım bide onu özel karşılamak istemiyorumm. Şimdilik yalaşık 3 ay iğnesiz ,tahlilsiz,stressiz bir yaz yaşamanın hevesiyle mutluyummm.
halen kahverengimi yoksa kırmızıya döndümü, bence kahve ise çok kafaya takma hemen bekle
Kızçelerrr günaydınlar napiysiniz bakimmmm özledim hepinizi yahuuuGüzel güzel haberler varmı ? Bende gittim dün dr amcaya . 2-3 ay ara verelim dedi. Güzelcene bi tatilini yap dinlen yaz sonunda görüşürüz dedi. Bu arada aklımızda kalmasın diye genetik tahlillerimi istedi. Birtek onu yapmamıştık. İnş. birşey çıkmaz ama çıkarsada ona göre önlemimizi alırız dedi. Tahlil araştırma hastanesinde ücretsizmiş sanırım. Ama nasıl randevu alınır bu işler nasıl yürür araştırma içine gricemm. Pahalı bir testmiş sanırım bide onu özel karşılamak istemiyorumm. Şimdilik yalaşık 3 ay iğnesiz ,tahlilsiz,stressiz bir yaz yaşamanın hevesiyle mutluyummm.
su anda hala kahverengi cnm ama ilk seferde boyle olmustu yarin muhtemelen kirmiziya donucek umudum yok cnm cumaya randevu aldim doktora gidecegim tekrar bakalim ne diycek
merhaba arkadaşlar, öncelikle tedavi gören ve transferleri yapılan arkadaşların Allah yardımcıları olsun , şanşları bol olup bebişleri sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. verecekleri güzel haberleri bizlere umut olsun ..
aranıza benide katarsanız sevinirim.. ben de 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm . maalesef peşpeşe aldığım negative sonuçlar tedavime ara vermemi sağladı.. kendimi psikolojik yönden ne zaman hazır hissedersem o zaman başlamayı düşünüyorum ..
Hepimizin haklarında hayırlısı olsun ... umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tedavilerimizden olumlu sonuçlar alarak sağlıkla özlemle beklediğimiz meleklerimize kavuşuruz..
merhaba arkadaşlar, öncelikle tedavi gören ve transferleri yapılan arkadaşların Allah yardımcıları olsun , şanşları bol olup bebişleri sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. verecekleri güzel haberleri bizlere umut olsun ..
aranıza benide katarsanız sevinirim.. ben de 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm . maalesef peşpeşe aldığım negative sonuçlar tedavime ara vermemi sağladı.. kendimi psikolojik yönden ne zaman hazır hissedersem o zaman başlamayı düşünüyorum ..
Hepimizin haklarında hayırlısı olsun ... umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tedavilerimizden olumlu sonuçlar alarak sağlıkla özlemle beklediğimiz meleklerimize kavuşuruz..
hoşgeldin canım tabikide alırız,
iki kez tüp bebek tedavisi geçirmek zordur, umarım bir daha aynı sıkıntıları yaşamzsın .
Peki sizin probleminiz nedir.?
canım kendini toplamana ve yeni tedavi için yola çıkmana çok sevindim ben de tam şimdi jollyy nerede çok özledim yadım baktım senden mesaj düştü kalplerimiz birmiş kuzum umarım bu sefer daha iyi olacak hem 3 ay çok önemli bir zaman tüm vucudun dinlenecek stres yok oh mis gibi öpüyorum seni
hoşgeldin canım. geçmiş olsun. inşallah bundan sonraki denemende bebeğin seninle olur.
merhaba canım, dinlenmen çok iyi, bu süreçte belki kendiliğinden olur belli mi olur.
cnm adet oldum aksam cok azdi belki bir umut yerlesme kanamasidir dedim kahverengi cunku ama sabah jeli yaptim cubuk kahverengi oldu bayagi yogun ilk asilamadada boyle olmustu sonra kirmizilar geldi ilk asilamamdada 11. gunde hastalandim bundada adet tarihimde yarindi zaten ilk defa gecikmeden gelmeye karar verdi uzulmemeye calisiyorum ama iste ne kadar basariyorum bilmiyorum
merhaba arkadaşlar, öncelikle tedavi gören ve transferleri yapılan arkadaşların allah yardımcıları olsun , şanşları bol olup bebişleri sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Verecekleri güzel haberleri bizlere umut olsun ..
Aranıza benide katarsanız sevinirim.. Ben de 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm . Maalesef peşpeşe aldığım negative sonuçlar tedavime ara vermemi sağladı.. Kendimi psikolojik yönden ne zaman hazır hissedersem o zaman başlamayı düşünüyorum ..
Hepimizin haklarında hayırlısı olsun ... Umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tedavilerimizden olumlu sonuçlar alarak sağlıkla özlemle beklediğimiz meleklerimize kavuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?