Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebegim üzülme,
ama anlayamadıgım adetmi oldun nasıl olduda negatif oldu daha test günümüz 11 haziran degilmiydi bizim canımcım ya

cnm adet oldum aksam cok azdi belki bir umut yerlesme kanamasidir dedim kahverengi cunku ama sabah jeli yaptim cubuk kahverengi oldu bayagi yogun ilk asilamadada boyle olmustu sonra kirmizilar geldi ilk asilamamdada 11. gunde hastalandim bundada adet tarihimde yarindi zaten ilk defa gecikmeden gelmeye karar verdi uzulmemeye calisiyorum ama iste ne kadar basariyorum bilmiyorum

Kızçelerrr günaydınlar napiysiniz bakimmmm özledim hepinizi yahuuu Güzel güzel haberler varmı ? Bende gittim dün dr amcaya . 2-3 ay ara verelim dedi. Güzelcene bi tatilini yap dinlen yaz sonunda görüşürüz dedi. Bu arada aklımızda kalmasın diye genetik tahlillerimi istedi. Birtek onu yapmamıştık. İnş. birşey çıkmaz ama çıkarsada ona göre önlemimizi alırız dedi. Tahlil araştırma hastanesinde ücretsizmiş sanırım. Ama nasıl randevu alınır bu işler nasıl yürür araştırma içine gricemm. Pahalı bir testmiş sanırım bide onu özel karşılamak istemiyorumm. Şimdilik yalaşık 3 ay iğnesiz ,tahlilsiz,stressiz bir yaz yaşamanın hevesiyle mutluyummm.

canım burda herkesin tavsiye ettiği bir dr.a gidiyorum. akademik bir ünvanı yok. devlet hastanesinde çalışırken özele geçti. rabbim kalp atışlarını duymayı nasip ederse tıp fakültesinede gideceğim yine. orda kadın doğum bölümü bölüm başkanı profesör ipek hoca var. daha önce muayene etmişti beni. rahmimin normal rahim büyüklüğüne çok yakın olduğunu söylemişti. bir kez daha muayene olmayı çok istiyorum. şu anda kullandığım ilacın adı progestan 200ml.

ecrincim 3.aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer son olur..

canım sende teyze olmussun tebrik ederim inşaallah enkısa zamanda annede olursun çok sevindim senin adına ama ben hiçbirzaman teyze olamayacagım biliyormusun kızkardeşimyok çünkü.ama artıksizler varsınız hem teyze olacam hemde çocuklarımın birsürü teyzoşu olacak inşaallah.

halen kahverengimi yoksa kırmızıya döndümü, bence kahve ise çok kafaya takma hemen bekle

canım kendini toplamana ve yeni tedavi için yola çıkmana çok sevindim ben de tam şimdi jollyy nerede çok özledim yadım baktım senden mesaj düştü kalplerimiz birmiş kuzum umarım bu sefer daha iyi olacak hem 3 ay çok önemli bir zaman tüm vucudun dinlenecek stres yok oh mis gibi öpüyorum seni

halen kahverengimi yoksa kırmızıya döndümü, bence kahve ise çok kafaya takma hemen bekle

su anda hala kahverengi cnm ama ilk seferde boyle olmustu yarin muhtemelen kirmiziya donucek umudum yok cnm cumaya randevu aldim doktora gidecegim tekrar bakalim ne diycek

merhaba canım, dinlenmen çok iyi, bu süreçte belki kendiliğinden olur belli mi olur.

su anda hala kahverengi cnm ama ilk seferde boyle olmustu yarin muhtemelen kirmiziya donucek umudum yok cnm cumaya randevu aldim doktora gidecegim tekrar bakalim ne diycek

tatlım bekle bakalım dönerse üzülürüz şimdilik kendini çok yorma dinlen uzan bu iyi bir şeyin haberciside olabilir dur bakalım krımızı olursa hep beraber üzülürüz.

merhaba arkadaşlar, öncelikle tedavi gören ve transferleri yapılan arkadaşların Allah yardımcıları olsun , şanşları bol olup bebişleri sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. verecekleri güzel haberleri bizlere umut olsun ..
aranıza benide katarsanız sevinirim.. ben de 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm . maalesef peşpeşe aldığım negative sonuçlar tedavime ara vermemi sağladı.. kendimi psikolojik yönden ne zaman hazır hissedersem o zaman başlamayı düşünüyorum ..
Hepimizin haklarında hayırlısı olsun ... umarım hayırlısıyla en kısa zamanda tedavilerimizden olumlu sonuçlar alarak sağlıkla özlemle beklediğimiz meleklerimize kavuşuruz..

hoşgeldin canım tabikide alırız,
iki kez tüp bebek tedavisi geçirmek zordur, umarım bir daha aynı sıkıntıları yaşamzsın .
Peki sizin probleminiz nedir.?

hoşgeldin canım. geçmiş olsun. inşallah bundan sonraki denemende bebeğin seninle olur.

hoşgeldin canım tabikide alırız,
iki kez tüp bebek tedavisi geçirmek zordur, umarım bir daha aynı sıkıntıları yaşamzsın .
Peki sizin probleminiz nedir.?

tememnilerinin ve yaklaşımın için teşekkürler canım ..
yumurtalık rezervim düşük , yaşımın üstünde çalışıyorlarmış maalesef evlendiğim günden beri doktor kontrolündeydim . 30 lu yaşlarda olduğumdan bir an önce evlat sahibi olmak istiyorduk.. sağolsun daha önce gittiğim doktorlar tarafından bir güzel oyalandım .. onları Allaha havale ediyorum ...
sizdeki sorun nedir ?

Evett bak kalp kalbe karşıymışş Öyle valla cnm yaa hızla tatil planı yapmaya başladık. Herhalde ağustos sonu eylül başı gibi yine başlıycaz. Genetik sonuçlarıda 1 aydan önce çıkmıyormuş zaten. Sen ne yapıyosun bakimm nasıl hissediyosun kendini ? İnş. gelmiştir minnak bebişinnn.

merhaba canım, dinlenmen çok iyi, bu süreçte belki kendiliğinden olur belli mi olur.

Ay yok be kuzucumm bende o şans ne gezerr :)) Hayırlısı bakalım artık sayılı gün çabucanak geçiyor zatenn. Bu sürede inş. sizlerin güzel haberleriyle sevinirimm

nasıl ya erken değilmii senin için :26:
mda ile aynı gündünüz

cnm düşünmeden stressiz geçir tatilini iyi gelecek eminimkiii

hoşgeldinnn cnmmm

Kızlarr mrbb bende 2. Asılamamı oldum ve beklemedeyım..
Bugun 7.gunu asılamamın .
Hayırlısı olsun dıyroum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…