canım benim ne güzel güldürmüşüm hep gülelim birlikte inşallah,, aynen öyle arkadaşım sonunda varsa yapacağız ne gerekiyorsa gücümüz bedenimiz olanaklar el verdiği sürece....öpüyorum çokk seni superimm
ah bu işler..dur bakalım canım yarın olsun bir olacağı varsa hala seninledir bari akşam artık dinlen keşke kaytarsaydın diyeceğim ama bu işerde keşke yok suçlu da sakın arama hele ki kendini asla suçlama ne alakası var senin elinde olsa yatardın mecbur kaldığın için gerekeni yapmışsındır.hakkında hayırlısı olsun
canıııııım geldim geldim. haberlerini okuyorum canım umarım bu ay yakalarsın bebişi . gecen tüp diye başlamıştık aşılamaya döndü 1 yumurtayla ne yapalım. dr. umut 0 diyor ben ısrar ettim 2 yada 3 ay sonra deneyecegiz bu arada veryansın vitamin kocişten önce ben başlayacagım herhalde duvarlara tırmanmaya :)) arısütü bal polen vs dedi mda anlarıda çarşıya indigimde alacagım bakalım inşallah bu 2 ,3 ayda yaptıklarım işe yarar. ilaçları sormuşsun anlatayım. reglinin 3. günü başladık ufak bir folükül başlangıcı vardı (ki ben bunu bioteron dhea ya baglıyorum) günde 300 gonal f ve 150 lik merional igne kullandım 8 günde toplam 4 kutu gonal f (450 lik biliyorsun onların içinden aslında 600 çıkıyor)
8 kutu merional oluyor dr. sınır doz demişti . dün gittigimde gonal f , puregon , menagon arasındaki farkı sordum . bazen beraberde kullanabiliyoruz ama en bariz farkı menagon ve puregon 1. kuşak ilaçlardan gebe kısraklardan elde ediliyor ve içinden bazen yazan dozdan düşük yada yüksek çıkabiliyor gonal f ise kimyasal olarak üretildiginden vurulan doz ignesine kaç çekiyorsan doz o oluyor dedi . yani gonal f yeni nesil ilaç ve doz ayarı tam yapılıyor anladıgım bu oldu. canım çok öptüm haberlerini bekliyorum.
canım rüyan hayırlara vesile olsun bende senin gibi hamile olmadan 1 ay önce çocuk emzirdiğimi gördüm ama başkasınındı bebek yeni doğmuştu.acaba bilinç altımızdanmı kaynaklanıyor diye düşündüm hayırlısı olsun.inşallah rabbim kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin..
Ay Kuzucumm hiç öyle bisey olmaz gibi geliyo olursada cok büyük mucize olur:)) Benn teee 5 yaslarında evcilik oynarken ablama benim bebeğim olmazsa bana cocuk doğurup verirmisin diyodum o zamandan uğraşacağım icime doğmuş herhalde:)) Benim sipalar daha ugrastiricak beni herhalde:)3 tane istiyorummm o yüzden ilkinin biran önce gelmesi gerek:))
Evet cnm yaa normalde yapılmıyormuş ama Dr Aklimizda kalmasın senin anne olmanı istiyorum diyo cok seviyo benii Dr amca:))Hemsirelerde Sen git unv. Hastanesine 3 tane düşük 3 tane kimyasal gebelik geçirdim de hemen yaparlar testi dedi Ehehehe:)))
Devlette normal bir kadın doğumluya gidip bolca düşük ve kimyasal gecelik yaşadığımı anlatmam gerek cnmm:) Ama devlet hastanesinden nasıl randevu alınıyor aydınlat benii telefonla mı almam gerek yoksa internetten mı veriyorlar kac gun sonraya gun veriyorlar bilemedimm:/ :))
Sağol cnm yaa yazın nasıl geçtiğini anlamam zaten şimdi sonrasında ins. minnak bebiklerime kavusurummm:)) 2013 yılana hepimiz gebis olarak girelim artık kizlarr:))
canlarım demek buraya takılıyonuz artık yakaladım sizibende artık o topikten sıkıldım eskilerden kimsede kalmadı zaten yenilerde benim tekrarım gibi biz nası klomene başladığımızda heyecan içersindeydik aynı onlarda öyle inşallah onlarda, bizde istediğimize kavuşuruz rabbim çok bekletmesin inşallah
canım..hadi ya gelsin şu kırmızılar da başla artık tedaviye..canım ya..umarım bu sefer olur..rabbim nasıp etsin..olmaz ise ki bunu düşünmek istemiyorum artık tüp de beraber yol alırız..heralde sende eyllülü beklersin tüp için..hayırlısı olsun hepimiz için..sevo ya da dedim..benim iş beklemede artık..malesef incir de fayda etmiyor..bu ay o kadar incir yedim kontorlde eh..dedi doktor...yani döllenme için yeterli değil..yapacak bişeyim yok..bekleyip eylüle aşıama sonrasında tüp...hadi hayırlısı..ben izine cıkacağım ama bi şekilde takip edeceğim seni...haber vermemezlik etme sakın..öpaüyorum canım..
canım ne güzel bir rüya görmüşsün inşallah hayra çıkar. sen test yaptınmı. beklerken belki gelmiştir kendiliğinden meleğin.
bekliyoruz sabahı canım merakla heyecanla... ....erken ver kanını 2 saat sonra al hemen açık bırakırım bende burayı gider gelir bakarım sabah....ne durumdasın son durum nasıl varmı gelen giden
erken vericem cnm sabah 8-9 arası vermiş olurum yani 11 gibi belli olur bakalım hakkımda hayırlısı kasıklarım çok ağarmaya başladı ama kıslarbelimde agrıyor ama yinede umutsuzluğa düşmeyeceğim hep bir umut var biliyorum kırmızılar gözükmeden umut hep devam ediyor..
canım inşallah bebişin seninledir yarın sonucunu merakla bekliyorum hayırlı haberle gel inşallah
amin bebeğim inşallah rabbim nasip eyler inşallah.
kızlar iyi dilekleriniz için herbirinize teşekkür ederim. aşılamam yapıldı. bakalım hayırlısı hepimiz için.
bitanem hayırlı ugurlu olsun inşallah 14 gün sonra hayırlı haberlerini alacağız..
soğan suyu adet geciktirir mikafama takıldı şimdi. benim adet düzensizliğim yok norlamde. ben geçen ayki negatif aşılamamdan sonra muayne olamadım belki folikül kistlerim kalmıştır diye hem de rahim temizlensin diye başladım. adetim bittikten sonra başladım 10 gün içtim. onu içerken hiç akıntım olmadı. içmeyi bıraktım aradan 3-4 gün geçti bir bel ağrısı bir akıntı sonra duydum ki etkisini sonradan gösteriyormuş kürü tamamlayınca. ben de oh temizlendi dedim. ama şimdi adet günüm belim ağrıyor kaç gündür başka hiçbi belirtim yok.sarı bir akıntı. kırmızıya döneceği yerde sarı oluyor hatta kesiliyor tertemiz.çok ilginç. test yapmamak için direnicem...
mavi inşallah test sonuçlarınız güzel çıkar bebeğin çok çok sağlıklıdır...slm kızlar nasılsınız fazla takılamıyorum artık arada girmeye çalışıyorum...akşam 19:30 da randevum var bakalım bizim küçük ne durumda testler falan yapılacak ikili tarama ve sonrada ense ölçümü çok heyecanlıyım.:18::18::18::18: hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi sonuçlar alırız...
topiğimize hoşgeldin figen.inşallah aşılaman tutar...mrb kızlar benide listeye ekleye bilirsiniz 4 de aşılama oldum 15 de kan testi yapılacak bugunde kan verdım ama sonucu almadım ne oldugunu bilmiyorum bu ilk aşılamam klomen kullandım 1.5 yıldır istiyoruz bir düşük yaptım sebebsizmiş sorunun ne oldugu bellı degıl allahım bır an önce hepizin bebişlerine kavuştursun
kızlar iyi dilekleriniz için herbirinize teşekkür ederim. aşılamam yapıldı. bakalım hayırlısı hepimiz için.
kızlar iyi dilekleriniz için herbirinize teşekkür ederim. Aşılamam yapıldı. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
ızlar ıshal olamının hamilelikle alakası olabılırmı...
Asılamanıın 9. Günü bugünde sureklı sıhal oluyorum 2 gunde bıı oluyorum...
cnm bu aralar ishal salgını varmış ondan olabilir belki..dikkat et
sagoll cnmmmm bıde bu cıkmasın basımaa..
Hastane gıtcem ama bıkmısmı hastane gıtmelerden sımdı kalkıp lımon tuzu yutcamm:)))
sen nasılsınn alısabıldınmı hasta olmanaa
cnm ben hasta oldum sandım ama olmadım cnm kahverengi geldi şimdi gelen giden yok yarın test yaptıracagım bakalım bahtımıza
ızlar ıshal olamının hamilelikle alakası olabılırmı...
Asılamanıın 9. Günü bugünde sureklı sıhal oluyorum 2 gunde bıı oluyorum...
kızlar iyi akşamlar herkese bişey soracağımmm soğan suyu adet geciktirir mi? bu ay bi 10 gün kadar içmiştim sonra bel ağrılarım ve akıntım oldu. bugün de adet günüm gelen giden yok çok belim ağrıyor sarı bir de akıntım var. acaba hamilemiyim :)
masalcım doktorumu dinlemedim doktor rapor vereyim dedi bende istemedim yılsonu bizim yoğun oluyo ben olmazsam hiç bişey olmaz diye yatamadım ama bidahaki sefere sadece kendimi düşüncem sanki koşturuyozda yaranıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?