Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımm o kadar çok isterdim ki senin hamile olmanı ama işte vakti zamanı gelmeyince olmuyo kuzum .bak bana eşimdede bendede sorun yok ama tutmuyo her zaman dualarımdasınız inanın inşallah en kısa zamnda hepimiz anne olcazz...seni kocaman öpüyorum allaha emanet ol canımmm

canım inş. bebeksiz son evlilik yıldönümün olur.ama önmli olan huzur canım şükür rabbim çok iyi sevgi dolu eşler vermiş.tedavin hayırlı olsun inş.tekrar tebrikler canım.

bugün aşılamamın 11. günü cuma günü test yaptırıcam zaman azaldıkça çok heyecanlanıyorum bugün hamiş haberleri verin lütfen hepimize umut olunnn

kızlar benimde cuma günü test günüm rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder inşaallah...amiiiiin..

teşekkürler canım , nerelerdesin sen kaç gündür görüşemiyoruz özledim seni

Son düzenleme:
canım inş. bebeksiz son evlilik yıldönümün olur.ama önmli olan huzur canım şükür rabbim çok iyi sevgi dolu eşler vermiş.tedavin hayırlı olsun inş.tekrar tebrikler canım.

teşekkürler canım inşallah dualarımız kabul olur, bu arada sendende umarım güzel haberler gelir

Mdacımm nice seneleriniz olsun inşallahhh..ömür boyu mutluluklar diliyorum...birde hayırlı bebiş diliyorum :)

teşekkürler canım , nerelerdesin sen kaç gündür görüşemiyoruz özledim seni

normalde siteye girmeye biraz ara verecektim ama senin sonucundan sonra ara vereyim dedim aklım hep sendeydi canım artık daha az girecem ama aklım hep sizde olcak .biliyosun 3 ay içinde normal olmazsa tüp bebeğe geçicem bende canım .inşalalh gerek kalmayacak

tatlım benim 4 haziranda oldu aşılamam :)) hiç belirtim yok canım,progestan jel kullanmıyorum hapını kullanıyorum, belki bu yüzden belirtim yok bilmiyorum.Hap benimde uykumu getiriyor.arada baş dönmesi de yapıyor.

az kaldı, inşallah güzel haberler alırız hepimiz :))))

ercelf test yaptın mııı???

Mdacımm nice seneleriniz olsun inşallahhh..ömür boyu mutluluklar diliyorum...birde hayırlı bebiş diliyorum :)

teşekkürler hayatım

bırakma bizi gitmeee ne olur

desenize cuma mübarek gün güzel haberler alıcaz Allahın izniyleee

canım sizin sorununuz ne kaçıncı aşılaman bilgilerini göremedim ilk syfada .cuma günü 4 sonuç alınacak şimdilik öyle görünüyor medids,figen birde ikimiz başka varmı cuma günü sonuç alacak kızlar .

slm kızlar bugün ikinci iğnemi yaptım kendim dün ilkde çok korkuyodum ama alıştım şimdi dört gözle aşılamayı bekliycem...

selam kızlar Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizi inşallahh.... size bi sorum var bnm yanıtlarsnız sevinirimm:)) bn 4 senelik evliyim 21 yaşındayım ve pcoluyum... 5 ay klomen tedavisi sonunda gebelik elde edilemedi ve aşılama yaptırdım geçen ay ama negatif.. eşimde sorun yok bn hormon testi yaptrdm bu ay yine lh yüksek çıktı biraz doktorum istersen 3 aşılama hakkını kullan uğraşmak istemem dersen tüp bebeğe yönlendireyim seni dedi... bizde birz ara verelim dedik.. şimdii bnm doktorumun özel muaynanesi varr oraya gidiyorum ben burda 3 aşılama yaptrsam olmadı diyelim tüp bebeğe geçince devlet bu aşılamaları saycak mı. bildiğim kadarıyla tüp bebekten önce 3 aşılama şart.. ama bu aşılamalar illa devlette mi olcak.. sizce 3 ay ara verip tüp bebek mi yaptırayım yoksa 3 aşılama hakkımı kullanayımmı... çok kararsızım uzun olmuş hakkınızı helal edin..

Son düzenleme:

MEDİDS
FİGEN
ECRİN0134
MERVE10ER Kızlar ALLAH gönlünüze göre versin,müjdeli haberler alın inşallah,dualarım sizinle,bu ayın anneleri olmayı Rabbim bizlere nasip etsin.....

merhaba
sorduğun soruya tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar daha iyi cevap verecektir ama ben de bildiklerimi paylaşmak istedim.
tüp bebeği, devlet destekli yaptırmak istiyorsan eğer devletin istediği bazı şartlar var. bence ilk önce onları araştr çünkü yaş da tedavi için bir kriter diye biliyorum. yaşın küçük olduğu için desteklemeyebilir.
ayrıca tüp bebek öncesinde 3 aşılama yaptırman lazım. 3 aşılamayı da devlet de yaptırmalısın. özelde yaptırılan aşılama geçerli olmuyor..
hakkında hayırlısı olsun

teşk ederim cvpladığın için..:) peki ben şimdi özelde yaptrsam 3 tane devlet bidaha yaparsa bi zararı faln var mı 6 aşılama olcak o zaman:26:

slm kızlar bugün ikinci iğnemi yaptım kendim dün ilkde çok korkuyodum ama alıştım şimdi dört gözle aşılamayı bekliycem...
hayırlı olsun canım , hadi bakalım şimdi tek tek anlatacaksın bize yumurtam gelişmiş , şu kadar olmuş, şu gün aşılama diye ne büyük mutlu ve ümitli günler var şimdi sırada umarım herşey gönlünce olsun

canım merhaba
evet hepsini devlette yaptırmasan bile rapor alıp dışarıda yaptırman gerekliki devletten aldıgın destek belli olsun.
Ayrıca aşılama için sanırım 23 yaşını dolmurmuş olmak 900 gün sigorta primi gibi şartlar aranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…