- 3 Ekim 2011
- 325
- 35
- 118
Arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz, koskoca 7 seneyi bititirp 8. seneye girmişiz.Zaman o kadar çabuk akıp gidiyorki hiç bişey anlamıyorsun bile , ama hayatımdaki iyikilerin en başındada eşimle evlenmiş olmak geliyor.
jasemin çatlatma iğnesi verdi
canım sizin sorununuz ne kaçıncı aşılaman bilgilerini göremedim ilk syfada .cuma günü 4 sonuç alınacak şimdilik öyle görünüyor medids,figen birde ikimiz başka varmı cuma günü sonuç alacak kızlar .
sevde nasılsın canım . ecelf meraklandırdı yok oldu . bende bakıyorum arada sesi çıkmıyor buda beni umutlandırıyor ne güzel olur süpriz olsa tedavisiz gün saymasız. ilaçsız gelişen yumoşlar daha kaliteli oluyormuş .canım ne durumlardasın..düne kadar gelmemiş gelecek olanlar...bugün merak ettim geldimi gelecek olanlar diye..gelecek olanlar geldiyse haber ver olmaz mı..yada gelmediyse tahlilin ne durumda onu diyiver...tekerleme gibi oldu..öpüyorum seni..
slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...
tabi ama aşılamadan 5 gün sonra birdaha olacaksın dedi ,benim gibi başka hastalarada öyle denildi
kızlar iyi akşamlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim bütün gün evde yoktum akşamüstü geldim anca kociş i doyurdum sofrayı falan topladım ve işte yanınızdayım. ben neden bütün gün girip haber vermedim çünkü dün akşam saat 21:30 da 3,5 saat su içmeyip bişey yemeyip tuttuğum biriktirdiğim çişimle idrar testi yaptım ve negatif çıktıikinci çizgi çıkmadı. sanki böyle derinlerden taa testin beyaz yerinin içinden gelen bir kırmızılık görür gibi oldum ama hayal görüyorumdur dedim ama testi atmadan bir kenara koydum. sabah da bakmayı unuttum. akşam 6 da eve geldim bir bakayım dedim ve silik bir şekilde ikinci çizgi gözle görülür biçimde çıkmıştı:) heyecanlandım. daha çnce de negatif testlerimi atmazdım hep bakardım hiçbirisinde de sonra ikinci çizgi belirmemişti.sizce ben hamile miyim? idrarda daha belli olmuyor olabilir mi adetim 4 gün gecikti. kasık ağrılarım var iğne batması gibi o kadar bir de 15 gündür yoğun şekilde bel ağrılarım oldu ama o da geçti. şuan çok şaşkınım. kocişle yaptık akşam testi çıkmayınca üzülmedik zaten alışkın olduğumuz bir manzara dedik tüpü koydurucaz zaten bikaç ay sonra dedi merak etme sen üzülme dedi bana yavrum. sonra akşam işten geldi testi aldım elime göstermeye gidiyorum yanına anladı tabi bişeyler olduğunu "hadi canım" dedi gülerek. sen de görüyomusun dedim ikinci çizgiyi evet dedi :) bir sırıtma yüzünde o da heyecanlandı. hemen yap dedi tekrar test 2 tane almıştım eczaneden ama ben yarın sabah ilk idrarımla yapıcam. belki 2 gün daha geçince daha koyu bir ikinci çizgi karşılar beni. hissediyorum galiba ben hamileyim. negatif sonuç aldığım aylarda hiç içimden test yapmak bile gelmemişti. bu sefer istekliydim 4 gün de geçince yapasım geldi negatif çıkınca da üzülmedim aslında dün akşam çünkü içimden bir his var diyor idrarda çıkmamış olabilir. benim için dua edin. çok istiyorum artık dayanamıyorum bebek hasretime. dün akşam da testten sonra yatsı yı kılarken rabbime hikmetinden sual olunmaz vardır herşeyde bir hayır dedim sen ne uygun görüyosan kabulum dedim .. ama inşallah bebeğim benimledir beni muradıma erdirmişsindir diye de ekledim :)
kızlar siz ne düşünüyosunuz yani bunca saat sonra çıkan 2. çizgi de aslında bir anlam ifade etmiyor olabilir. neticede 1 dakikada okunur diyor test ve 5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor ama içimdeki hislere engel olamıyorum. aslında çok sakinim doktora gitmekte bile acele etmiyorum hemen progestan a başlamak gibi bir hevesim de yok. çünkü inanıyorum ki rabbim izin verirse bebeğim bana tutunur. yarın sabah ilk idrarımla testi tekrarlicam. eğer pozitifse gidip jan vericem. öğlenden sonra yazarım sizlere sonucu. benim için dua edin.
insallah cnm insallah sen yarin guzel haber verirsin bende sali gunu ama benim agrilarim basladi azar azar adet olmaktan korkuyorum insallah olmam..mesela benim asilamamda cok aksilikler oldu ama dusunuyorum diyorum Rabbim yeterki ol desin.. Rabbim diledikten sonra hersey olur sonra ferahlatiyorum kendimi birde butun cevrmden cok dua istedim arkadaslarim tanidiklarim hep biliyordu asilama olacagimi hepsindende Allah razi olsun bol bol dua ettiler biliyosun muminin mumine ettigi dua daha cok kabul olur. suan hic belirtim yok bugun progesteron fitilide kestim normal sartlarda bugun yada yarin adet olmam gerek dilerim olmamyarin insallah hayirli haberler verirsin bize ercelfcim
canım ne durumlardasın..düne kadar gelmemiş gelecek olanlar...bugün merak ettim geldimi gelecek olanlar diye..gelecek olanlar geldiyse haber ver olmaz mı..yada gelmediyse tahlilin ne durumda onu diyiver...tekerleme gibi oldu..öpüyorum seni..
kızlar iyi akşamlar sizi merakta bıraktığım için özür dilerim bütün gün evde yoktum akşamüstü geldim anca kociş i doyurdum sofrayı falan topladım ve işte yanınızdayım. ben neden bütün gün girip haber vermedim çünkü dün akşam saat 21:30 da 3,5 saat su içmeyip bişey yemeyip tuttuğum biriktirdiğim çişimle idrar testi yaptım ve negatif çıktıikinci çizgi çıkmadı. sanki böyle derinlerden taa testin beyaz yerinin içinden gelen bir kırmızılık görür gibi oldum ama hayal görüyorumdur dedim ama testi atmadan bir kenara koydum. sabah da bakmayı unuttum. akşam 6 da eve geldim bir bakayım dedim ve silik bir şekilde ikinci çizgi gözle görülür biçimde çıkmıştı:) heyecanlandım. daha çnce de negatif testlerimi atmazdım hep bakardım hiçbirisinde de sonra ikinci çizgi belirmemişti.sizce ben hamile miyim? idrarda daha belli olmuyor olabilir mi adetim 4 gün gecikti. kasık ağrılarım var iğne batması gibi o kadar bir de 15 gündür yoğun şekilde bel ağrılarım oldu ama o da geçti. şuan çok şaşkınım. kocişle yaptık akşam testi çıkmayınca üzülmedik zaten alışkın olduğumuz bir manzara dedik tüpü koydurucaz zaten bikaç ay sonra dedi merak etme sen üzülme dedi bana yavrum. sonra akşam işten geldi testi aldım elime göstermeye gidiyorum yanına anladı tabi bişeyler olduğunu "hadi canım" dedi gülerek. sen de görüyomusun dedim ikinci çizgiyi evet dedi :) bir sırıtma yüzünde o da heyecanlandı. hemen yap dedi tekrar test 2 tane almıştım eczaneden ama ben yarın sabah ilk idrarımla yapıcam. belki 2 gün daha geçince daha koyu bir ikinci çizgi karşılar beni. hissediyorum galiba ben hamileyim. negatif sonuç aldığım aylarda hiç içimden test yapmak bile gelmemişti. bu sefer istekliydim 4 gün de geçince yapasım geldi negatif çıkınca da üzülmedim aslında dün akşam çünkü içimden bir his var diyor idrarda çıkmamış olabilir. benim için dua edin. çok istiyorum artık dayanamıyorum bebek hasretime. dün akşam da testten sonra yatsı yı kılarken rabbime hikmetinden sual olunmaz vardır herşeyde bir hayır dedim sen ne uygun görüyosan kabulum dedim .. ama inşallah bebeğim benimledir beni muradıma erdirmişsindir diye de ekledim :)
kızlar siz ne düşünüyosunuz yani bunca saat sonra çıkan 2. çizgi de aslında bir anlam ifade etmiyor olabilir. neticede 1 dakikada okunur diyor test ve 5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın yazıyor ama içimdeki hislere engel olamıyorum. aslında çok sakinim doktora gitmekte bile acele etmiyorum hemen progestan a başlamak gibi bir hevesim de yok. çünkü inanıyorum ki rabbim izin verirse bebeğim bana tutunur. yarın sabah ilk idrarımla testi tekrarlicam. eğer pozitifse gidip jan vericem. öğlenden sonra yazarım sizlere sonucu. benim için dua edin.
slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...
cnmmm ne yaptin merak ettim senii insallah adet olmamamissindir ben umuduma veda ettiminsallah sen hayirli haberler verirsin bize
sevde nasılsın canım . ecelf meraklandırdı yok oldu . bende bakıyorum arada sesi çıkmıyor buda beni umutlandırıyor ne güzel olur süpriz olsa tedavisiz gün saymasız. ilaçsız gelişen yumoşlar daha kaliteli oluyormuş .
özüldüm canım. zaten zor geçti aşılama diyordun. istanbulda daha rahat edersin canım inşallah burada yakalarsın bebişini.
allah yardımcın olsun canım hayırlıysa olsun hayırsızsa geri dursun derler eskiler sen yinede hayırlısı diye dua et canım
Merhaba ercelf,
İnsallah hamilesinde canim. Çok güzel dua ermişsin. Allah insallah dualarını kabul eder canim. İnsallah isteyen herkese hayirli , saglikli evlatlar nasip eder.
Canim seni umitlendirmek istemem ama hamile olabilirsin bence. Benim kuzenim de hamilelik testi yapmıştı ve sadece tek çizgi çıkmış. Sonra o da çamaşır makinesinin uzerine bırakmış. Unutmuş onu orda. Sonra aradan bir kac saat gecmis. Testi yeniden gordugundecok az ikinci çizgi belirginmis. O da hemen ertesi gun kan testine gittiğinde hamile çıkmış. İnsallah güzel Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
cnmmmm insallah hamilesindir bende yaptigim testleri hemen atmazdim hep bekletir bakardim ama hic ikinci cizgi cikmazdi sen yinede sabah tekrarla hatta kan testi ver cnm Rabbim insallah bebegini sana vermistir cnm icimde acayip bi umit var senin adina insallahhhhhhh bebeginin var olma vakti gelmistir..bende hep merak ediyorum esimin tepkisini cunku benim kadar oda cok istiyo ama beni uzmemek icin hic dile getirmiyor..yarin hayirli haberlerini bekliyorum
ilk önce senden gelecek güzel haber bizde bunun motivasyonuyla gerisini getircez inşallah benimde bu sefer içimde sanki olcakmış gibi bi his var hatta içime hep ikiz doğuyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?