teşk ederim cvpladığın için..:) peki ben şimdi özelde yaptrsam 3 tane devlet bidaha yaparsa bi zararı faln var mı 6 aşılama olcak o zaman:26:
canım sizin sorununuz ne kaçıncı aşılaman bilgilerini göremedim ilk syfada .cuma günü 4 sonuç alınacak şimdilik öyle görünüyor medids,figen birde ikimiz başka varmı cuma günü sonuç alacak kızlar .
MEDİDS
FİGEN
ECRİN0134
MERVE10ER Kızlar ALLAH gönlünüze göre versin,müjdeli haberler alın inşallah,dualarım sizinle,bu ayın anneleri olmayı Rabbim bizlere nasip etsin.....
jasemin....
evet bende de durum aynı bol bol su içiyorum evdeyim dinleniyorum,sen çalışıyormusun
bende sürekli yatmıyorum ufak tefek işler yapıyorum,arada harekette lazım aynı gün sonuç alıcak 3 kişiyiz sanırım birde cy_76 var hakkımızda hayırlısı olsun sende heyecan varmı
evet yumurta fazlan dan kaynaklı bence de,ama şimdi iyisindir herhalde,sana aşılamadan sonrası için ilaç verdilermi bana vermediler birtek bir ğne var onu olcam,jasemine jel vermişler
selam kızlar Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizi inşallahh.... size bi sorum var bnm yanıtlarsnız sevinirimm:)) bn 4 senelik evliyim 21 yaşındayım ve pcoluyum... 5 ay klomen tedavisi sonunda gebelik elde edilemedi ve aşılama yaptırdım geçen ay ama negatif.. eşimde sorun yok bn hormon testi yaptrdm bu ay yine lh yüksek çıktı biraz doktorum istersen 3 aşılama hakkını kullan uğraşmak istemem dersen tüp bebeğe yönlendireyim seni dedi... bizde birz ara verelim dedik.. şimdii bnm doktorumun özel muaynanesi varr oraya gidiyorum ben burda 3 aşılama yaptrsam olmadı diyelim tüp bebeğe geçince devlet bu aşılamaları saycak mı. bildiğim kadarıyla tüp bebekten önce 3 aşılama şart.. ama bu aşılamalar illa devlette mi olcak.. sizce 3 ay ara verip tüp bebek mi yaptırayım yoksa 3 aşılama hakkımı kullanayımmı... çok kararsızımuzun olmuş hakkınızı helal edin..
evet yumurta fazlan dan kaynaklı bence de,ama şimdi iyisindir herhalde,sana aşılamadan sonrası için ilaç verdilermi bana vermediler birtek bir ğne var onu olcam,jasemine jel vermişler
slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...
slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...
inşallah mcan tedavim sorunsuz başlar korkuyorum bişey çıkıcak diye..
öyle tatlım bakalım bugün kontrolüm var doktorum ne diyecek , ama bu sefer daha rahat başlıyorum tedaviye gönlüm çok rahat içimde inanılmaz bir huzur var.
:
Arkadaşlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz, koskoca 7 seneyi bititirp 8. seneye girmişiz.Zaman o kadar çabuk akıp gidiyorki hiç bişey anlamıyorsun bile , ama hayatımdaki iyikilerin en başındada eşimle evlenmiş olmak geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?