Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşk ederim cvpladığın için..:) peki ben şimdi özelde yaptrsam 3 tane devlet bidaha yaparsa bi zararı faln var mı 6 aşılama olcak o zaman:26:

rica ederim canım
6 tane aşılamanın her hangi bir zararı olur mu bilmiyorum. o konuda doktorundan bilgi almalısın. sen psikolojik yönden kaldırabileceksen fiziksel zararı konusunda doktorun seni yönlendirecektir. umarım tüm bunlara gerek kalmadan en kısa zamanda bebeğin gelir

canım evet bilgilerimi ben yazmamış olabilirim benim 1. aşılamam sorun yok diyor doktorum normalde haftaya pazartesi yaptırmam lazım test günüm o gün doluyor ama ben 3 gün önce yaptırıcam çünkü dayanamıyorum çok heyecanlıyım sürekli butarz sıtelerı araştırıyorum
birde bende hiçbir belirti yok gibi sureklı göguslerıme ellıyorum acı hassasıyet varmı dıye ama hiç hassas degıllerde bakalım cuma günü sabahtan yaptırıcam test herkes sonucu alır almaz yazsın sevincimizi paylasalım inşş

MEDİDS
FİGEN
ECRİN0134
MERVE10ER Kızlar ALLAH gönlünüze göre versin,müjdeli haberler alın inşallah,dualarım sizinle,bu ayın anneleri olmayı Rabbim bizlere nasip etsin.....

AMİİNNN herkese nasip etsin allah

bende sürekli yatmıyorum ufak tefek işler yapıyorum,arada harekette lazım aynı gün sonuç alıcak 3 kişiyiz sanırım birde cy_76 var hakkımızda hayırlısı olsun sende heyecan varmı

Son düzenleme:
bende sürekli yatmıyorum ufak tefek işler yapıyorum,arada harekette lazım aynı gün sonuç alıcak 3 kişiyiz sanırım birde cy_76 var hakkımızda hayırlısı olsun sende heyecan varmı

merhaba evet bende sizinle aynı günüm. şimdilik heyecan yok. hayırlısı ne ise o olsun, tutmazsa yola devam inşallah. aşılamanın ertesi günü çok kötü oldum, ayağa kalkarken zorlandım çok, sonra yavaş yavaş geçti ama sol taraftaki sancım geçmedi, az da olsa devam ediyor. yumurta sayısı fazlaydı sanırım ondan oldu, küçük olanlarda yaa büyümeye devam ediyor, ya da çatlıyor bilemedim:)

evet yumurta fazlan dan kaynaklı bence de,ama şimdi iyisindir herhalde,sana aşılamadan sonrası için ilaç verdilermi bana vermediler birtek bir ğne var onu olcam,jasemine jel vermişler

evet yumurta fazlan dan kaynaklı bence de,ama şimdi iyisindir herhalde,sana aşılamadan sonrası için ilaç verdilermi bana vermediler birtek bir ğne var onu olcam,jasemine jel vermişler

ilk güne göre daha iyiyim ama sancısız bir günüm geçmedi henüz, böyle de devam edecek sanırım. bana da jel verdi, dünden itibaren kullanmaya başlamamı söyledi doktor ama ben bugün alacağım, dün alamadım bir türlü. bhazı doktorlar bebeğin tutunmasına yardımcı olması açısından bu jeli öneriyorlar. ya da hap şeklinde veriyorlar.

kızlar progynova kullanan oldu mu aranızda??ben bu ay kullandım ama biteli 3 gün oldu kırmızıları göremedim henüz...
bilgisi olan var mı acaba??

canım bence hiç zamanını boşa harcama 3 ay ara vercegine 3 sefer aşilama yaptır hiç olmazsa bır şansın olur belki öyle gelir bebişin sonra tüpe gecersin canım

canım ne durumlardasın..düne kadar gelmemiş gelecek olanlar...bugün merak ettim geldimi gelecek olanlar diye..gelecek olanlar geldiyse haber ver olmaz mı..yada gelmediyse tahlilin ne durumda onu diyiver...tekerleme gibi oldu..öpüyorum seni..

35_oz sana ne iğnesi verdi Dr? Ne zaman vuracaksın? Ben bugün jeli kullanali 4 gun oldu. Aşılamanın ertesi gunu kullanmaya başladım.

slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...

cnmmm ne yaptin merak ettim senii insallah adet olmamamissindir ben umuduma veda ettim insallah sen hayirli haberler verirsin bize

slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...

canım çok üzüldüm, inan bu durumlarada kendim hasta olmuş kadar üzülüyorum ama yapacak bişiy yok biliyorsun,rabbim sana da birgün anne olmayı nasip eder inş.

canım çok üzüldüm, inan bu durumlarada kendim hasta olmuş kadar üzülüyorum ama yapacak bişiy yok biliyorsun,rabbim sana da birgün anne olmayı nasip eder inş.

inşallah mcan tedavim sorunsuz başlar korkuyorum bişey çıkıcak diye..

su perisi hiç korkma inşallah bir engel olmadan başlarsın tedavine.umarım güzel başlar ve güzel biter herşey...
öyle tatlım bakalım bugün kontrolüm var doktorum ne diyecek , ama bu sefer daha rahat başlıyorum tedaviye gönlüm çok rahat içimde inanılmaz bir huzur var.
:

kuzum ya içinin huzurlu olması çok önemli elinden gelen herşeyi yapıyorsun çünkü.umarım yeni tedavin sana bol şans getirir...

mda canım çok çok tebrikler birlikte nice 7 seneler.inşallah bebeksiz son evlilik yıldönümünüz olur.

hasretimsin çok geçmiş olsun.umarım istanbuldan güzel haberlerle dönersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…