nasılsın canım okudum biraz önce mahkemeyle ilgili yazını..hiç canını sıkma inşallah en yakın zamanda hakettiğini kazanırsın..bizler karşımızdaki insanları hep kendimiz gibi sanıyoruz ama onlar hep sırtımızdan vuruyo bizleri ve böyle tanıyoruz onları malesef..sonuna kadar hakkını aramaya devam et canım inşallah kazanan sen olacaksın..
Arkadaşlar sanırım merak ettiniz sonucu.Bende meraktan çatladım ama hastane çok geç çıkardı. Sonucum:25,68 yani hamileyim ama değer çok düşük geldi bana dr. normal ama 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.Ama ben sevinemedim daha. Buraya avazım çıktığı kadar hamileyim diye yazamıyorum.İnşallah Allah devamını getiri.
kötüyü düşünme hestia değerin kötü değil sadece düşük biraz..Arkadaşlar sanırım merak ettiniz sonucu.Bende meraktan çatladım ama hastane çok geç çıkardı. Sonucum:25,68 yani hamileyim ama değer çok düşük geldi bana dr. normal ama 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.Ama ben sevinemedim daha. Buraya avazım çıktığı kadar hamileyim diye yazamıyorum.İnşallah Allah devamını getiri.
Arkadaşlar sanırım merak ettiniz sonucu.Bende meraktan çatladım ama hastane çok geç çıkardı. Sonucum:25,68 yani hamileyim ama değer çok düşük geldi bana dr. normal ama 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.Ama ben sevinemedim daha. Buraya avazım çıktığı kadar hamileyim diye yazamıyorum.İnşallah Allah devamını getiri.
Amin canim umarim sonuc boyle olur ,sen nasilsin neler yapiyorsun bakalim
canım tabı bız dusuk dıye dusunuyoruz ama ınsallah artar sevıncımız kursagımızda kalmaz Rabbım hakımızda hayırlısını versınArkadaşlar sanırım merak ettiniz sonucu.Bende meraktan çatladım ama hastane çok geç çıkardı. Sonucum:25,68 yani hamileyim ama değer çok düşük geldi bana dr. normal ama 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.Ama ben sevinemedim daha. Buraya avazım çıktığı kadar hamileyim diye yazamıyorum.İnşallah Allah devamını getiri.
canım yumoşunu çatlatıyormuşsun bu gün .inşallah aşılaman su gibi akar veyakalarsın canım .
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. testi tekrarlamadan sevinemeyeceğim.Şnşallah dilekleriniz gerçekleşir.Ben tüp bebek yaptırmıştım. 31 mayısta yumurtalarım toplandı. 2 haziranda transferim yapıldı. 2. gün mü 3. gün mü bilmiyorum embriyonun. Bugün 12. günüydü tarnsferin.Aslında yarın yaptırmamı söylediler testi ama ben dayanamadım.Bu arada 4 tane idrar testi yaptım dünden beri 4 ündede silik de olsa 2. çizgi vardı.
hestiacım bir kez daha hakkında hayırlısı inşallah yükselir değerin inşallah...canım.yarında... mutlaka girip sonuç bekleyen arkadaşlarımızı takip ederim akşamına da hastanenin yolunu tutarım artık hepinizi öpüyorum seviyorum görüşmek üzere...
Allahım ;
Bizimdir diyebileceğimiz gözleri elleri yumuk ,bedeni ve kalpi küçüçük ,dünyadan habersiz ,bize anneliği tattıracak sağlıklı sihhatli bir melek ver
Allahım bir melek yerleştir içimize
Bir melek ver ki umut olsun ..
Bir melek yerleştir içimize kokusunu hissedelim bağrımızda
Bir melek gönder Rabbim gülüşünü görelim .
Çaresiz ne istediğini telefüz edemeden ağlayışını duyalım
Anne, baba diyişini duyalım hayat arkadaşımızla...
Bir melek gönder Allahım evimize huzur olsun ,ayışığı gibi doğsun aydınlatsın bizi
Bir melek ver Allahım oyunlar oynalalım.
Sana el açıp dualar edelim birlikte.. .
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. testi tekrarlamadan sevinemeyeceğim.Şnşallah dilekleriniz gerçekleşir.Ben tüp bebek yaptırmıştım. 31 mayısta yumurtalarım toplandı. 2 haziranda transferim yapıldı. 2. gün mü 3. gün mü bilmiyorum embriyonun. Bugün 12. günüydü tarnsferin.Aslında yarın yaptırmamı söylediler testi ama ben dayanamadım.Bu arada 4 tane idrar testi yaptım dünden beri 4 ündede silik de olsa 2. çizgi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?