Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benımde sonucum yarın benı unuttuyosunuz hep aaaaaa

unuturmuyum onların yarın aşılamaları olacak ,daha önceki sayfalarda senin ve diğer arkadaşlar içinde güzel dileklerde bulundum sen onu kaçırmışsın sanırım,evet yarın sizin içinde büyük gün,hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun.....

cok heyecanlıyım cokkkkkkkk

verdiğin bilgiler için sağol canımm pazartesi belli olucak bakalım.
durumdan haberdar ederim...

üzüldüm canım duruma ama olsunda nasıl olduğunun bi önemi yok.hem herşeyin tedavisi var.
pazartesi belli olucak aşılama gözümü karartıp yaptırıcam azıcık soksalarda acıyor psikolojikte olsa canım
ama çok acırsa bi daha yaptıramam sanırım.tabi inşallah gerek kalmaz.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Canim senin günlerin nasil geçiyor? 1 haftayı geride bıraktık bile. Dinlenmeye devam mı yoksa normal hayata döndün mü?

haklısın canım klomen illet bişey ama ben ilk kez onunla hamile kalabilmiştim o yüzden sanırım bir de ilk doktorum tuzla da özel gisbir hastanesinde candan hanımdı çok iyi bir doktordu kürtajdan sonra 1 sefer yine içtim klomen ama işe yaramadı sonra bırakmıştım onu. şimdi cumartesi ona gidiyim de bir adam gibi muayne etsin beni.artık adet olayım da hayırlısıyla sonrasında dediğin gibi ilaçlarımı da aldım nasılsa olucam 2. aşılamayı da mecburen. sonrası Allah kerim. devlet hastanesinden de sıkıldım ikinci aşılamam tüp bebek bölümünde yapılacak bakalım ordaki ilgi nasıl olucak infertilite polikliniğinden memnun değildim hiç. zeynep kamil e giden kızlarla da konşuyoruz onlar da memnun değiller aslında birisi medicine hospital a geçmeyi düşünüyor kaynarca da eski nene hatun hastanesi nin tüp bebek merkezi çok yeni ama başarılı bir merkez. dün de oraya gidenlerin topiğine uğradım aşılaması tutmuş birisninin imrendim bırakmasamıydım acaba dedim de.ama özel tabiki baya masraflı oluyor da ilgi süperrr..bakalım aşılama sürecini atlatalım da sonra belki tüp için bir özel merkez tercih ederim.

aynen canım geçiyor ama bir buhran dır geliyor sonra geçiyor. yola devammm

haklısın canım buna şükür. evet benim de folikül kistlerim kaldığında erken adet oluyordum artık cumartesi öğrenicez bakalım özel doktoruma gidicem.ama inşallah o güne kadar olurum da gerek kalmaz.

kızlarrrr mesajlarınıza cevap yazarken kasıklarıma bir ağrı girdiii tuvalete girdim bir baktım ki adetim gelmiş pembe pembe :) ay çok mutlu oldum oh.

oooohhh diyorum ohh çok şükür P daha sökülmez ama kendisini gösterdi yaşasın daha fazla gecikmedi 37. günümde geldi. bir yazıda okumuştum senede 1 kez her kadının çatlamayan foliküllerinden dolayı adeti 35 günde gelebilirmiş biz anlamazmışız. benim de bişeyler oldu artık ama bilemiyorum doktora gidince öğrenicez tedaviye başlayabilicem çok şükürrr... ama yarın cuma eğer yarın sökülürse 1. günüm oluyor. haftasonu gidemem hastane kapalı. pazartesi de 4. günüm oluyor bir de bunun stresini yaşicam şimdi 4. günü geç değil aslında ilaçlara başlamak için ama 3. günü en ideal olanı. bakalım kociş uyumuş şimdi sabaha kadar sökülürse belki gideriz yarın.

ercelf cnm gözünaydın sonunda beklediğin kırmızılar gelmiş desene benden sana tavsiye evde varsa hemen 1 tane aspirin iç hemen sökülür adetin doktora gidersiniz ona göre başlarsınız tedaviye hayırlısıyla..

canım gözün aydın hamilesin inşallah sıkıca tutunur bebeğin sana meraklanma sakinliğini koru yükselecektir değerin ben inanıyorummm...

canım yaa aklıma geldi aslında ama aspirin yok yani coraspin var ama bugünlerde yeterince kiraz yiyorum doğal kan sulandırıcı :) ayrıca aslında yarın değil de cumartesi sökülse daha iyi olur ben zeynep kamil e gidiyorum devlet hastanesi cumartesi pazar yok eşim de yorulmuş uyudu yarın sabah gidelim desem adetim de iyice başlamadan gidilir mi bilemiyorum ki o yüzden cumartesi gelse de pazartesi 3. günüm olsa :) iğnelere başlamanın en uygun günü. artık hayırlısı 4. günü de başlasam bişey kaybetmem sanırımmm...

Canim senin günlerin nasil geçiyor? 1 haftayı geride bıraktık bile. Dinlenmeye devam mı yoksa normal hayata döndün mü?

evet kaldı bir hafta,fazla yormuyorum kendimi,ama normal hayatıma geri döndüm diyebilirim,sen de bir değişiklik varmı

puregon iğnelere 2-4. günler arasında başlamak uygunmuş kızlar internette okudum içim rahatladı artık 4. günü olursa olsun geldi ya adet :)

kızlar yaa inşallah bu ikinci aşılamam tutar aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum inşallah tutar da sıkıntılarım biter hiç tüp e gerek kalmaz. pozitif düşünelim pozitif olsun dimi. inşallah kist olmamıştır da başlayabilirim iğnelere. ve inşallah sol yumurtalığım çoşar bu sefer :)

herkese iyi akşamlar kuzular...

evet kaldı bir hafta,fazla yormuyorum kendimi,ama normal hayatıma geri döndüm diyebilirim,sen de bir değişiklik varmı

Bende dikkat etmeye calisiyorum. Pek bı degisiklik yok canim. Bastan beri zaten göğüs ağrıdı vardi, o azaldı biraz. pek bisey yok vallah.

Son düzenleme:

Canımmm,masal bugün aşılama olacak gece,benimde yarın aşılama sonrası 12.günüm test yaptırcam :)) kim hangi grupta çözemedim ben :))))

Son düzenleme:
Gene sabah açılışını ben yapmışım :)))

Sonuç alacak kızlar bugün süper performans bekliyorum sizden, hadi çoşturun burayı görelim :)))

Masal'cım hep aklımdasın canım,inşallah bu aşılamada her şey mükemmel gider de anne olursun :)))

Mda'cım Bastır yumurtalar temmuz senin ayın olsun bir sürü kaliteli bebiş olmaya hazır yumurtaların olsun :)))

Su perisi canım,Sende başla artık iğnelere bir sürü koca koca yumurta yap kendine sonrada aşılan bebek olsun :)))

Ercelf canım,aferin yıkılmak isyan yok kaldığımız yerden devam bu kez olucak diye düşün olsun ve anneyimm diye yık ortalığı :)))

İsimlerini sayamadığım bütün kızlar,yol arkadaşlarımız :)) hepimiz çok mücadele verdik umarım hepimiz sonunda istediğimize kavuşuruz.sonu mutlu biter :)))

...amma uzun uzun döktürdüm :))) sizi çok öpüyorum hepinizi :))))

Son düzenleme:
gunaydın herkese

bugun 28. günüm gelen gıden yok fakat
mamşlar bomba dun de baya bas agrım oldu

kenıdmı tutup pazartesı yapıcam test
ay ınşallah olmam ya hayılısı

Son düzenleme:
Canım,sen içini ferah tut,inan,umutlu ol.inşallah c.tesi günü ikiye hatta daha fazlaya katlanır ilk tüp annemiz sen olursun :))) ne güzel olur tüpçülere umut olursun.senden güç alırlar :))))

üzülme ve inan...

inşallahhh bana güzel bi örnek olur
masalll ne yaptın kuzum gelde bi anlat hele
medids seninde gönlüne göre olur cnm inşallahhh

herkeze günaydın arkadaşlar ,bugün umutlarımın azaldığını hissediyorum,ne yazıkki aşılamamın 9.cu günü ama ne kasık ağrısı bir belirti yok ,Allahım bu hasret ne zaman son bulucak,o mucizeyi ben de yaşamak istiyorum,sabır sabır sabır ,dayanacak gücüm kalmadı,elimden gelen herşeyi yapıyorum ,34 yaşındayım ve artık canımdan can olan bebeğimi kucağıma almak istiyorum,onunla gülmek onunla ağlamak,onu giydirmek,onun için yemek yapmak istiyorum ...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…