hestiacım bir kez daha hakkında hayırlısı inşallah yükselir değerin inşallah...canım.yarında... mutlaka girip sonuç bekleyen arkadaşlarımızı takip ederim akşamına da hastanenin yolunu tutarım artık hepinizi öpüyorum seviyorum görüşmek üzere...
cnm hayırlı geçer inşallah aşılamannn
kötüyü düşünme hestia değerin kötü değil sadece düşük biraz..
iki gün snra testini tekrarla ...25 üzeri gebelik vardır anlamına gelir ..kacıncı gün embriyosuydu bebeğin ??
kaçıncı gün olmasının bi anlamı varmı kızlar ?
dr bana biz bi aksilik olmazsa 5. gün yerleştiriyoruz dedi
ne kadar geç olursa o kadar iyimi acaba:26:
evet önemi var. 5. güne kadar dayanan embriyorlar çok kaliteli oluyorlar genelde. Tutma ihtimali daha yüksek.İnşallah senden de güzel haberler alacağız.
aramıza hoşgeldin inşallah aşılaman tutar...arkadaşlarrrr henüz yenıyim sitede
ben 2 haziranda aşılama yaptırdım gunlerim zarzor geçtı ama gebelik adına hıçbir belirtim yok sadece arda bir kasık agrısı geliyordu, yarın kan tahlili yaptırmak istiyorum...
canım bende 30 mayısta aşılama yaptırdım şu anda bende de hiç belirti yok arada kasıklarıma ağrı giriyor bakalım yarın görcez hayırlısı artık :)
Arkadaşlar sanırım merak ettiniz sonucu.Bende meraktan çatladım ama hastane çok geç çıkardı. Sonucum:25,68 yani hamileyim ama değer çok düşük geldi bana dr. normal ama 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.Ama ben sevinemedim daha. Buraya avazım çıktığı kadar hamileyim diye yazamıyorum.İnşallah Allah devamını getiri.
3 ay neden bekleniyoki tüpten sonra :26:
Yok Kuzucumm asilama sonrasi tüpe geçerken zaten bende beklememiştim. Ama tup sonrasi opu felan durumu olduğu icin3 ay yatış iyiymis. ins. Sana gerek kalmayacak ilk tup denemende gelsin bebisinnn.
tatlım bugün d.k. hapımın 3. günü yaklaşık 21 gün sonra başlamış olurum tatlım , ben senin gibi 3 ay beklemedim doktorum hemen yapalım dedi.
jollyy arada gel böyle senin mesajları okumak pek keyifli oluyor yüzümde tebessüm le okuyorum kelimelerini...
Eheheheh gelirim gelirim gözüm kulağım burdaSeninde 2. Asilama belli olmuş ins. gelsin kuzus artık konsun gobusee
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. testi tekrarlamadan sevinemeyeceğim.Şnşallah dilekleriniz gerçekleşir.Ben tüp bebek yaptırmıştım. 31 mayısta yumurtalarım toplandı. 2 haziranda transferim yapıldı. 2. gün mü 3. gün mü bilmiyorum embriyonun. Bugün 12. günüydü tarnsferin.Aslında yarın yaptırmamı söylediler testi ama ben dayanamadım.Bu arada 4 tane idrar testi yaptım dünden beri 4 ündede silik de olsa 2. çizgi vardı.
inşallahhhh
benimkileri bekletsinler azcık adam olana kadar ozaman
Cnm sana 2. Gun embriyosu konulmuş o zaman . O yüzden yarın yaptırmanı söylemişlerdir. Benimde 12. Gun degeri. 26 kusur çıkmıştı ama benim kabiliyetsiz bebeğim tutunmadı. Senin kuzun seni üzmesin degerini çifter çifter katlasın insallahhBen hiç idrar testi yapmamıştım o yüzden ne çıkardı durumum bilmiyorum:)2 gün sonra senden 60'li 70'li degerler bekliyoruzz
aman cnm değere takılma yeterki katlayarak çoğalsın benim test yaptığım günde şu toplu hamiş çıktığımız gün en düşük değer bendeydi ki benden sonra aşılama yapılan arkadaşlarda vardı. allahım yeterki nasip etmiş olsunBenimde 12. gün değerim. Ama pek umutlanmak istemiyorum.Aynı gün transfer olduğumuz arkadaşın 110 çıkmış.Benimki küçücük kaldı yanında( Hayırlısı artık. Senin bebiş 2. tüpte tutunacak inşallah.Bekleme sürecinde antrenman yapıyodur o merak etme. Belki tüpe bile gerek kalmayacak inşallah...
medist ve masal 35 yarın sizin için yeni bir başlangıç hayırlı olsun inşallah
hahaha.. İlahi seyhan.Gülecek durumda değilken güldürdün beni..Bekletsinler daha iyi merak etme...
canım benımde sonucum yarın benı unuttuyosunuz hep aaaaaa
inşallahhhh
benimkileri bekletsinler azcık adam olana kadar ozaman
canım benımde sonucum yarın benı unuttuyosunuz hep aaaaaa
ozaman peki neden acele ediyolar şaka biyanada her yer 4. gün veya 5. gün transfer yapsa
merkezlere göre değişiyomu bu transfer süresi :26:
allahım ya neler öğrendim ben valla hiç bişey bilmiyomuşum meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?