canım sende aynı şekilde üzülme yapacak birşey yok biz elimizden geleni yapıyoruz kaderimizde varsa olacak birgün.
kızlar malesef herzamanki gibi yine negatif bana artık tüp yolları göründü.ben yeni geldim inş .pozitif sonuçlar vardır
yok canım çalışmıyorum evdeyim kocişim bakıyo banaevlenmeden önce çalışıyodum evlenip istanbula yerleşince buraya alışmam zor oldu sonra iş aradım kriz zamanına denk geldi kaldı öyle..hamiş olunca sende isten ayrılırsın canım
SUPERİM... gayet sakinim çok sağol sorduğun için.. birazdan duş alıp hazırlanacağım yarına rahatlık olsun ayakta kalmayayım ilk gün diye iki çeşit yemeğimi yaptım hazır evde olmak ta güzeldi bugün ..gece geç geleceğim için yatarım zaten..hemen girip bir bakayım dedim sonuç alacak arkadaşlar vardı diye ama sadece dimple belli olmuş.. artık bir daha girebildiğim zaman takip ederim.bende seni çok öpüyorum
masalım, canım arkadaşım. bebeğine doğru adım adım yaklaşıyorsun inşallah. çok sevindim sakin olmana. dualarım sizlerle. allah kolaylıklar versin.
DİMPLE....zamanı geldiğinde bu sefer oldu diyeceğin o gün de gelecek canım..hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda.
bebeğine kavuşmak için geçmen gereken süreçte bir adım daha attın, bir adım daha yaklaştın diyelim. elbet var biraz daha zamanı.
arkadaşım hiç sinirlerini bozma. ilk aşılamamda benimde çabuk gelişmişti yumurtalarım şaşırmıştım. normal ovülayon süremden bile öndeydi. ikincide tam tersi geçikti gelişmeleri. epey uğraştırdı. ama uzun sürmesi daha sağlıklıymış. normale daha yakın oluyormuş. çok şükür ben ikincide aldım sonuç. inşallah sende bu sefer alırsın.kızlar sinirlerim çok bozuk şimdi doktordan geldim yumurtam büyümemiş 3 gün 75 lik 3 günde 100 lük pregon iğne yaptım bugün kontrol vardı o kadar iğneye 1 tanecik yumurta olmuş oda 15*11 mm doktor 1 kutu daha iğne yazdı 3 gün 125 lik vurul yine gel dedi. geçen ay kendiliğinden 1 tane yumurta olmuş büyümüştü ve 8. gün aşılama olmuştum bugün 9. günüm yumurtam daha büyümemiş
mavicim canım nasılsın. mide bulantıların filan oldumu. ben hiç hissetmiyor gibiyim. korkuyorum bazen ordamı diye hala inanamıyorum. sen ne durumdasın. maşallah büyüttün sen.canım bende aynı senin gibi oluyordum gözlerimi açamıyordum baş dönmesinden çok fenaydım .günümü zehir ediyordu çarpa çarpa bir yerlere yatacak yer arıyordum...sonra doktorla görüştüm oda bana jelini verdide rahatladım...
üzülmek yok tam gaz devam canım geçmiş olsun...
mavicim canım nasılsın. mide bulantıların filan oldumu. ben hiç hissetmiyor gibiyim. korkuyorum bazen ordamı diye hala inanamıyorum. sen ne durumdasın. maşallah büyüttün sen.
ben geldim kızlarrr ilk görüşmem ilk muayenem malesef iyi geçmedi
kimsenin görmediği bişeyi dr bu kez gördü rahmimin yapısında içe doğru bi boşluk var
bu yüzden histeroskipi yapılmasını istiyor , muayenede yumurtalar vardı hiçde öyle kötü durumda değilsin dedi
ama rahimde bi tuhaflık var diye direttii , normal yolla çocuğun var spermler iyi kanallar açık başka bir terslik var diyo
bilmiyorum yine alt üst oldum ben
arkadaşlar kendimi anca toparlayıp sonucu yazabiliyorum ne yazıkki negatf çok üzüldüm ağladım ama Allah en hayırlısını bilir benim için
seyhancım moralini bozmamaya çalış tatlım.doktorun öyle diyorsa bir bildiği vardır canım,ben mesela laparoskopi olmasaydım kanalımın genişliğinden dolayı hamile kalamadığımı öğrenmezdim iyikide olmuşum,ameliyat olmadan önce çok korkmuştum ve zor karar vermiştim hep ertelemiştim ,kolay değil insan tedirgin oluyor ister istemez.iyi düşün canım hakkında hayırlısı olsun...
canım bende katılıyorum arkadaşlara. en iysini yapıyorsun. çok kızıyorm bazen kendime. üzerimizde o kadar yük varki. hele bu dönemde kadın olmanın zorluklarını yaşarken daha çok kızıyorum, derdimize neki birde erkeklerin yükünün yarısını üstleniyoruz diye. bu vakte kadar çalışmışken artık bırakılmıyorda. ekonomik özgürlük elbette çok önemli ama yazık bizede yaaaa...
SUPERİM... gayet sakinim çok sağol sorduğun için.. birazdan duş alıp hazırlanacağım yarına rahatlık olsun ayakta kalmayayım ilk gün diye iki çeşit yemeğimi yaptım hazır evde olmak ta güzeldi bugün ..gece geç geleceğim için yatarım zaten..hemen girip bir bakayım dedim sonuç alacak arkadaşlar vardı diye ama sadece dimple belli olmuş.. artık bir daha girebildiğim zaman takip ederim.bende seni çok öpüyorum
masalım, canım arkadaşım. bebeğine doğru adım adım yaklaşıyorsun inşallah. çok sevindim sakin olmana. dualarım sizlerle. allah kolaylıklar versin.
DİMPLE....zamanı geldiğinde bu sefer oldu diyeceğin o gün de gelecek canım..hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda.
bebeğine kavuşmak için geçmen gereken süreçte bir adım daha attın, bir adım daha yaklaştın diyelim. elbet var biraz daha zamanı.
arkadaşım hiç sinirlerini bozma. ilk aşılamamda benimde çabuk gelişmişti yumurtalarım şaşırmıştım. normal ovülayon süremden bile öndeydi. ikincide tam tersi geçikti gelişmeleri. epey uğraştırdı. ama uzun sürmesi daha sağlıklıymış. normale daha yakın oluyormuş. çok şükür ben ikincide aldım sonuç. inşallah sende bu sefer alırsın.
mavicim canım nasılsın. mide bulantıların filan oldumu. ben hiç hissetmiyor gibiyim. korkuyorum bazen ordamı diye hala inanamıyorum. sen ne durumdasın. maşallah büyüttün sen.
canım bende bazen dusunuyorum bebegım ordamı dıye sonra guluyorum kendıme buhar olup ucucak degılya kotu bısey olsa hısederız degılmı mıyden bulanmasa daha ıyı ınan ben bugun otobuse zor bındım dıs bıle fırcalayamıyorum bence sukretmelısın
bak ne güzel tüp yapmak zorunda kalmayabilirisn , dur bakalım yapılsın şu işlem belkide daha iyi olacak kuzum sen niye sıkıyorsunki canını allahım çaresiz dert vermesin.ben geldim kızlarrr ilk görüşmem ilk muayenem malesef iyi geçmedi
kimsenin görmediği bişeyi dr bu kez gördü rahmimin yapısında içe doğru bi boşluk var
bu yüzden histeroskipi yapılmasını istiyor , muayenede yumurtalar vardı hiçde öyle kötü durumda değilsin dedi
ama rahimde bi tuhaflık var diye direttii , normal yolla çocuğun var spermler iyi kanallar açık başka bir terslik var diyo
üzülsekte sonuç degişmiyor o yüzden moralimizi yüksek tutmak lazımarkadaşlar kendimi anca toparlayıp sonucu yazabiliyorum ne yazıkki negatf çok üzüldüm ağladım ama Allah en hayırlısını bilir benim için
bugün hiç sevindirici bi haber alınmamış sanırım hayırlısı olsun ne denirki mevlam daha iyisini bilir
arkadaşlar kendimi anca toparlayıp sonucu yazabiliyorum ne yazıkki negatf çok üzüldüm ağladım ama Allah en hayırlısını bilir benim için
ben geldim kızlarrr ilk görüşmem ilk muayenem malesef iyi geçmedi
3 senedir öğrenmiş bulunmaktayım canım bendeki belirtileri söylim canım
çene altı ,göğüslerin arası ve ucu ,kıllanma (tüylenme demiyorum malesef kıl ) erkek tipi yağlanma göbek ve bel çevresinde özellikle, çenede bolca sivilce, yemek tarifi gibi oldu amabende durumlar böyle diafrmin kullandım ama işe yaramadı bende kısmetse aşılama olcam adetim teşrif ederse tabi
evet bende kendimi unuttum evlendiğimdede çok zayıf değildim 60 65 arası oynuyodu ama evlendikten sonr adahada almaya başladım hayıt otu getirttik hala dolapta duruyor :26:anam hakkentten uyuşuğun tekiyim ben ya :26:
öyle de kendini bir işe yaramaz gibi hissetme canım ben de senin gibi ev hanımıyım bazen bütün gün paso yatıp tv izlediğim oluyor ama evimin işini yapıyorum dışardaki işlerimi alışverişlerimi yapıyorum tedavi süresinde işe girmeyi düşünmüyorum hiç haftasonu da eşimle geziyoruz yani herkesin hataı aynı ve standart. kendine haksızlık etme. pko nun belirtilerini saymışsın ya canım benim de genç kızlığımdan beri göğüslerimin uçlarında yani ucu değil de kenarındaki pembe yerlerinde tüyler vardı ben onları kopardıkça koyulaştılar kıl oldular çok yok çoğalmıyor da tek tük ama kıl gibi. adetlerim düzenli benim.kilo sorunum da yok. başka kıllanmam da yok hatta tüysüzüm çok sarışınım:) ultrasonlarda anlaşılır mı bu meret benim sol yumurtalığım tertemiz çıkıyor hep sağ yumurtalığımda rahim anomalimden dolayı tam gelişmemiş ama yumurtlaması var. böyle işte bende pko yoktur dimi
kızlar mrb size güzel bi haber veremiycem çok üzgünüm yine olmadı test sonucum 0.31 cikti :'( :'( :'(ins sonuç alcak diğer arkadaslarin pozitif olur
kızlar malesef herzamanki gibi yine negatif bana artık tüp yolları göründü.ben yeni geldim inş .pozitif sonuçlar vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?