Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım sende aynı şekilde üzülme yapacak birşey yok biz elimizden geleni yapıyoruz kaderimizde varsa olacak birgün.

evet canım biz bu ay çok umutluyduk doktorumda umutlandırmıştı bütün test sonuçları çok güzel çıktı ama olmadı işte allahım izin vermedi mi olmuyor kaderimizde varsa olcak canım
haklısın ....

canım bende katılıyorum arkadaşlara. en iysini yapıyorsun. çok kızıyorm bazen kendime. üzerimizde o kadar yük varki. hele bu dönemde kadın olmanın zorluklarını yaşarken daha çok kızıyorum, derdimize neki birde erkeklerin yükünün yarısını üstleniyoruz diye. bu vakte kadar çalışmışken artık bırakılmıyorda. ekonomik özgürlük elbette çok önemli ama yazık bizede yaaaa...

üzülmek yok tam gaz devam canım geçmiş olsun...

sonuna kadar gideceğiz artık dönüşü yok hayırlıysa çocuk hakkımızda olacak bir gün ben buna inanıyorum. inş. senin bebeğini göndermiştir rabbim ve seninledir şu anda canım.

Dimple ve ecrin cok uzuldum.umarin yeni tedavilerinizde bebisleriniz gelir.bugun benim de 12. Gunu asilamamin ama umudum yok adet agrilarim basladi zaten.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.bugun baska sonuc alacak kimler vardi sanki 4 sonuc bekleyecektik?

ben geldim kızlarrr ilk görüşmem ilk muayenem malesef iyi geçmedi
kimsenin görmediği bişeyi dr bu kez gördü rahmimin yapısında içe doğru bi boşluk var
bu yüzden histeroskipi yapılmasını istiyor , muayenede yumurtalar vardı hiçde öyle kötü durumda değilsin dedi
ama rahimde bi tuhaflık var diye direttii , normal yolla çocuğun var spermler iyi kanallar açık başka bir terslik var diyo
bilmiyorum yine alt üst oldum ben

mavicim canım nasılsın. mide bulantıların filan oldumu. ben hiç hissetmiyor gibiyim. korkuyorum bazen ordamı diye hala inanamıyorum. sen ne durumdasın. maşallah büyüttün sen.

iyim canım allaha şükür hiç mide bulantısı yaşamadım...benim birtek derdim bel ağrısı fıtığım olduğu için...hiç korkma onun varlığını herzaman hisset ultrasonuna bak korktuğun zaman gececektir endişen.bende inanamıyorum rüya gibi geliyor,göbeğin çıkmaya başladığı zaman için dahada rahat edecek.geçen haftaki muaynemde ultrasonda Görünce çok şaşırdım ne kadar büyümüş dedim doktora güldüler benim haftama geldiğinde sende şaşıracaksın bebğini görünce...hakkıımızda hayırlısı canım....

seyhancım moralini bozmamaya çalış tatlım.doktorun öyle diyorsa bir bildiği vardır canım,ben mesela laparoskopi olmasaydım kanalımın genişliğinden dolayı hamile kalamadığımı öğrenmezdim iyikide olmuşum,ameliyat olmadan önce çok korkmuştum ve zor karar vermiştim hep ertelemiştim ,kolay değil insan tedirgin oluyor ister istemez.iyi düşün canım hakkında hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
tşk kızlar...

evet bende yumurtatembeliği var ondan baya zorlanıyorum....ilk aşılamam oldu ve heycanla bekliyorum...

arkadaşlar kendimi anca toparlayıp sonucu yazabiliyorum ne yazıkki negatf çok üzüldüm ağladım ama Allah en hayırlısını bilir benim için

sağolasın cnm evet iyi düşünmek lazım şu an düşünmekten başım çatlayacak ağrıdann
sanırım ben pes edeceğim bu işden akşam eşimlede tekrar konuşalım bakalım

bak ne güzel tüp yapmak zorunda kalmayabilirisn , dur bakalım yapılsın şu işlem belkide daha iyi olacak kuzum sen niye sıkıyorsunki canını allahım çaresiz dert vermesin.

arkadaşlar kendimi anca toparlayıp sonucu yazabiliyorum ne yazıkki negatf çok üzüldüm ağladım ama Allah en hayırlısını bilir benim için
üzülsekte sonuç degişmiyor o yüzden moralimizi yüksek tutmak lazım

bugün hiç sevindirici bi haber alınmamış sanırım hayırlısı olsun ne denirki mevlam daha iyisini bilir

var tabi masalım şu an aşılamada sıra bekliyor, yatakta dört dönüyor heyecandan ölecek hem bana yazıyor hemde kıpır kıpır yatakta, sanki o aşılama olmayacak sanırsınız çılgın bu kız ya
arkadaşlar hep beraber onun için dua edelim

Son düzenleme:

canım bende çok üzgünüm bugün pozitif sonuç yok galiba ins allahim i daha ki sefere hepimize anne olmayı nasip eder tatlım sıkma canını kaderimiz böyle demekki

seyhancım sakın moralini bozup pes etme en azından neden bebişin olmadığını öğrendiniz şükür eşinle sende bişey yokmuş normal yolla bile hamile kalabilirmişsin histeroskopi yaptırıp bu süreçlerden geçmene gerek kalmaz inşallah cnm..

kızlar selam melekçim nasılsın canım hadi canlanda tedavi gör :)) kızlar kıllanma sorunundan bahsetmişsiniz benim prolaktin yüksekken gögüs ucunda oluyordu ki çok tüysüz bir insanım:)) 2.3 ayda bir agda yapsan olur o kadar gerçi kumralım. velhasılı öyle oldugu halde gögüs ucumda 2 ,3 tane oluyordu 6 aylık agnucaston kullanımı sonucu geçti 1 tane bile yok yanlız agnucaston yumurtlama ilaçları kullanılan ay kullanılmıyor hayıtın hapı tavsiye ederim.muck

canım olmadı bizim bu defa ama bizimde yüzümüz gülecek birgün inş.ben artık aşılama serüvenini bitirdim bakalım tüpte olur artık inş.umut işte hiç bitmiyor çok şükür, şididen heyecan başladı bile bende.

kızlar mrb size güzel bi haber veremiycem çok üzgünüm yine olmadı test sonucum 0.31 cikti :'( :'( :'(ins sonuç alcak diğer arkadaslarin pozitif olur

kızlar malesef herzamanki gibi yine negatif bana artık tüp yolları göründü.ben yeni geldim inş .pozitif sonuçlar vardır

kızlar çok üzüldüm ( bu gün negatlfler günü olmuş . bir an önce toparlanıp yeni tedaviyle yakalarsınız inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…