canimmm dinleniyorsun degil mi ? İs filan da yoktur umarim...
Dikkat et kendineee opuyorummm
dinlendim güzelim cumartesi-pazar dinlendim hsonuna denk gelmesi çok iyi oldu bizim için eşim de beni yalnız bırakmadı gayet keyifliydi.Yarın iş başı ama evde oturmak yok çünkü müvekkiller davalar aşılama falan anlamaz ertelenmez malum bazı işlerin toleresi az... zaten oturmayayım da nimesay.cım ya yoksa daha çok takarım çalışmayıp evde olsam en azından iş güç kafamı meşgul edince minimum düzeyde aklıma gelir geldiğinde akşam olur ohh derim bir gün daha
bitti:))ama bedenen fazla koşturmam duruşma dışında çıkmam ofisten bu sıcaklarda da zaten dışarıda olmak bayıltıyor insanı
bende seni çokk öpüyorumm canım sen de kendine çok iyi bak... kaybolma... fsh'ına selam söyle otursun durduğu yerde...çok öptüm ben de.
rana85@@@@
transferin hayırlı olsun canım kötü düşünme inan belirtiler yanıltıcı belirtilere takılma inş. bebişlerin seninledir canım.
superisi@@@@@ inş. aşılaman sorunsuz ve sonucuda pozitif bir aşılama olur canım.
masal 35@@@@ canım aşılaman hayırlı sonucunda pozitif olsun inş. hiç olumsuz düşnme ve dikkat et kendine canım.
medids @@@@ geçmiş olsun canım benim.sen ne yapacaksın bundan sonra tedaviye devammı beraber tüpe geçiyormuyuz seninle?
Herkese Günaydın,
İyi mutlu ve pozitifli haftalar diliyorum. :)))
aynı yaştayız canım sen daha çabuk yol almışsın nedir problem ve diğer tüp bebeklerinin tutmamasıyla ilgili bir açıklama yapıyorlar mı? inşallah bu son olur canım. genel olarak herkes merkezinden memnun. istanbulda bir arkadaşım da eurofertil de yaptırıcak tüp bebeğini. anne rahmine benzeyen bir makinaya koyuyolarmış embriyoları orda mı döllendiriyolarmış ne tutunma ihtimali artıyomuş.ben de 25 yaşımdan beri uğraşıyorum. 1 kez klomen kullanarak normal ilişki ile hamile kaldım. ama 8 haftalık düştü malesef. sonra da hiç hamile kalamadım kürtaj da oldum tabi geçen senemayıs ayındaydı. 1 kez gebe kalabildiğim için aşılamalardan umutluydum ama olmayınca olmuyor. benim rahim anomalim var uterus unicornius deniyor yarım rahim demek yani sağ tüpüm doğuştan yokmuş. rahmimin de bir kısmı gelişmemiş bu sebepten.kişiye özel ilgi olan bir merkez seçmek istiyorum bende bakalım kısmet. Allah sana iki bebişi de bağışlasın inşallah.
anadolu yakasında olması daha iyi olur hatta oraya yoğunlaştım umut en büyük ihtimal gibi duruyor canım şimdilik ssk ile anlaşması da var raporumu da alınca uyguna gelir. zaten ilaçları devlet ödeyince merkezede 2000 tl falan veriliyormuş sanırım. ben de yarın gidiyorum zeynep kamil e aşılama tedavilerimi orda yaptırıyorum devlet olsun da tüp bebeğe geçerken sorun çıkmasın dedim. bakalım yarın başlayabilirim inşallah ilaçlarıma.eğer sorun olmazsa ben de arkandan gelicem inşallah beraber alıcaz sonuçlarımızı. canım sen raporla mı yaptırıyosun aşılamaları özel merkez ya tüp e geçerken sayılacak mı aşılamaların?
hımmm taksim çok uzak canım anadolu yakası istiyorum ben.herkese soruyorum herkes memnun genel olarak da kendisini hamile bırakan merkez en iyi merkez oluyor seninki tutmadığı için fikrini almak istedim. kimisi paket halinde anlaşıyormuş mesela herşey dahil 5000 tl ilaçlar transfer yum. toplama falan ama sonrasında gün aşırı e2 tahlili isteyenler oluyomuş mesela yada ne biliyim ek kan tahlilleri falan kimisi e2 ye bu kadar sık bakılmasına ne gerek var falan diyor. özel olunca maddiyat girince işin içine kafa karışıyor. ben ilk denememi zeynep kamil de yapıcam diyordum ama oraya giden kızlarla da görüşüyorum herkes fikrini değiştirdi çok yoğun bir hastane başarılılar ama özel ilgi yok insan tedirgin oluyor. Bakalım inşallah dediğin gibi hiçbirşeye gerek kalmaz da 2.aşılamam tutar. canım sen tatile girdin sanırım eylülde mi başlicaksın yeniden teddaviye? eğer öyle ise bence devlete geçebilirsen en azından tüp bebek raporunu alabilmek için. bu arada sen ne kadar ödedin merkeze?
günaydın kızlar gününüz aydın,haftanız güzel geçsin inşallah..ben bugün öğlen 2.kontrole gidicem bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş
kızlar iyi akşamlar herkese yarın kontrolüm var inşallah bu sefer yumurtam büyümüştürde salı günü aşılama olurum bana dua edin 2. aşılamamıda sorunsuz atlatayım inşallah güzel haberler vereyim size
DERİN....inşallah sonuna geldiğin tedavinde 2.aşılamanıda hayırlısı ile atlatacaksın..sonu güzel olsun canım..benden 4-5 gün sonra olmuş oluyor 2.aşılaman..
berra..hoşgeldin aramıza o zaman... aşılaman hayırlı olsun umarım başka aşılama yada tedavilere gerek kalmadan bu ilk aşılamanda bebeğine kavuşursun..adet sancısına benzer sancıların gayet normal endişe etme yorum da yapma kendi kendine..olacaktır bunlar,,çünkü aşılama öncesi kullandığın ilaçlar (iğne yada tablet her ne kullandın ise ) sonuçta yumurtalıklarını uyarıcı ilaçlardı amaç ta buydu..etkilerini yaşıyorsun..ayrıca şayet doktorun aşılama sonrası progestan takviyesi verdiyse zaten o hormonun tüm yan etkileri sağolsun adet belirtileri ile neredeyse bire bir kullanıyorsan prospektüsünü okumanı tavsiye ederim.
BERRA...Doktor tavsiyesi en riskli ve hassas konulardandır..ama izmirli ve doktor çevresi sağlam biri olarak sana ege üniversitesinden infertilite dalında tecrübe sahibi adını duyduğun tüm doktorları tavsiye edebilirim.(Prof..Sait Yücebilgin..Prof.Erol Tavmergen...Prof.Fatih Şendağ...bu isimler benim Ege Üniversitesinden sorduğun için sadece burdan yakınen tanıdıklarım) Fakat İzmir dersen elbette bu isimler dışında da başarılı isimler vardır..
RANA....transferin hayırlı olsun canım...endişelenmeyi bırak dediğin gibi beklemekten başka çaremiz yok bu sonuçları sadece kendini koru kendine dikkat et sonu hayırlı olsun rana..cım umarım tutunur sana bebeğin yada bebeklerin sağlıkla ..
masal 35@@@@ canım aşılaman hayırlı sonucunda pozitif olsun inş. hiç olumsuz düşnme ve dikkat et kendine canım.
ECRİN....sağol ecrincim..inşallah pozitif olur olmaz ise bundan sonrası ara vermeden direk tüp bebek olacak artık..olumsuz düşünmüyorum kesinlikle umutluyum elbet..ama kendi kendime de oldu yada olmadı diye hiçbir yorum yapmıyorum yapmamız gerekeni yaptık ne olacağını Allah biliyor.çok teşekkür ederim canım sende kendine iyi bak...
SUPERİM....sağol güzelim inşallah hayırlı güzel sonuç alırım alamazsak ta napalım kısmet diyeceğim yine.Eşimin doğumgünü tebriğin için çokk teşekkür ederim hepimiz nice seneler sağlıkla eşlerimizle birlikte kutlayalım bu geçen yılları gelecek günleri inşallah çok sağol canım arkadaşım...
sende bir ol da şu aşılamanı senin kini de ben bekleyeceğim merakla canım ..benim cuma gecesi olması iyi oldu bu sefer aşılamanın hafta sonuna denk geldi dolu dolu cumartesi-pazar 2 gün dinlenmiş oldum evde olmayıda özlemişim yarın işimin başındayım ama aklımda aşılama falan kalmaz benim şimdi çalışırken olduğumu unuturum ... evde olsaydım boşluktan tek düşüncem bunlar olurdu ister istemez düşünür kafayı takardım ..neyse ki değilim.superim benim...inşallah senin aşılaman da su gibi akıp geçecek ağrı sızı dayanamayacağın gibi olmayacak..sorunda çıkmayacak ...e bir de bunların sonunda ay başı hamile olduğunu öğrenirsen çokkk güzel olacak:)) öpüyorum seni canım iyigeceler..
canım 2 günde olsa dinlenebilmene çok sevindim önemli olan ilk günlerde dinlenmek zaten..çalışarak en güzelini yapıyosun aslında vaktin zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamazsın günler öyle geçer gider ne güzel..dediğin gibi inşallah önce yumoşlar güzel büyür sonra aşılamam sorunsuz geçer ve sonunda güzel haberi alırım..önce senin güzel haberini alıcaz tabidikkat et kendine müvekkillerinden dolayı sana kolay gelsin öpüyorum canım
herkese günaydınnn mutlu güzel bir gün geçirmenizi diliyorum herşey gönlünüze göre olsun
günaydın canım , iyi haftalar.. umarım her şey yolunda gider yumoşların tedaviye en güzel şekilde cevap vermişlerdir..
bu arada cuma günü aldığım negatif sonucumdan sonra çabuk toparlandım ve yarın iğnelerime büyük ihtimalle başlayacağım bu kadar çabuk olacağını hiç tahmin etmemiştim inş bu sefer bebeğime kavuşurum hepimiz kavuşuruz
sevindim senin adına dimoplecim .... yeni tedavinde hayırlı olsun umarım bu sfer hayırlısıyla son tedavin olup bebiş haberlerinizi alırız... umudun ve şansın bol arkadaşım..
hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde inatları kırılacak inşallah :) hep sabır gerekiyor... Allah isyeteyenlere aratmadan bulmak nasip etsin ... herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin.. tedavi olmak bir şey değil de sonu belli olmayan stressli süreç çok yoruyor bizleri...sağol canım hepimizin son tedavisi olurda bir an önce kavuşuruz bebeklerimize bizim çocuklar çok inatçı olcak herhalde direniyorlar gelmemek için sıpalar ama biz onlardan daha inatçıyız sonunda kavuşacığız onlara inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?