Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canimmm dinleniyorsun degil mi ? İs filan da yoktur umarim...
Dikkat et kendineee opuyorummm

dinlendim güzelim cumartesi-pazar dinlendim hsonuna denk gelmesi çok iyi oldu bizim için eşim de beni yalnız bırakmadı gayet keyifliydi.Yarın iş başı ama evde oturmak yok çünkü müvekkiller davalar aşılama falan anlamaz ertelenmez malum bazı işlerin toleresi az... zaten oturmayayım da nimesay.cım ya yoksa daha çok takarım çalışmayıp evde olsam en azından iş güç kafamı meşgul edince minimum düzeyde aklıma gelir geldiğinde akşam olur ohh derim bir gün daha bitti:))ama bedenen fazla koşturmam duruşma dışında çıkmam ofisten bu sıcaklarda da zaten dışarıda olmak bayıltıyor insanı
bende seni çokk öpüyorumm canım sen de kendine çok iyi bak... kaybolma... fsh'ına selam söyle otursun durduğu yerde...çok öptüm ben de.

Ohhh ne guzel olmus dinlenmeniz...insallah cok yorucu bir hafta olmaz bu hafta..ahhh o asilamada bekleme sureci ennn zoruuu
Unut herseyiii hep degisik seyler yap biz hergun biseyler yapmistik..arkadaslarla gezmeler sinema piknik...hele aksamlari hatirlamamak elde degil dimi ?
Fsh a selamlarini ilettim unutmaya basladiim sanirim
İyi haftalar sorunsuz muvekkiller diliyorum

Teşekkür ederim canım,valla yolun sonu tüp bebek tabii 3.aşılama da olmayınca :) ama öncesinde laparoskopiyi araştırıcam biraz yaptırabilirsem yaptırcam tüp pahalı bi tedavi öncesinde yapılması gereken ne varsa yaptırıp tüp bebeğe geçmek istiyorum.

Herkese Günaydın,

İyi mutlu ve pozitifli haftalar diliyorum. :)))

günaydın arkadaşım .. geçmişi okuduğumdan anca selamlayabildim...
canım benim geçmiş olsun ... sonuçlar istemediğimiz gibi olduğu zamanlar canımız çok yanıyor .. ama asla gözyaşlarını içine akıtma hayatım.. öyle ya da böyle bizlerde bir gün hayırlısyla positive sonucumuzu öğrenip bu savaşı kazanacağız...

günaydın kızlar gününüz aydın,haftanız güzel geçsin inşallah..ben bugün öğlen 2.kontrole gidicem bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş

arkadaşlar aşılamanız ve transferleriniz hayırlı olsun .. umarım bu son tedavi süreniz olur hayırlısıyla sağlıkla bebek haberlerinizi alırız... bu süreçte geçmişi düşünmeden, sizleri olumsuz eden her şeyden uzak durarak geçirin arkadaşlar.. güzel şeyler düşünelim ki güzellikler bizimle olsun ..

canım ben raporla yaptırmadım aşılamalarımı bilmiyorum tüpe geçerken sayılırmı..sende inşallah bir an önce başlarsın tedaviye arkamdan bekliyorum senide

günaydın kızlar gününüz aydın,haftanız güzel geçsin inşallah..ben bugün öğlen 2.kontrole gidicem bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş

günaydın canım , iyi haftalar.. umarım her şey yolunda gider yumoşların tedaviye en güzel şekilde cevap vermişlerdir..

Son düzenleme:
herkese günaydınnn mutlu güzel bir gün geçirmenizi diliyorum herşey gönlünüze göre olsun

negatif sonuç almışlara geçmiş olsun umudumuzu kaybetmek yok inş bi daha ki sefere.....
tedaviye başlamış ve başlayacak herkese güzel sonuçlar almasını diliyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...

bu arada cuma günü aldığım negatif sonucumdan sonra çabuk toparlandım ve yarın iğnelerime büyük ihtimalle başlayacağım bu kadar çabuk olacağını hiç tahmin etmemiştim inş bu sefer bebeğime kavuşurum hepimiz kavuşuruz

sevindim senin adına dimoplecim .... yeni tedavinde hayırlı olsun umarım bu sfer hayırlısıyla son tedavin olup bebiş haberlerinizi alırız... umudun ve şansın bol arkadaşım..

sevindim senin adına dimoplecim .... yeni tedavinde hayırlı olsun umarım bu sfer hayırlısıyla son tedavin olup bebiş haberlerinizi alırız... umudun ve şansın bol arkadaşım..

sağol canım hepimizin son tedavisi olurda bir an önce kavuşuruz bebeklerimize bizim çocuklar çok inatçı olcak herhalde direniyorlar gelmemek için sıpalar ama biz onlardan daha inatçıyız sonunda kavuşacığız onlara inş :)

hayırlısıyla vakti zamanı geldiğinde inatları kırılacak inşallah :) hep sabır gerekiyor... Allah isyeteyenlere aratmadan bulmak nasip etsin ... herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin.. tedavi olmak bir şey değil de sonu belli olmayan stressli süreç çok yoruyor bizleri...

Kızlarr günaydınnn

ercelfff cnm çok başarılı ekip ve hastane diye bende gittim koşuyolunda
pozitif sonuç alan çok kişi var sanırım ama ben memnun kalmadım beni postaladı resmen dr yumurta rezervimi görünce
filmede gözucuyla baktı sorun yok dedi , şimdi memoriale gidiyorum filme baktığunda hemen rahim şekli bozuk dedi 1 saatt buna baktı
yani bu kişiye göre değişiyo bence seni etkilememek istemem ama lab.kısmıda iyiymiş
belki ben kötü bi zamanda gittiim

masalcım sağolasın cnmmm öpüyorum seniiii
ne durumdasın bakim ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…