Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
negatif sonuç alan arkadaşlar çok geçmiş olsun. umudumuzu kaybetmemeliyiz, sonraki tedavide hayırlısı olur inşallah.
masal yeni aşılaman hayırlı olsun canım, inşallah bebeğin seninledir.

negatif sonuç alan arkadaşlar çok geçmiş olsun. umudumuzu kaybetmemeliyiz, sonraki tedavide hayırlısı olur inşallah.
masal yeni aşılaman hayırlı olsun canım, inşallah bebeğin seninledir.

Tesekkur ederim canım cok saol insallah oyledir

masalcım canım inşallah 29 haziranda hamileyim diye yazmak nasip olur sana.tüm kalbimle dua edeceğim senin için...
Mcan .. cım kalbinden gecen temennilerin insallah yerini bulur dualarla devam guzelim cok sagol saglikla kal canim melegine kendine iyi bak

hestia cnm bu kadar zaman beklemişsin salı gününe 3 gün kalmış göz açıp kapayıncaya kadar gelir..inşallah bebişin seninledir duaların kabul olur ve inşallah hamilesindir canım..

Son düzenleme:

canımm geçmiş olsun üzülmüşsün amaçabuk toparlanmışsın sanırım çok sevindim bu durumuna..inşallah bir dahakine becerirsiniz canım en kısa zamanda olur inşallahh

Sorun degil tatlimmm dedigim gibi iyice kalabaliklastik ondandir...iyiyim canim ilaclara devam..sen neler yapiyorsun nasil geciyor vakit

valla kalabalıklaştık bende bazen yetişemiyorum karıştırıyorum hatta bende aynen ilaçlara devam bugün kontrolüm vardı sağda 2 tane 8mm 1 tane 10mm soldada 1 tane 12mm vardı pazartesi yine kontrol bakalım doktor olursa cuma yada cumartesi yaparız dedi aşılamayı..senin belli oldumu canım ne zaman yapılacağı?

Son düzenleme:

Oh ohhh ne guzelll kaliteli kaliteli yumoslar olsunlar
Canim benim asilama degil tup icin ugrasiyoruz ama once fsh dusmesi gerekmis bekliyoruz bu ikinci ayim..
Beklemedeyiz
Hadi az kalms senin vaktin cok iyi dinlen yorulmaa yumoslara da iyi bak

Oh ohhh ne guzelll kaliteli kaliteli yumoslar olsunlar
Canim benim asilama degil tup icin ugrasiyoruz ama once fsh dusmesi gerekmis bekliyoruz bu ikinci ayim..
Beklemedeyiz
Hadi az kalms senin vaktin cok iyi dinlen yorulmaa yumoslara da iyi bak

biliyorum canım tüp olcağını ama fsh olayını unutmuşum ben kusura bakma :26: inşallah kaliteli olurlar canım yaa eşime diyom zaten yumoşları büyütüyomdiye oda yumoş ne diyo inşallah herşey yolunda gider canım yaa..yumoşlarada kendimede iyi bakmaya çalışıyorum artık

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım..13 haziranda ilk aşılamamızı yaptırdık.gün sayıyoruz hayırlısı ile..
yalnız benim merak ettiğim bir durum var sizlerin tecrübelerine güvenerek soruyorum..aşılamadan sonra bugün 4. gün ve benim sol kasığımda adet sancısının çok haififi şeklinde sancı var fikri olan var mı??lütfen yanıtlarınızı bekliyorum..

bu tür ağrıların olması çok normal...

Aşılaman hayirli olsun canim. Herkesin farklı farklı geçiyor asilama sonrasi. Ama o sancılar normal. Belki çatlamayan yumurta varsa o çatlıyordur.

panik durumu çok yüksek seviyelerde olduğu için herşeyden nem kapıyorsun..kötüye yormaya gerek yok diyorsunuz yani..teşekkür ederim

günaydın kızlar hepinize güzel pazarlar..yeni baba adaylarının ve aday adaylarının babalar gününü kutluyorum inşallah seneye onlarda babalar gününü bebişlerimizle beraber kutlarlar

kızlar çok şükür bunuda atlattım bugün 2.günümü bile tamamlamak üzereyim 2embiyo transferim oldu 2kuzucuk inş hayırlısı olsun ama endişelerim var digerinde hemen degişiklik oldugunu anlamıştım bu kez hiç bir belirti yok korkuyorum beklemekten başka çarem yok.

rana85@@@@
transferin hayırlı olsun canım kötü düşünme inan belirtiler yanıltıcı belirtilere takılma inş. bebişlerin seninledir canım.

superisi@@@@@ inş. aşılaman sorunsuz ve sonucuda pozitif bir aşılama olur canım.

masal 35@@@@ canım aşılaman hayırlı sonucunda pozitif olsun inş. hiç olumsuz düşnme ve dikkat et kendine canım.

medids @@@@ geçmiş olsun canım benim.sen ne yapacaksın bundan sonra tedaviye devammı beraber tüpe geçiyormuyuz seninle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…