Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tutmasın tabiiii annelik her kadının yaşaması gereken bir duygudur inşallah hepiniz tadacaksınız bu duyguyu
doğumdan hiç bahsetmeyelimm

nasılsınız kızlar ???

Seyhan valla önceden korkardım da artık ne korku kaldı ne bişey çocuk bi olsun doğum zamanı sağlıkla gelsin de onu da atlatırız. :)))

Herkesin çocuğu kıymetli de bizim çocuklar olursa daha bi kıymetli olcak sanırım eziyetli ve geç geldikleri için :)))

siz hamile kalınnn ben size anlatırımmm detyalrı ile
valla aynen dediğin gibi bunlar çok farklı kızım olursa naz koyacam zaten

siz hamile kalınnn ben size anlatırımmm detyalrı ile
valla aynen dediğin gibi bunlar çok farklı kızım olursa naz koyacam zaten

koymaaa naz ismini.... çok yakın arkadaşım 5 yıl önce ilk tüp bebek denemesinde mikroenjeksiyonla tek embriyo hamile kaldı kızı oldu adı naz...o da 3 yıl sonunda kızına kavuştu bu yüzden de naz koydu adını naz..şimdi 5 yaşında nazından geçilmiyor arkadaşım sıyırmış durumda sakın koymaaaa

insan hayatı basamak gibi çıkıyoruz işte birer birer
ama şunu unutmayın hepiniz gerçekten çok güçlüsünüz sabrınızın sonu inşallh selamettt

yaşadıklarımız , duymak istemediğimiz sonuçları aldığımdaki yıkımlarımız , kah içimize kah ulu orta akıttığımız gözyaşlarımız... ama tüm bunlara rağmen bitmek bilmeyen sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alma ümidimiz ... her şeye rağmen onlar için değer... inşallah bu yaşadıklarımız annelik duygusunu tattığımızda sadece anı olarak kalacak.. işte o zaman sabrımızın meyvesini almış olacaz... hayırlısıyla Allah'ım hepimziin emeklerini boşa çıkartmasın...

şaka canım bende inanıyorum ona sanki
isimlerle özdeşiyoruzmu ne :26:
masal gibi benim kızımda zaten

amin cnm aminnnnn

hoşgeldin masal .... nasıl geçiyor günlerin ?

canım hoşbuldum teşekkür ederim yazdım sana da az önce birşeyler atlamayayım diye tek tek ilgilenmeye çalışıyorum o yüzden geldiğimde cevap yazmam uzun sürüyor ben yazarken gelmiş bu mesajın şimdi gördüm..idare eder canım sıkıntım yok ...karın şişliği ara sıra toplu iğne saçmış gibi kasıkta batmalar adet olacak gibi bel bacak ağrısı bunlar mutad zaten aşılama tedavisinde alıştık ya şikeyet konusu yapmıyorum artık normal nasılsa sen nasılsın canım iyimisin

teşekkür ederim beni de unutmadığın canım :)
hayırlısı canım inşallah... her şey gönlünce olsun..
valla ne iyiyim ne kötüyüm... havadan mıdır yaşadıklarımdan mıdır bilmiyorum kendimi bugün tükenmiş gibi hissediyorum..bu durumlara alıştım artık.. geçici ruh durumu diye adlandırıyorum :) öğleden sonra normale dönerim canımcım...

insan hayatı basamak gibi çıkıyoruz işte birer birer
ama şunu unutmayın hepiniz gerçekten çok güçlüsünüz sabrınızın sonu inşallh selamettt
Hepimizin sabrı zaten malum allahım kimseleri bu yolda daha fazla çaresiz bırakmasın.

Umarım kuzum bende o kadar iyiydimki birden bire sanki akşam o yataga ben yattım , ssabah başkası kaltı inanamazsın ya. Kendime şaşırıyorum

şaka canım bende inanıyorum ona sanki
isimlerle özdeşiyoruzmu ne :26:
masal gibi benim kızımda zaten

biliyorum biliyorum kızının adınıda ..masal gibi olduğuna da eminim...bir kalabilsem hamile bir de kız olsa zaten bir adı hazır gördüğünüz üzere masal...olacak ta kendisinin geleceği şüpheli bu kadar da inat olur mu ya..bak ne diyeceğim sana ...negatifi alır oturursam yine ben...istanbula geliyorum görüşme için inceleme yapıp yerinde aklımdaki ismin hakkımdaki değerlendirmesini öğrenmek tanışmak için geleceğim bilgin olsun randevum şimdiden hazır:)))benim doktorum ve ekibi temmuzda tatile çıkıyor...bende onun yokluğunda boş durmayıp herzamanki araştırmacı ruhumla çalışacağım:))))

iyi ol canım ..iyi olmak için kendini şımart,, komedi şeyler izle..hareketli parçalar dinle.. birazcık nutella yee.ama çok değil..:)) mutluluk hormonların yükselsin
hepimizde var o dengesiz haller ...gülerken gözlerim dolabiliyor benim mesala..ilginçtir dün eve dönerken durduk yere gözyaşlarım aktı araba kullanırken sonra halime gülmeye başladım ...ışıklarda durunca yanımda burnumun dibindeki genç çocuk bana öyle bir baktı ki kendimi salak gibi hissettim çünkü bir önceki ışıklarda beni ağlarken görmüştü o an sa gülerken istesen tutturamazsın sonra basıp gittim giderken bu sefer saçmasapan hallerime bir daha güle güle geldim Allah'ım dedim sen aklımı ruhumu koru...

oh be demekki bende sorun yokmuş çok mutlu oldum şimdi bende sadece bende olur sanıyordum.

önerilerin için sağol işe yüksek sesle hareketli parçalar dinleyerek başladım :)) nutella ya başlarsam bu moddayken sonunu getirmekten korkuyorum açıkcası :))
aslında hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz... iyi ki varsınız arkadaşlar... sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum artık... teşekkürler destekleriniz için...

inanırım canım aynı durumdayız birden bire huysuzluk yapıp sonra gidip eşime sarılıp öpüyorum o da sayemde bana nasıl davranacağını şaşırdı artık maymuna döndü..bakalım sonumuz ne olacak hayırlısı olsun mda..cım bu arada sen geldin izmirede niye gelmedin bana yaa gene mi hemen gelip döndün ki halloldu mu bari rapor işin

geldim bebegim , biraz ugraştırdı bizi hatta sana süpriz yapacaktım karşıyaka ya gelecektim ama eşimle geldik onunda Alsancakta işi vardı senide bu halde yeni aşılama oldugun için çagıramadım.Ama hep aklımdaydın

oh be demekki bende sorun yokmuş çok mutlu oldum şimdi bende sadece bende olur sanıyordum.

allah iyiliğini versin sırf sende olur mu bitanem..aynı iğneleri yiyip ..doktor amcaları ziyarete gidip gidip geliyoruz soyunup yatıyoruz bu sefer son olsun diye nerdee..
harcadığımız paralar..ilaçların yan etkileri...beklentiler sonra dumur olup transa geçmeler ...dedim ya çorba misali kafalar..elbette çoğumuz hatta hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz hadi sevin iyisin anca beraber kanca beraber:))

ne güzel olurdu valla işi gücü bırakır kaçardım yanına bir saat bile olsa...sen bir daha ne zaman geleceksin onu söyle bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…