ne güzel olurdu valla işi gücü bırakır kaçardım yanına bir saat bile olsa...sen bir daha ne zaman geleceksin onu söyle bana
bak ya oldu da nazarı kaldı hem ayrıca nazarı değmeyecek tek huzurlu çevrem burası seyhanım .....cin fikirli:)) cumartesi pazar sizler neredeydiniz valla ben 2 gün evdeyim diye hep girdim baktım ama kimseler yoktu
bak ya oldu da nazarı kaldı hem ayrıca nazarı değmeyecek tek huzurlu çevrem burası seyhanım .....cin fikirli:)) cumartesi pazar sizler neredeydiniz valla ben 2 gün evdeyim diye hep girdim baktım ama kimseler yoktu
vallahi aslında bu hafta sonu bir kaçayım diyordum ama arkadaşımın kız kardeşi geldi evi müsait degilmiş . Şimdi pazar gelsem senin kocişin olur ayarlarız bir ara
Bugün ilk iğneyi kullanmaya başlıycam, sanırım 15-20 güne kadar ilk aşılamam gerçekleşir ve umarım son olur. Bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
Bugün ilk iğneyi kullanmaya başlıycam, sanırım 15-20 güne kadar ilk aşılamam gerçekleşir ve umarım son olur. Bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
yaşadığınız duygusal gel gitler bana çok tanıdık geldi...aşılama sürecinde ben de aynı sizin gibi kendimi duygusal açıdan çok dengesiz olmuştum..bir çok kişi aynı şeyleri yaşıyorsa demek ki ilaçların etkisi buna sebep oluyor..umarım tüm bunların karşılığını bu tedavilerinizin sonunda alırsınız..sizin için elimden gelen tek şey dua etmek..kendim için ve tabi ki topicteki tüm arkadaşlar için sürekli dua ediyorum
ben çok iyiyim. bebek konusunu yaz süresince rafa kaldırdık o yüzden kafam çok rahat..haftasonları eşimle kendimizi denize atıyoruz. izmirde yaşadığımız için bu konuda çok şanslıyız..yeni evliler gibi geziyor eğleniyoruz...2-3 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum doktor ziyaretlerine ama şimdilik çok iyiyim çok şükür..aşılama süreci ve tabi öncesindeki diğer tedaviler beni çok olumsuz etkilemişti o yüzden boyle bir döneme çok ihtiyacım varmış iyi geldi...
hestia..sonucunu yine geç alacak heralde içeride beni bekleyenler ve yapılacak işler var çıkmak zorundayım yine iyi kalmışım valla ohhh ne güzel geldi..
insanların derdini bir dinleyeyip çözeyim gelirim tekrar ..görüşmek üzere öptüm hepinizi..
yaşadığınız duygusal gel gitler bana çok tanıdık geldi...aşılama sürecinde ben de aynı sizin gibi kendimi duygusal açıdan çok dengesiz olmuştum..bir çok kişi aynı şeyleri yaşıyorsa demek ki ilaçların etkisi buna sebep oluyor..umarım tüm bunların karşılığını bu tedavilerinizin sonunda alırsınız..sizin için elimden gelen tek şey dua etmek..kendim için ve tabi ki topicteki tüm arkadaşlar için sürekli dua ediyorum
ben çok iyiyim. bebek konusunu yaz süresince rafa kaldırdık o yüzden kafam çok rahat..haftasonları eşimle kendimizi denize atıyoruz. izmirde yaşadığımız için bu konuda çok şanslıyız..yeni evliler gibi geziyor eğleniyoruz...2-3 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum doktor ziyaretlerine ama şimdilik çok iyiyim çok şükür..aşılama süreci ve tabi öncesindeki diğer tedaviler beni çok olumsuz etkilemişti o yüzden boyle bir döneme çok ihtiyacım varmış iyi geldi...
biliyorum biliyorum kızının adınıda ..masal gibi olduğuna da eminim...bir kalabilsem hamile bir de kız olsa zaten bir adı hazır gördüğünüz üzere masal...olacak ta kendisinin geleceği şüpheli bu kadar da inat olur mu ya..bak ne diyeceğim sana ...negatifi alır oturursam yine ben...istanbula geliyorum görüşme için inceleme yapıp yerinde aklımdaki ismin hakkımdaki değerlendirmesini öğrenmek tanışmak için geleceğim bilgin olsun randevum şimdiden hazır:)))benim doktorum ve ekibi temmuzda tatile çıkıyor...bende onun yokluğunda boş durmayıp herzamanki araştırmacı ruhumla çalışacağım:))))
amin kuzum bir gün senide yazacagım buraya superim hamile diye
herkese merhaba,ben su perisinin ablasıyım..umudunuzu hiç yitirmeyin,inanıyorum hepinizin gün gelecek minik kuzularınız olacak kucaklarınızda..dualarım sizinle :)
herkese merhaba,ben su perisinin ablasıyım..umudunuzu hiç yitirmeyin,inanıyorum hepinizin gün gelecek minik kuzularınız olacak kucaklarınızda..dualarım sizinle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?