Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne güzel olurdu valla işi gücü bırakır kaçardım yanına bir saat bile olsa...sen bir daha ne zaman geleceksin onu söyle bana

vallahi aslında bu hafta sonu bir kaçayım diyordum ama arkadaşımın kız kardeşi geldi evi müsait degilmiş . Şimdi pazar gelsem senin kocişin olur ayarlarız bir ara

bak ya oldu da nazarı kaldı hem ayrıca nazarı değmeyecek tek huzurlu çevrem burası seyhanım .....cin fikirli:)) cumartesi pazar sizler neredeydiniz valla ben 2 gün evdeyim diye hep girdim baktım ama kimseler yoktu

Vallahi seyhan cım kız haklı şimdi

vallahi aslında bu hafta sonu bir kaçayım diyordum ama arkadaşımın kız kardeşi geldi evi müsait degilmiş . Şimdi pazar gelsem senin kocişin olur ayarlarız bir ara

pekala...sen gelebileceğin zaman ayarlarız güzelim..seve seve..

Bugün ilk iğneyi kullanmaya başlıycam, sanırım 15-20 güne kadar ilk aşılamam gerçekleşir ve umarım son olur. Bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.

Bugün ilk iğneyi kullanmaya başlıycam, sanırım 15-20 güne kadar ilk aşılamam gerçekleşir ve umarım son olur. Bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.

hoşgeldin canım , umarım çok bekletmeden ve yorulmadan sonuç alırsın.

hayırlı olsun tedavin..20 güne kalmaz aşılama olman..en geç 13-14.günlerde olursun muhtemelen bol bol su iç tedavi olurken,,sigara içiyorsan da uzak dur follükül sayı ve gelişimini yavaşlatır ,durdurur..ufak tavsiyeler

yaşadığınız duygusal gel gitler bana çok tanıdık geldi...aşılama sürecinde ben de aynı sizin gibi kendimi duygusal açıdan çok dengesiz olmuştum..bir çok kişi aynı şeyleri yaşıyorsa demek ki ilaçların etkisi buna sebep oluyor..umarım tüm bunların karşılığını bu tedavilerinizin sonunda alırsınız..sizin için elimden gelen tek şey dua etmek..kendim için ve tabi ki topicteki tüm arkadaşlar için sürekli dua ediyorum

ben çok iyiyim. bebek konusunu yaz süresince rafa kaldırdık o yüzden kafam çok rahat..haftasonları eşimle kendimizi denize atıyoruz. izmirde yaşadığımız için bu konuda çok şanslıyız..yeni evliler gibi geziyor eğleniyoruz...2-3 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum doktor ziyaretlerine ama şimdilik çok iyiyim çok şükür..aşılama süreci ve tabi öncesindeki diğer tedaviler beni çok olumsuz etkilemişti o yüzden boyle bir döneme çok ihtiyacım varmış iyi geldi...

bu yaz sana çok iyi gelecek canım,,deniz kum güneş eş keyifli yaz akşamları..bedeninde ruhunda yenilenmiş olarak sonbaharda bomba gibi başlayacaksın üstelik belki hiç başlamayacaksın bu verdiğin kararla kafayı bedeni tıp dünyasından uzak tutunca bakarsın tatil sana bebeğini getirir ..
ilk aşılamada noluyo yaa oldum ama başıma gelecekleri bildiğim için bu 2.aşılamada yaşadıklarım çok daha hafif ve normal beklenilen geliyor sorun etmiyorum önceki gibi canım..ama neticede iğneleri yedik yine ayarımız bozuldu tabi..tatil deniz suya düştü bu yaz bizim..suan zaten yasaklıyım arayada zaman koymaz isem ağustosta da yasaklıyım artık temmuzda girebilirsem ne ala ...tadını çıkart arkadaşım

Hoşgeldin, inşallah ilk ve son aşılaman olur daha fazla üzmeden gelir bebeğin sana...

ohhh kuzum en güzelini yapıyorsun , biz eşimle çok vakit geçiremiyoruz eşim hafta içi izinli bende onunla izin yapıyorum ama oda hep izmirde doktorda geçiyor uzun zamandır. Şu işlere keşke bizimde ara verebilme şansımız olsaydı.Bizim yerimizede gez eglen dolaş .

gel kuzum gelll giriş kapısının orda bekleyeceğimmm
şöyle baktığında amanınn bu güzel kadın kim diye aklından geçen kişi ben olacağımmmm

amin kuzum bir gün senide yazacagım buraya superim hamile diye

herkese merhaba,ben su perisinin ablasıyım..umudunuzu hiç yitirmeyin,inanıyorum hepinizin gün gelecek minik kuzularınız olacak kucaklarınızda..dualarım sizinle :)

herkese merhaba,ben su perisinin ablasıyım..umudunuzu hiç yitirmeyin,inanıyorum hepinizin gün gelecek minik kuzularınız olacak kucaklarınızda..dualarım sizinle :)

sana inanmıyorummm nerden geldi aklına buraya girip yazmak deli..canımsın yaa inşallah duaların kabul olacak abam benim

canım hadi hayırlısı ignelere başlamışsın . inşallah bu sefer tüp olan taraftaki yumoşlar coşar . muayenede güzel geçmiş şimdi bu aşılamada ilaçlara tepkin fiziksel yapı falan bölüm tarafından dr. tarafından tanınır inşallah bu aşılaman tutar tüpe gerek kalmaz ama olmadı aynı bölümde aynı dr. tüp için daha rahat olur hem senin hem dr. açısından . allah yüzünü bu ay güldürsün canım öptüm.

ayy bu ne güzel süpriz oldu böyle , çok teşekkür ederiz. Perimizin ablası, minik kız ne alemde üzüyormu sizi.

hadi bu günde 4. günün oldu canım 10 gün kaldı say. nasıl gidiyor. bu hafta herkes yorgun başlamış . sıcaklardan sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…