hadi bu günde 4. günün oldu canım 10 gün kaldı say. nasıl gidiyor. bu hafta herkes yorgun başlamış . sıcaklardan sanırım.
canım yorgunluklar sıcaklardan . ben açtım karşılıklı iki kapı ancak oturuluyor. ahhh şimdi deniz kenarında bahçe içinde bir evde olsak . bahçeyi şöyle bir güzel şakır şakır yıkayıp gölgesinde çay içsek . yada hamakta sallansak ne güzel olur . nerdeee. öptüm canım
misafirler vardı canım o yüzden giremedim dünde temizlik malum akşam oluncada serildim yorgunluktan bu gün de tembel tembel oturuyorum canım. senin haplar bitsede başlasan tedaviye . benim daha çoook var hatta eylüle bile sarkabilir sabır taşı olduk hepimiz allah herkesin yardımcısı olsun. öptüm
Evet canım nilüfer diye görünce hemen nilüfer diye lafa girdim yüzsüzlüğüme sağlık:), ama ben bu konudaki arkadaşları cok sevdim, kaç kere dertleşmek derdimi paylaşmak ,mutlu habeerler duymak o mutluluklar bize umut olsun diye bir sürü sorular sordum ama tek bu konuda bu kadar samimi ve aynı seyi yaşıyoruz dediğim arkadalarlar karsılastım inşallah birbirimize umut oluruz, en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz.Tatlım Nilüfer diye bana dediysen eğer :))) ben ege derken ege üniversitesini kast ettim 3 aşılama da orada yapıldığı için tüp bebek tedavimi de orada düşünüyorum reglimi bekliyorum hemen gidicem bakalım nasıl bir yol izliycez.
Evet canım nilüfer diye görünce hemen nilüfer diye lafa girdim yüzsüzlüğüme sağlık:), ama ben bu konudaki arkadaşları cok sevdim, kaç kere dertleşmek derdimi paylaşmak ,mutlu habeerler duymak o mutluluklar bize umut olsun diye bir sürü sorular sordum ama tek bu konuda bu kadar samimi ve aynı seyi yaşıyoruz dediğim arkadalarlar karsılastım inşallah birbirimize umut oluruz, en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz.
hayırlı olsun tedavin..20 güne kalmaz aşılama olman..en geç 13-14.günlerde olursun muhtemelen bol bol su iç tedavi olurken,,sigara içiyorsan da uzak dur follükül sayı ve gelişimini yavaşlatır ,durdurur..ufak tavsiyeler
KIZLAR.......benim bir sorum var sizin yorumunuz ne olacak benim aşılamanın 10. günü kanamam oldu doktora gittim adet kanaması degil dedi progestron ignesi verdi beş gün vuruldum kanamam durdu dün testte gittim 14.gündü sonucum 2.36 çıktı doktor adet kanaması degil diyor bir hafta daha bekleyelim diyo pazartesi test yaptır dedi ben ce hamile olsam çıkardı degilmi neden oldu sizce ikigündür kanama yok gibi sizce ne olabilir .................
bencede doktorum yenilgiyi kabullenmiyo geçikme igneden dir inşallah ilgine teşükkür ederim .............canım doktorun daha iyi bilir tabi ama hamilelik 14. gündeki bhcg sonucuna göre bellli oluyor. şu an için değer düşük gibi geldi bana da ama doktorun yükselme ihtimali olduğunu düşünüyor herhalde. inşallah öyle olur hamilesindir ve değerin yükselir..progesteron takviyesi adet gecikmesine neden olabiliyor
allah yardımcın olsun
kız ne yüzsüzlüğü ha nilüfer ha medids :)) ikisi de aynı şey ne fark eder :))) canım sana sıcak geldiğimize sevindim hepimiz aynı şey için yıpranıyoruz elimizden geldiğince birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz sana da bir yardımımız dokunursa ne mutlu bize :))
aklına takılan sormak istediğin ne varsa sor ben dahil bütün kızlar sana bilgisi dahilinde elinden geldiğince yardımcı olur...
Zaten hepimiz infertilife uzmanıyız doktora yapcaz nerdeyse :))))
O zaman hemen başlıyorum sperm sayımız düşük olduug halde tüp bebek raporu alabilmek için 2 defa aşılama olacağım, ege üniversitesinde erol tavmergeni önerdiler, denizliden izmire gidip geleceğim sende ege üniversitesinde oluyorum demişin nasıl memnunmusun, benim ne zaman girtmem lazım, adet oldum, temmuzun 1inde olacağım ne zaman gideyimki izmire?
Hestia canım,sen aşılama tedavini de ege'de mi yaptırdın dosyan direkt mi yukarı çıkıyo.bide ilk ay doğum kontrol hapı kullanıyormusun rapor falan çıkarma işi uzun mu sürüyo ve son olarak iğne olarak puregon mu kullanıyorsunuz.
canım,aklıma geldikçe sorarım ben ara ara cevap verirsen çok sevinirim.:)))
tatlım ben direkt bir doktora gitmiyorum infertilite servisine gidiyorum.Erol beyde ilgileniyor infertilite servisi ile,ilk defa gideceksen biran önce git, ege üniversitesi dışarıda yaptırdığın hiç bir testi kabul etmiyor herşeye yeniden başlıyorsun, önce git dosya açtır eşinin sperm testi için randevu al,sana kanda bakılacak değerlerin yazdığı bir kağıt verecekler reglinin 2 veya 3 günü gidip kan vericeksin.senin kan sonucun ve eşinin sonucunu götürüceksin.Her zaman reglinin 2 veya 3 günü muayene ediyorlar daha önce veya daha sonra değil...
Sabah 9'a kadar orda olman gerek,
arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.
arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?