arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.
arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.
Çok teşekkür ederim canım benim çok sağol valla hiç bir şey bilmeden çıkıp gidecektik, tamam canım o zaman ayarlayıp bir an önce gidelim, insallah rahim filmini tekrar istemezler bir kere cektirdim bir daha cektirmeye dayanamam, birde aşılamaya tüm bu tahlillerde dahil ne kadar gidiyor ona göre hazırlıklı gidelim?
canım çok üzüldüm geçmiş olsun mayıs ayında pozitif sonuç alan yok galibabende doktordan henüz geldim aşılamaiçin bu ay tekrardan iğnelere başlıcaktım ama kocaman kocaman kistler varmış bi sonraki aya kaldı herşeyde hayır vardır tatlım üzme kendini inş bi dahakine mutlu haber alırsın ALLAH YARDIMCIN OLSUN ...
Tatlım aşılama iğne ile olursa raporlu 3 kutu iğne+çatlatma iğnesi+jel eczane'de 350 civarı tutuyor.120 sprem yıkama için alıyorlar 60 lira civarı da aşılamada kullanılacak malzemeler tutuyor
yaklaşık 500 tl civarı gidiyor aşılama da
Sana da çok geçmiş olsun canım en gıcık olduğum şey yaa şu kistler, çocuk isterken mecburi doğum kontrol hapı kullanıyorsun...[/QU
evet canım ama bana doğum kontrol hapı vermedi özellikle sordum ilaç kullancak mıyım diye gerek yok kendisi patlat onlar dedi bakalım önümüzdeki ay görcezzz
canım çok üzüldüm geçmiş olsun mayıs ayında pozitif sonuç alan yok galibabende doktordan henüz geldim aşılamaiçin bu ay tekrardan iğnelere başlıcaktım ama kocaman kocaman kistler varmış bi sonraki aya kaldı herşeyde hayır vardır tatlım üzme kendini inş bi dahakine mutlu haber alırsın ALLAH YARDIMCIN OLSUN ...[/QUOTE
Çok geçmiş olsun, rabbim ilk önce bize sağlık versin sonra sağlıklı sağlıklı bebişler versin inşallah
Sana da çok geçmiş olsun canım en gıcık olduğum şey yaa şu kistler, çocuk isterken mecburi doğum kontrol hapı kullanıyorsun...[/QU
evet canım ama bana doğum kontrol hapı vermedi özellikle sordum ilaç kullancak mıyım diye gerek yok kendisi patlat onlar dedi bakalım önümüzdeki ay görcezzz
Demek ki senin büyük değil kistlerin...Doktordan doktora da fark ediyor uygulamalar, üzme kendini hiç er yada geç anne olacağız inşallah...
hadi bu günde 4. günün oldu canım 10 gün kaldı say. nasıl gidiyor. bu hafta herkes yorgun başlamış . sıcaklardan sanırım.
herkese merhaba,ben su perisinin ablasıyım..umudunuzu hiç yitirmeyin,inanıyorum hepinizin gün gelecek minik kuzularınız olacak kucaklarınızda..dualarım sizinle :)
gel kuzum gelll giriş kapısının orda bekleyeceğimmm
şöyle baktığında amanınn bu güzel kadın kim diye aklından geçen kişi ben olacağımmmm
selam kızlar nasılsınız nasıl gidsiyor
Demek ki senin büyük değil kistlerin...Doktordan doktora da fark ediyor uygulamalar, üzme kendini hiç er yada geç anne olacağız inşallah...
inş canım allahım nasip eder birgün
Hestia çok üzüldüm.
tüptede mi dış gebelik oluyor.off yaaa bende 2 kere dış gebelik geçirdim.çok zordur bilirim.inşallah seninki deildir de değerin yükselir.Eğer öyleyse de inşallah iğne ile düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?