Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlarrrrrrr
nerde millet nerde devlettttt
kapılarda kapalıydı ben açtım bugünn havasızdı

:)) günaydın seyhancım.... sabah sabah moral oldun valla... yüzümde gülümseme belirdi kocaman sayende :))
valla dün o kadar yoğun geçmiş ki geçmişi okumaktan kahvaltıyı bile hazırlayamadım ... :)))

ve kızlarrr akşam eşimle tekrar konuştum allahın izni ile ben bu operasyonu olacam 2-3 ay her neyse bekleyecem olmazsa tüp deneyeceğimn
rabbim verirse alacağız emanetini o yüzden ağlamak sızlamak yokkk , unuttuğum zaman nasılsa siz hatırlatırsanız
ilerde pişman olmak istemiyorum keşke deneseydim demek istemiyorum
masalcığım şu işlemi bana bi güzel anlat sana zahmet istersem msj at bak ne kadar cesaretliyim bugün

hemen deniyorum kuzum , sen nasılsın bu arada bebek neler yapıyor . Umarım üzmüyordur seni.
mdacım ben iyiyim çok şükür bebekte iyi bu aralar bi problemimiz yok.umarım hep böyle gider...
Bugün ilk iğneyi kullanmaya başlıycam, sanırım 15-20 güne kadar ilk aşılamam gerçekleşir ve umarım son olur. Bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var.

inşallah ilk ve son aşılaman olur.süre konusuda hiç belli olmaz tamamen yumurtalarının gelişme durumuna bağlı...
hestiacım canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun.inşallah kendiliğinden düşer ve eski sağlığına kavuşursun...
gecik hepimizinde aşılama tecrübesi var.aşılamadan sonraki gün normal hayatına dönebilirsin.çok yorulmamaya ağır şeyler kaldırmamaya çalış yeter...

tüm aşılamalarımda 15.gün test yaptırdım ve sonuçlar kesindi.

bana doktorum aşılama olduğu gece veya ertesi gün ilişki önerdi. sonrası içinde herhangi bir tavsiyesi veya yasağı olmadı.

inşallah bir an önce durur kanaması sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliği...

aşılama için yumurtaların 18 mm bulması yeterli bir günde 1-2 mm büyürler.

yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler:) Doktordan geldim bende, gittim infertilite servise artık tüp bebeğe geçmek istiyorum 3.aşılama da olmadı dedim Dahiliye konsülütasyonu istediler

Dahiliye uzmanı tüp bebek yapılıp yapılamayacağına karar vereceği bazı tetkikler yapacakmış o tetkikleri yaptırıp başlayacağım tüp bebek macerasına bu reglime yetiştiremem muhtemelen

sanırım bi daha ki aya kaldı... Bakıcaz artık...

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...Umarım bir an önce dış gebeliğin sonlanır ve sağlığına kavuşursun.

Herşeyden önce senin sağlığın daha önemli...

Güçlü ol,inşallah her şey düzelecek bebeğin seni bırakmayacak sen pes etme...çok çok geçmiş olsun canım benim...

Herkese günaydın, bol kahkahalı, umut dolu,güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum hepimize...
Dün akşamdan itibaren kanamam durdu. İnşallah olmaz tekrarlanmaz.
Evde yatıyorum bir problem yok mdacım superisi dua eden tüm dostlardan,
ALLAH RAZI OLSUN.BEBEKLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ İNŞALLAHHHH.
Cumaya kadar bekliycem inşallah bir problem çıkmaz...
İyiki varsınız.

Nasıl sevindim anlatamam,lütfen kalkmadan yat...Şükürler olsun... çok dikkat et kendine...

Rabbim güzel haberlerini verdirsin inşallah en kısa zamanda...
İnşallah cumaya kadar böyle devam eder, dotorumda ii haberler verir bana...

her şeyin normale döndüğüne çok sevindim Pelikan... bol bol kalkamadan istirahat bir kaç gün daha canım.. tekrar geçmiş olsun ... umarım bundan sonrasında her şey yolunda gider. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin..

hakkında hayırlısı olsun canım .. umarım her şey yolunda gider ... ilk denemende sağlıkla bebişine kavuşmak dileğiyle...

pelikan çok geçmiş olsun iğne kullanıyormusun.bana oktorum lekem geldiğindede kanamam olduğundada iğne yaptırdı.bir hafta etkili oluyor o iğne.daha sonrada 3 tane ben vuruldum hatta sonuncusunu dün yaptırdım.doktorunla konuş mutlaka sende kullan...

canım doktorum cumaya kadar progestan kullan dinlen sonra konuşuruz dedi.iğneyi sorarım gidince.faydası olursa bana versin bana hemen.şükürki bitti.
çok korkmuştum. umarım bebişde iyidir...

canım hayırlısı bütün tetkiklerin yapılsın sorun olmasında 1 ay geç yapılsın tüp bebek..hem 1 ay dinlenmek sanada iyi gelir inşallah önümüzdeki ay kavuşursun bebişine..

canım çok sevindim sonunda durdu demek kanaman inşallah bebişinde bişey yoktur yatıp dinlenmeye devam et..

gunaydın herkese canm bende senı merak edıyodum cok sukur durmus kanaman cok dıkkat et kendıne parmagını bıle kımıldatma yat dınlen lutfen ılac kullanmıyomusun dıye sorcaktım ama yazmısın zaten progestan ıyı gelır umarım Rabbım bebegını korusun canım sende konus guzel guzel sev bebegını

canım bende puregon kullanıyorum bugün 10. iğnemi vurdum doktora bugün gittim çarşamba yine gitcem o gün çatlatma iğnemi vurcak perşembede aşılama yaparız dedi

ooooo çok sevindim benim aşılamada perşembe yani yarın gerçekleşcek çok da mutluyum bu sefer 2yumurta 22-23 mm olmuş çok ümitliyiz yine allah çabalarımzı görsün artık inşlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…