Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım bebek anca 1mm 2mm ama onun kesesi etrafı falan oluyor yaa bi de baloncuk gibiydi çok garip bişeydi.korktum gerçekten.sonra bi parça daha geldi onu saklıyorum.eşime göstericem o doktor belki anlar.çok sağol...

benim de 4haziranda oldu aşılamam pazartesi test yaptım sonuç negatif ama kanamam gelmedi bekliyorum bende tüpe geçicem inşallah ALLAH yardımcın olsun
canım inşallah tüp tedavin sana bebişini getirir...

Canim progesteron kullandiysan rahim duvarı kalınlastiriyor ondan dolayı parçalı olabilir kanaman.

kızlar herkese öncelikle merhaba bugün yumurta kontrolüm vardı yarın içinde doktorum çatlatma iğnemi vurcaktı ama benim yumurta çatlamış doktor hemen eşini çağır aşılama yapcam dedi tabi bizde bi telaş eşim hemen geldi allahtan işyeri yakındı sonra 2 saat spermlerin yıkanmasını bekledik ve ben 2. aşılamamı oldum bu seferde çok acıdı ama sonrasında allahtan fazla ağrım olmadı doktor beni 4 saat yatırdı salmadı eve daha yeni geldim hemen bi duş aldım size yazayım dedim bu seferde umudum yok ama yinede 1 kere daha denemek istedik buda olmazsa artık tüp bebeğe yönlencez bakalım hayırlısı benim içinde dua edin

Demekki prosedür değişmiş.Ben ekim ayında almıştım belgeyi. İnşallah çabucak halledersin. İnsan hemen başlamak istiyor gerçekten.Ben şu anda tıbben hamile olmama rağmen (normal bir hamilelik olmasada) şimdi başlatsalar 2. denememi yaptırabilirim.Ama biz mecburen 3 ay ara vereceğiz...inşallah tüm işlerin su gibi akar.Herşey bir çırpıda pozitif sonuçla biter...Bu arada sen bi infertilite birde tüp bebek merkezi diye yazmışsın.Ben anlamadım onu.2 tane bölümmü var egede.Ben her işimi tüp bebek merkezi ile hallediyorum.

Allahtan umut kesilmez.Hayırlısı olsun inşallah...

hayırlısı olsun canım,
unutmaki olacagı varsa koşullar hiç farketmiyor, umarım sonucu güzel olur

geçmiş olsun deryacım inşallah yarın doktora gittiğinde yeni tedaviye başlamak için sorun çıkmaz..doktorun senin için en hayırlı olan kararı verir umarım..

2.aşılaman hayırlı olsun cnm senin yumoşlar sürpriz yapmış desene kendiliğinden çatlamış ne güzel..inşallah bu kadar hızlı bir şekilde hamileliğin gerçekleşir..

selam kızlar bende bugün 3.kontrole gittim..benim yumoşlar solda 19,5mm 16,5 ve 13.5mm, sağdada 16,5 ve 14,5mm olmak üzere büyüyen 5 tane var maşallah bugün son iğnemi oldum yarın akşam 6da çatlatma iğnemi vurulucam ve cumartesi sabah 11de 2.aşılamam olacak hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum kızlar

ne güzel canım ben o kadar iğne vuruldum 1 tanecik oldu diğerleri çok küçük onlar sonra kist olcak dedi doktor

peki 17mmlik bi yumurtayla aşılama yapılması normalmi? ve aşılamayı genelde doktorlarınız iğneden kaç saat sonra yapıyor.

tatlım bu sefer sanki herşey çok güzel gidiyor umarım bu güzel yumoşlar sana süpriz yapar ve bebiş olurlar

peki 17mmlik bi yumurtayla aşılama yapılması normalmi? ve aşılamayı genelde doktorlarınız iğneden kaç saat sonra yapıyor.

canım 17-20 mm arası normal diye biliyorum,çatlatma ignesine gelincede 36 saat sonra aşılama yapılıyor.

canım 17-20 mm arası normal diye biliyorum,çatlatma ignesine gelincede 36 saat sonra aşılama yapılıyor.

çokk teşekkür ederim tatlımmm peki sencede iğneden sonra yumurtanın büyümesi dururmu.yani doktorunuz öle bişey dedimi hiç.netten bakıyorum bulamıyorum doktorada soramadım

Maşallah su pericim bu sefer herşey güzel ilerliyor bu sefer mutlu son olur işallah seninle bekleyen herkesinkide işalah:)))

Maşallah su pericim bu sefer herşey güzel ilerliyor bu sefer mutlu son olur işallah seninle bekleyen herkesinkide işalah:)))

sağol canımcım inşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder mutlu sona ulaşırım benim gibi olan herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…