evet canım bebek anca 1mm 2mm ama onun kesesi etrafı falan oluyor yaa bi de baloncuk gibiydi çok garip bişeydi.korktum gerçekten.sonra bi parça daha geldi onu saklıyorum.eşime göstericem o doktor belki anlar.çok sağol...tatlım düşük bile olsa o kadar büyük bir parça olmamalı diye düşünüyorum. Neticede hamile olan arkadaşlarımızın takvimlerini sürekli takip ettiğim için orada görüyorumki daha 1 mm 2 mm büyüklüğünde diyor ve bu büyüklükteki bir parçayı seçmekte kolay olmasa gerek.Böyle şeylere kafa yorup iyice canını sıkma
canım inşallah tüp tedavin sana bebişini getirir...benim de 4haziranda oldu aşılamam pazartesi test yaptım sonuç negatif ama kanamam gelmedi bekliyorum bende tüpe geçicem inşallah ALLAH yardımcın olsun
kızlar hepinize teşekkür ederim.inşallah en kısa zamnda hepimiz kavuşuruz bebişlere.yarın doktordan sonra ilk işim buraya gelip paylaşmak olucak.fakat şimdi başka bir sorunum var kanla birlikte saydam balon gibi 3 4 cmlik bir parça geldi.kızlar acaba düşük mü yaptım adet mi düşük mü nasıl anlayabilirim???
yok canım çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim.:) Valla dahiliyeci dedi,hatta burdan alamazsın çok yoğun dedi.Ben alırım dedim :) matbu bir form varmış onu vermemiş infertilite de hemşire, tüp bebek merkezini aradım gelin biz veririz dediler kardeşim gitti aldı benim yerime yarın düğün telaşı var gidemem hastaneye cuma halletcem artık o işi bakalım ne diyecekler
bir an önce başlamak istiyorum çoğunun aksine, hiç ara vermek istemiyorum tedavilere bana kalsa herşey arka arkaya yapılsa benim için daha iyi
öyle de yıpranıyoruz böyle de fark etmiyor hiç değilse bir tedavi uygulamak daha iyi gibi geliyor bana...
sen iyi misin peki sağlığın nasıl ?
kızlar herkese öncelikle merhaba bugün yumurta kontrolüm vardı yarın içinde doktorum çatlatma iğnemi vurcaktı ama benim yumurta çatlamış doktor hemen eşini çağır aşılama yapcam dedi tabi bizde bi telaş eşim hemen geldi allahtan işyeri yakındı sonra 2 saat spermlerin yıkanmasını bekledik ve ben 2. aşılamamı oldum bu seferde çok acıdı ama sonrasında allahtan fazla ağrım olmadı doktor beni 4 saat yatırdı salmadı eve daha yeni geldim hemen bi duş aldım size yazayım dedim bu seferde umudum yok ama yinede 1 kere daha denemek istedik buda olmazsa artık tüp bebeğe yönlencez bakalım hayırlısı benim içinde dua edin
kızlar herkese öncelikle merhaba bugün yumurta kontrolüm vardı yarın içinde doktorum çatlatma iğnemi vurcaktı ama benim yumurta çatlamış doktor hemen eşini çağır aşılama yapcam dedi tabi bizde bi telaş eşim hemen geldi allahtan işyeri yakındı sonra 2 saat spermlerin yıkanmasını bekledik ve ben 2. aşılamamı oldum bu seferde çok acıdı ama sonrasında allahtan fazla ağrım olmadı doktor beni 4 saat yatırdı salmadı eve daha yeni geldim hemen bi duş aldım size yazayım dedim bu seferde umudum yok ama yinede 1 kere daha denemek istedik buda olmazsa artık tüp bebeğe yönlencez bakalım hayırlısı benim içinde dua edin
hayırlısı olsun canım,
unutmaki olacagı varsa koşullar hiç farketmiyor, umarım sonucu güzel olur
slm kızlar ben 4 haziranda aşılama olmuştum.bugün kırmızılar geldi.tutmadı anlayacağınız.yarın doktora gidicem yeni bir yol haritası çizecek bize bakalım neler olacak.aslına bakarsanız ben hemen tüpe geçmek istiyorum.çünkü bizim spermlerde baş anomalisi var.hızlı bile olsa dölleyemiyor.bu aşılamada 23 milyondu mlde ve %90 hareketliydi.bu kadar iyi sayılarla aşılama tutmadığına göre tüp daha mantıklı geliyor.yine de doktor ne derse onu yapıcaz.bu ay hakikaten uğursuzdu.umarım yeni tedavilerine başlayanlar güzel haberler verirler bizlere...
selam kızlar bende bugün 3.kontrole gittim..benim yumoşlar solda 19,5mm 16,5 ve 13.5mm, sağdada 16,5 ve 14,5mm olmak üzere büyüyen 5 tane var maşallahbugün son iğnemi oldum yarın akşam 6da çatlatma iğnemi vurulucam ve cumartesi sabah 11de 2.aşılamam olacak hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum kızlar
nisbhr çatlatma iğnesinden sonra büyüme olmaz.diğerleride ya büyümeden çatlar ya da kist olarak kalır.eğer kist olarak kalırsa bir ay doğum kontrol hapı verir doktorun.şuan senin için önemli olan 17 mm olan yumurtan.ne gelirse ondan gelecek.
...
tatlım bu sefer sanki herşey çok güzel gidiyor umarım bu güzel yumoşlar sana süpriz yapar ve bebiş olurlarselam kızlar bende bugün 3.kontrole gittim..benim yumoşlar solda 19,5mm 16,5 ve 13.5mm, sağdada 16,5 ve 14,5mm olmak üzere büyüyen 5 tane var maşallahbugün son iğnemi oldum yarın akşam 6da çatlatma iğnemi vurulucam ve cumartesi sabah 11de 2.aşılamam olacak hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum kızlar
peki 17mmlik bi yumurtayla aşılama yapılması normalmi? ve aşılamayı genelde doktorlarınız iğneden kaç saat sonra yapıyor.
canım 17-20 mm arası normal diye biliyorum,çatlatma ignesine gelincede 36 saat sonra aşılama yapılıyor.
selam kızlar bende bugün 3.kontrole gittim..benim yumoşlar solda 19,5mm 16,5 ve 13.5mm, sağdada 16,5 ve 14,5mm olmak üzere büyüyen 5 tane var maşallahbugün son iğnemi oldum yarın akşam 6da çatlatma iğnemi vurulucam ve cumartesi sabah 11de 2.aşılamam olacak hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum kızlar
ne güzel canım ben o kadar iğne vuruldum 1 tanecik oldu diğerleri çok küçük onlar sonra kist olcak dedi doktor
tatlım bu sefer sanki herşey çok güzel gidiyor umarım bu güzel yumoşlar sana süpriz yapar ve bebiş olurlar
Maşallah su pericim bu sefer herşey güzel ilerliyor bu sefer mutlu son olur işallah seninle bekleyen herkesinkide işalah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?