- 3 Ekim 2011
- 325
- 35
- 118
çok iyi.........ALLAHA çok şükür inşallah böyle devam eder dualarımız seninle...........Herkese günaydın, bol kahkahalı, umut dolu,güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum hepimize...
Dün akşamdan itibaren kanamam durdu. İnşallah olmaz tekrarlanmaz.
Evde yatıyorum bir problem yok mdacım superisi dua eden tüm dostlardan,
ALLAH RAZI OLSUN.BEBEKLERİNİZE KAVUŞURSUNUZ İNŞALLAHHHH.
Cumaya kadar bekliycem inşallah bir problem çıkmaz...
İyiki varsınız.
canımm inşallah darısı seninde başına sağlıkla büyüsün yumoşların ben gonal f kullanıyorum canım diğer aşılamamda da onu kullandım bu ilaca iyi tepki veriyo benimkiler..inşallah içine doğan olur canım bu yumoşlardan biri bebiş olarak geri döner bana..dediğin gibi inşallah 2.aşılamalarımızın sonucunu güzel bir şekilde alırız..bence sende farklı döllendirme teknikleri uygulanmaz oraya kadar gelmez durum maşallah eşinin spermleriyle senin yumurtalarının durumu iyiymiş..tek tüplü olmanada takılma allah istedikten sonra ister tek olsun ister iki tüpün oluyo biliyosun..2 tüpü olupta yumurtası olmayıp hamile kalamayan çok kişi var biliyosun..inşallah tüpe gerek kalmadan bu aşılamanda hamile kalırsın canımcım
ve kızlarrr akşam eşimle tekrar konuştum allahın izni ile ben bu operasyonu olacam 2-3 ay her neyse bekleyecem olmazsa tüp deneyeceğimn
rabbim verirse alacağız emanetini o yüzden ağlamak sızlamak yokkk , unuttuğum zaman nasılsa siz hatırlatırsanız
ilerde pişman olmak istemiyorum keşke deneseydim demek istemiyorum
masalcığım şu işlemi bana bi güzel anlat sana zahmet istersem msj at bak ne kadar cesaretliyim bugün
Herkese günaydın, bol kahkahalı, umut dolu,güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum hepimize...
İyiki varsınız.
yok annem benimki okadar büyümez okadar geniş alanım yok biliyorsun5 metre büyüyo
bugün kontrole gittim cnm bi tanesi 17mm diğerleri 14 12 kalmış.cnm bildiğim kadarı ile en fazla 2 mm
aşılama için yumurtaların 18 mm bulması yeterli bir günde 1-2 mm büyürler.
slm kızlar ben 4 haziranda aşılama olmuştum.bugün kırmızılar geldi.tutmadı anlayacağınız.yarın doktora gidicem yeni bir yol haritası çizecek bize bakalım neler olacak.aslına bakarsanız ben hemen tüpe geçmek istiyorum.çünkü bizim spermlerde baş anomalisi var.hızlı bile olsa dölleyemiyor.bu aşılamada 23 milyondu mlde ve %90 hareketliydi.bu kadar iyi sayılarla aşılama tutmadığına göre tüp daha mantıklı geliyor.yine de doktor ne derse onu yapıcaz.bu ay hakikaten uğursuzdu.umarım yeni tedavilerine başlayanlar güzel haberler verirler bizlere...
slm kızlar ben 4 haziranda aşılama olmuştum.bugün kırmızılar geldi.tutmadı anlayacağınız.yarın doktora gidicem yeni bir yol haritası çizecek bize bakalım neler olacak.aslına bakarsanız ben hemen tüpe geçmek istiyorum.çünkü bizim spermlerde baş anomalisi var.hızlı bile olsa dölleyemiyor.bu aşılamada 23 milyondu mlde ve %90 hareketliydi.bu kadar iyi sayılarla aşılama tutmadığına göre tüp daha mantıklı geliyor.yine de doktor ne derse onu yapıcaz.bu ay hakikaten uğursuzdu.umarım yeni tedavilerine başlayanlar güzel haberler verirler bizlere...
Herkese günaydın, bol kahkahalı, umut dolu,güzel haberlerle dolu bir gün diliyorum hepimize...
İyiki varsınız.
peki cnım çok sağol.bişey daha sorcam benim şimdi 4tane falan yumoş var ama sadece 1 tanesi 17mm olmuş.
bu gece iğne olcam ve cumada aşılama olcam.17mm iken yapılması normalmi?birde iğneyi vurduktan sonra cumaya kadar gelişme şansı yokmu
diğerleri ne olacak büyümeden mi çatlayacak.
nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelik?
geçmiş olsun canım,doktorunla konuşup en doğru kararı verirsin umarım...olmayınca olmuyor işte...elden bişey gelmiyor maalesef...
canım geçmiş olsun , geçende konuşmuştuk seninle. bende yarın doktora gidiyorum, artık 1 ay bekleyelim mi der yoksa kist yoksa devam mı ederiz bilemiyorum ama sorunumuz hemen hemen aynı biliyorsun. bende doktoruma sorayım, gerçi gittiğimiz bütün doktorlar morfolojiyi sıkıntı yapmıyorlar, hatta aşılamada spermlerin kaliteli olanlarını veriyoruz ama yumurta kalitesini bilmiyoruz diyorlar. bende 7-8 tane en küçüğü 18 mm. olan yumurtalarla bile aşılama tutmadı, tabi bilemiyoruz belki içleri boş, kalitesiz, ama morfoloji düşük olduğundan da tutmuyor olabilir. canım doktorunla konuştuktan sonra paylaşırsan sevinirim. bende aktarırırım buraya ne olup ne bittiğini. inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur.
hayırlısı olsun hakkında..
benim yaptırdığım aşılamada da spermler aynıydı, 23 milyon %90 da hareketli..morfoloji de %1..benimki de tutmamıştı..ama tutmamasının nedenini sperm değerleri olmadığınu soyledi doktor. o özellikteki spermlerle de hamile kalınabilirmiş. umarım çok beklemeden bebeğine kavuşursun
kızlar hepinize teşekkür ederim.inşallah en kısa zamnda hepimiz kavuşuruz bebişlere.yarın doktordan sonra ilk işim buraya gelip paylaşmak olucak.fakat şimdi başka bir sorunum var kanla birlikte saydam balon gibi 3 4 cmlik bir parça geldi.kızlar acaba düşük mü yaptım adet mi düşük mü nasıl anlayabilirim???nisbhr çatlatma iğnesinden sonra büyüme olmaz.diğerleride ya büyümeden çatlar ya da kist olarak kalır.eğer kist olarak kalırsa bir ay doğum kontrol hapı verir doktorun.şuan senin için önemli olan 17 mm olan yumurtan.ne gelirse ondan gelecek.
derya geçmiş olsun umarım doktorunla daha iyi bir tedavi planlarsınız...
hele şükür sonunda mantıklı bir karar vermişsin bacım kutluyorum seni. Hadi bakalım hayırlı olsunve kızlarrr akşam eşimle tekrar konuştum allahın izni ile ben bu operasyonu olacam 2-3 ay her neyse bekleyecem olmazsa tüp deneyeceğimn
rabbim verirse alacağız emanetini o yüzden ağlamak sızlamak yokkk , unuttuğum zaman nasılsa siz hatırlatırsanız
ilerde pişman olmak istemiyorum keşke deneseydim demek istemiyorum
masalcığım şu işlemi bana bi güzel anlat sana zahmet istersem msj at bak ne kadar cesaretliyim bugün
umarım çok gecikmez canım, ben özelde yaptırdıgım için benden istemediler sadece kan tahlili istendi.yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler:) Doktordan geldim bende, gittim infertilite servise artık tüp bebeğe geçmek istiyorum 3.aşılama da olmadı dedim Dahiliye konsülütasyonu istediler
Dahiliye uzmanı tüp bebek yapılıp yapılamayacağına karar vereceği bazı tetkikler yapacakmış o tetkikleri yaptırıp başlayacağım tüp bebek macerasına bu reglime yetiştiremem muhtemelen
sanırım bi daha ki aya kaldı... Bakıcaz artık...
kızlar hepinize teşekkür ederim.inşallah en kısa zamnda hepimiz kavuşuruz bebişlere.yarın doktordan sonra ilk işim buraya gelip paylaşmak olucak.fakat şimdi başka bir sorunum var kanla birlikte saydam balon gibi 3 4 cmlik bir parça geldi.kızlar acaba düşük mü yaptım adet mi düşük mü nasıl anlayabilirim???
Tatlım tüp bebeğe de yine regli ile mi başlıyoruz.bugün ikinci günüm ama benden dahiliye kontürsiyonu istediler tüpe uygun olup olmadığım araştırılacakmış...
cuma günü bu işlemi yaptırabilirim anca o güne kalırsam tüp bir ay sarkar mı.
Kişiden kişiye değişiyo.Bazı kişilerde adetin 21. günü başlıyolar iğneye, bazılarında adetin 2. günü başlıyolar. Ama önce tüp ebbek raporunun çıkmsı gerekiyor.O da bir hafta on günde çıkıyormuş.Yani sanırım bi sonraki adetine kalabilir.Bu arada dahiliyeciden alacağın belgeyi ben sağlık ocağındaki aile hekiminden aldım.Hemde hiç bir tetkik yapılmadan.Sana mutlaka dahiliyeciden mi al dediler? eğer sağlık ocağından kabul ederlerse sende öyle yap.Vakit kaybetmezsin.Bu belgeyi aldıktan sonra raporun yazılacak ve onaya gidecek.ondan sonra raporun çıkınca seni arayacaklar ve adetin kaçıncı günü geleceğini söyleyecekler.Genelde adetin 2. günü çağırıyorlar.Yani bi dahaki adetinle gitmeni isteyebilirler. Umarım karışık yazmamışımdır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?