bugün bırak artık yarın sabah erken kan verirsin üstelik doktorun perşembe demiş sen niye acele ediyorsun ki anlamadım ben
kızlar naber naılsınız ? çook sıcak bunaldım iğnelerimide yiyince ateş daha fazla basıyor beklemek çok zor 10günüm var daha
tedaviye başlıyacak arkadaşlar başlasın hemen beklemeyin yalnız bırakmayın beniiihakkımızda hayırlısı olsun inş gelsin bebişler yarabbiiii duy sesimiziiii..
kızlar naber naılsınız ? çook sıcak bunaldım iğnelerimide yiyince ateş daha fazla basıyor beklemek çok zor 10günüm var daha
tedaviye başlıyacak arkadaşlar başlasın hemen beklemeyin yalnız bırakmayın beniiihakkımızda hayırlısı olsun inş gelsin bebişler yarabbiiii duy sesimiziiii..
tatlım eminim senin orası daha sıcaktır bizim bile bugün çok sıcak az önce dışarıya çıkmıştım araba 48dereceyi gösteriyordu kızlar inanamadım resmini bile çektim. Düşünün artık nasıl sıcak var.
Eki Görüntüle 447657
Dun aşılamamı oldum, bugun ıkıncı gun .Doktorum çarşamba ilişki dedı. Bugun ılışkı olsun mu olmasın mı kafam cok karıştı, bılgısı olan yardım edebılır mı? Bu arada pko'luyum.
keşke tedavisiz gönül isteyince sağlıkla gelse herbirimizin nesli...aşağıda dikkatimi çekti ne kadar çok yeni katılımcı okuyucu var bu ara...aynı umudu taşıyarak birlikte sohbet etmek bilgilendirmek destek olmak çok önemli ama bir taraftan da çoğaldıkça sayı üzülüyorum çünkü bebek sahibi olmak için günden güne artıyor bu tedavi mecburiyetleri hep dediğimiz gibi hayırlı zamanlarda hayırlı bebeklerle bu yoldan hiçbirimiz çok yara almadan mutlu çıkalım inşallah.hatta verilen aralarda kendiliğinden gelsinler.
tatlım eminim senin orası daha sıcaktır bizim bile bugün çok sıcak dün dışarıya çıkmıştım araba 48dereceyi gösteriyordu kızlar inanamadım resmini bile çektim. Düşünün artık nasıl sıcak var.
Eki Görüntüle 447657
Dun aşılamamı oldum, bugun ıkıncı gun .Doktorum çarşamba ilişki dedı. Bugun ılışkı olsun mu olmasın mı kafam cok karıştı, bılgısı olan yardım edebılır mı? Bu arada pko'luyum.
canım sen bırak işi gücü hemen sahile in at kendini serin sulara
bize gün aşrı demişti
hatta asılama gunu gece 12 de önerdı
tatlım eminim senin orası daha sıcaktır bizim bile bugün çok sıcak dün dışarıya çıkmıştım araba 48dereceyi gösteriyordu kızlar inanamadım resmini bile çektim. Düşünün artık nasıl sıcak var.
Eki Görüntüle 447657
inanmıyorum 48 derece ne demek!!!!!!! kuşadası merkezde mi ölçtün bunu??
dubai'ye ne zaman gittin ya,çabuk varmışsın
ya hemde ne dubai İzmirinde kalır yanı yoktu dün akşam üzeri bile 37 dereceydi hatunnn
inanmıyorum 48 derece ne demek!!!!!!! kuşadası merkezde mi ölçtün bunu??
dubai'ye ne zaman gittin ya,çabuk varmışsın
bu tür bir soru için cevaplar kişiseldir..doktorun sana ne önerdi ve yapmanı istediyse senin durumuna göre uygun olanı söylemiş olması gerektiğinden sen doktorunun dediğini yapmalısın..bizim bilgilerimiz genel bilgiler kendi yaşadıklarımız ise kendi doktorlarımızın herbirimizin durumuna göre önerdikleri...kaldı ki daha bir iki sayfa olmamıştır bu konuda birşeyler yazdım ben istersen bir de o satırlara bir göz at daha iyi anlayacaksın söylediklerimi
keşke sardunyacım keşke...hayatım sen bekleme artık dağılmıştır o kafa..git doktoruna muayeneni ol konuşun karşılıklı ,,,kendini oraya gittiğinde hazır hissedersen bekleme eğer önceden planlanmış bir tatil programı yada başkaca bir engelin yoksa vakit kaybetme...gitmeden konuşmadan da kendini olumsuz şeylerle doldurup durma...boş yere huzursuz olma canım hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?