çokk teşekkür ederim tatlımmm peki sencede iğneden sonra yumurtanın büyümesi dururmu.yani doktorunuz öle bişey dedimi hiç.netten bakıyorum bulamıyorum doktorada soramadım
kızlar herkese öncelikle merhaba bugün yumurta kontrolüm vardı yarın içinde doktorum çatlatma iğnemi vurcaktı ama benim yumurta çatlamış doktor hemen eşini çağır aşılama yapcam dedi tabi bizde bi telaş eşim hemen geldi allahtan işyeri yakındı sonra 2 saat spermlerin yıkanmasını bekledik ve ben 2. aşılamamı oldum bu seferde çok acıdı ama sonrasında allahtan fazla ağrım olmadı doktor beni 4 saat yatırdı salmadı eve daha yeni geldim hemen bi duş aldım size yazayım dedim bu seferde umudum yok ama yinede 1 kere daha denemek istedik buda olmazsa artık tüp bebeğe yönlencez bakalım hayırlısı benim içinde dua edin
selam kızlar bende bugün 3.kontrole gittim..benim yumoşlar solda 19,5mm 16,5 ve 13.5mm, sağdada 16,5 ve 14,5mm olmak üzere büyüyen 5 tane var maşallahbugün son iğnemi oldum yarın akşam 6da çatlatma iğnemi vurulucam ve cumartesi sabah 11de 2.aşılamam olacak hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum kızlar
iğneden sonra yumurta büyümez cnm zaten çatlayacak senin yumurta 18mm olur yarına kadar..
selam kızlar bende bugün 3.kontrole gittim..benim yumoşlar solda 19,5mm 16,5 ve 13.5mm, sağdada 16,5 ve 14,5mm olmak üzere büyüyen 5 tane var maşallahbugün son iğnemi oldum yarın akşam 6da çatlatma iğnemi vurulucam ve cumartesi sabah 11de 2.aşılamam olacak hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum kızlar
Günaydın hanımlar ... hepimiz için güzel bir gün olur..
aşılaması olan ve yapılacak olan arkadaşlar hayırlısı olsun haklarınızda.. umarım her şey gönlünce yolunda gider emellerinize sağlıkla kavuşursunuz.. bizlere de umut olursunuz..
canım hayırlısı olsun ınsallah kavusursun bebısıne saglıklı bı sekılde cok yumosun olmus neguzel oguzel bulusmada gerceklesırse oh degmeyın keyfımıze:)
ooooo maaşallah hadi bakalım gelsin bebişler.................inşallah Allahım duy sesimizi birde ikiz olurmuş
güzel yumurtalar güzel sağlıklı bebek olarak inş sana gelirler :)
sağol tatlımm inşallah aşkla buluşurlar banada bebiş olarak geri dönerler mutluluktan uçarız
günaydın canlar nasılsınız bugün keyfiler yerindedir inşallah
kanamanın durmasına çok sevindim pelikancım,,inşallah bir daha da olmaz bol bol istirahat et kesildi diye ayaklanma ye iç yat canım ..muayenen yarındı yanlış okumadıysam güzel haberler al..bebeğin-meleğin sımsıkı tutunsun annesine sağlıkla kal canım.
günaydın canlar nasılsınız bugün keyfiler yerindedir inşallah
Superisi canımmm inşallah çok güzel geçer aşılamam kuzummmm.
Çok sevindim olumlu gelişmelerine :)))
Heycanla olumlu haberlerini bekleyip dua edicem senin için.
İnşallah hepiniz bebişlerinize kavuşusunuz.
günaydınnn süperiz çok iyiyiz :) bugün sayfamız çok pozitif
dimple ne güzel etrafına positive ışık yayıyorsun bugün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?