Günaydın hanımlar ... hepimiz için güzel bir gün olur..
aşılaması olan ve yapılacak olan arkadaşlar hayırlısı olsun haklarınızda.. umarım her şey gönlünce yolunda gider emellerinize sağlıkla kavuşursunuz.. bizlere de umut olursunuz..
günaydın canlar nasılsınız bugün keyfiler yerindedir inşallah
hepinize günaydın kuzular ya iki gündür o kadar yogunumki bir türlü vakit bulup yazamıyorum, ama arad bir girip mutlaka okuyorumSuperisi canımmm inşallah çok güzel geçer aşılamam kuzummmm.
Çok sevindim olumlu gelişmelerine :)))
Heycanla olumlu haberlerini bekleyip dua edicem senin için.
İnşallah hepiniz bebişlerinize kavuşusunuz.
:)) yukarıda görürsün ben de senin hatrını sormuştum sen de benimkini sormuşsun :)) idare eder canım dün ateşlendim biraz boğazımda sıkıntı yaşadım su içinde bir üşü bir terle..sersem gibiyim 2 gündür sıcaklardan klimalar -açık ortam dengesizliği yapıyor yapacağını kış mevsiminden çok yazın çekinirim hep bu hastalık durumlarından .pek keyfim yok canım manevi olarak ta çok iyi hissetmiyorum belki bedenimde ki dirençsizlik ruhumada yansımıştır.sen iyimisin canım sen neler yapıyorsun
günaydın canım iyiyiz afiyet bal şeker olsun bebişe bol bol vitamin olsun
merhaba yeliz..Allah keyfini arttırsın canım,,bebeğin de senin keyfinle huzurla büyüsün afiyet olsun.
Ben büyümez diye biliyorum canım zaten büyürse kendiliğinde diger büyük yumurtanın çatlama riski var.
ne güzel ifade etmişsin duyguları.. tedavin gidişatı gibi sonu da güzel olur arkadaşım inaşallah..
superim..günaydın canım,, cumartesi aşılamana giriyorsun demek.bak tedaviye başlayayım mı başlayacağım derken bitti bile neredeyse hayırlısı ile aşılamanda güzel geçecek ve sen bu sefer hamile kalacaksın hayatım sonra masall demişti dersin inşallah...
tamam canım çok sağol bıktırdım sizi ama ısrarla sormamın sebebi bikaç arkadaşım büyür dedi ve ovitrellenin prospektüsünde
ovitrelle nihai folüküler olgunlaşmayı tetiklemede ve folüküler gelişimin uyarılması için yapılan tedaviler sonrası erken luteinizasyonda kullanılır demiş.
Superisi canımmm inşallah çok güzel geçer aşılamam kuzummmm.
Çok sevindim olumlu gelişmelerine :)))
Heycanla olumlu haberlerini bekleyip dua edicem senin için.
İnşallah hepiniz bebişlerinize kavuşusunuz.
kanamanın durmasına çok sevindim pelikancım,,inşallah bir daha da olmaz bol bol istirahat et kesildi diye ayaklanma ye iç yat canım ..muayenen yarındı yanlış okumadıysam güzel haberler al..bebeğin-meleğin sımsıkı tutunsun annesine sağlıkla kal canım.
sağol masalcım iyi dileklerin için sağol varol. sevgiler...
pelikancım inş sağlıkla bebeğine kavuşup yaşadığın sıkıntıları bu günleri hemen unutur mutlu sağlıklı bi şekilde bebeğini büyütürsün canım
dimplecim bu kadar uğraşıp sonra bu sonuçları almak çok ağır tatlım. olmuşken kaybetme riski ağır. umarım doktorumda yarın olumlu şeyler söyler...
hepinize günaydın kuzular ya iki gündür o kadar yogunumki bir türlü vakit bulup yazamıyorum, ama arad bir girip mutlaka okuyorum
pelikan canım kanamanın durmasına öyle çok sevindimki anlatamam. Umarım bir daha hiç gelmez
gelez inş mda 'cım bana güzel haberlerini ver tatlım dua ediyorum hepiniz için canımmmm.çok sağol.
inşallah canım herşey yolunda gider bende senin gibi bebişime kavuşurum hayırlısıyla..dualarını bekliyorum cnm sen hamişsin kabul olur inşallah
kuzummmm sağolll. iyiki varsınnn. dularım seninle
sağol masalcım iyi dileklerin için sağol varol. sevgiler...
dimplecim bu kadar uğraşıp sonra bu sonuçları almak çok ağır tatlım. olmuşken kaybetme riski ağır. umarım doktorumda yarın olumlu şeyler söyler...
gelez inş mda 'cım bana güzel haberlerini ver tatlım dua ediyorum hepiniz için canımmmm.çok sağol.
kuzummmm sağolll. iyiki varsınnn. dularım seninle
merhaba Pelikan... yarın inşallah olumlu haberler alırsın hayırlısıyla sağlıkla hamileliğini tamamlayıp bebeişine kavuşursun.. bol bol istirahat et... güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun..
tamam canım çok sağol bıktırdım sizi ama ısrarla sormamın sebebi bikaç arkadaşım büyür dedi ve ovitrellenin prospektüsünde
ovitrelle nihai folüküler olgunlaşmayı tetiklemede ve folüküler gelişimin uyarılması için yapılan tedaviler sonrası erken luteinizasyonda kullanılır demiş.
valla canım yaa 1 ay erteliyorum tedaviyi derken şimdi 2 gün sonra aşılamam yapılacak inanamıyorum hala..inşallah hamile kalırımda masal demişti derim canım sen başka bir arkadaşımız içinde hamilesin bak demiştin hamile çıkmıştı inşallah benim içinde öyle olur tabi önce senin sonucunu öğrenicez hayırlısıyla..unutmadan hasta olmuşsun çok geçmiş olsun dikkat et kendine yazın sıcaklardan klimalara soğuk sulara saldırıyoruz sonu böyle oluyo..bebişin seninledir belki şuanda onun için 2 kat daha fazla dikkat et tamam mı
sagolun canlarım benım ınsallah Rabbım sızede nasıp etsın guzel guzel bebısler masalcım kendıne dıkkat et lutfen bılıyosun asılamada grıp olanlar hamıle oluyo genelde bakınız mavı ve pelıkan :) sende ona gore davran mdanın dedıgı gıbı tavsan gıbı ordan oraya kosturma
canım ya , ben biliyorum sen kendine hiç dikkat etmiyorsun, nedense öyle hissediyorum hep koşturmaca yapıyorsun eminim bundan. Ama bu aralar biraz daha özenli davran tavşan gibi orda burda koşup kendini paralama.Ruh kısmına gelince sanırım bu sadece bebek gelince düzelecek.
masalcım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine moralini yüksek tutmaya çalış canım...
:) fark etmemişim canım benim ya kususra bakma lütfen...
geçmiş olsun .. dikkat et kendine canım .. yazın daha çok hastalanıyoruz zaten sağolsun klimalar.. ama sen kendine dikkat etmen bir dönemindesin arkadaşım .. vücüdunun kırıklığından dolayı kendini öyle hissediyorsundur.. sen bol bol sıvı tüketmeye gayret et canım..
ben ne yapayım Kemer de sıcak ve nemden pişiyoruz.. nefes almakta zorlandığımı hissediyorum bazen .. biliyorsun şu an tedavilere ara verdiğimden tatildeyim :) sabahları eşime yardıma geliyorum öğleden sonraları da bazen denizde bazen de arkadaşlarla vakit geçiyorum ..
masalcım çok çok geçmiş olsun
canım benım ıyıyım cok sukur bebısımde ıyı senınkıde nekadar bıuyumus aslında benımde sorum olcaktı progestanı nezamana kadar kulancaz bı bılgın varmı bıde senın mınosun kımıldamaya basladımı hısedıyomusun artık ben hesetmedıgım ıcın tedırgın oluyorumda
HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ...neyim var anlayamıyorum grip değilim ama kendimi çok bitkin halsiz hissettiren üşütmüş olmam yada viral bir durum..zaten 40 küsür derecedeyken üstüne içinden de ateşli olmak tüm enerjimi aldı..sabah topikten çıktıktan sonra işim çıktığı için yola çıktım..arabayı kullanmayı bırak gaza basacak gücüm yoktu durduğum yerde de direğe çarptım umrumda bile olmadı parkedip işimi yapmaya gittim şimdi ofise döndüm birazdan görüşmem var ama ruhum burada değil gibi..kolumu kaldıracak gücüm yok yelizcim hepimiz her halimizi güzel şeylere yorumluyoruz kalplerimiz anne olmuş olalım istiyor çünkü ama güzelim benim şuan ki durumum tamamen sıcak hava-klima denen muhteşem ikilinin gazabına uğramaktan başka şey değil emin ol...beni burada yazılarımdan düşüncelerimden ve duruşumdan biraz tanıdıysan ben bebek beklediğim süreçlerde hiçbir belirti yada oluşumu hamileliğe yorumlamıyorum yorumlayamıyorum tecrübe edinince bir yıl boyunca sadece sonucu beklemeye kilitlenir hale geldim..ilk aylar hep oldu o yüzden mi olmadı bu yüzden mi yapardım artık yaşadıkça öğrendikçe bu ikilemi yaşamayı da bıraktım çoktan..ilk aşılamada da bunda da tavrım hiç değişmedi..yine de benzetmelerin ve temennilerin için çok teşekkür ederim umarım senin yorumun haklı çıkar ne diyeyim.
kendimi hiç iyi hissetmediğimden işlerimde ters gitti..yorulduğuma bile yanamıyorum şuan.hasta olunca sinirler de bozulur bilirsiniz alt yapı zaten bozuk malum içinde bulunduğumuz psikolojiler...mda nın dediği gibi görünürdeki değil altta yatan bizim bile göremediğimiz bu maneviyat bozukluğu ancak bebek gelince düzelir o da şuan gelmediği için yapacak bişey yok ...bir iyileşeyim inşallah hemen toparlarım ben bu sinir ve moral bozukluğunu.dibe vurunca çabuk su üstüne çıkanlardanım :))
mda..cım tavşan gibi sıçrayamıyorum ama sürüngen gibiyim bak şimdi gelecek olan müvekkil bile aaaa neyiniz var böyle diyecek bende dişlerimi sıkacağım işimize bakalım deyip,,mcan..gayem superim dimple hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim umarım daha kötüye gitmeden toparlarım sizi kocamann öpüyorum sizde kendinize dikkat edin..
merhaba arkadaşlar
sitede henüz yeniyim ve nasıl mesaj yazılıyor çok bilmiyorum (deneme yanılma yapmaya çalıştım birşeyler) ama çok uzun zamandır yazılanları takip ediyorum.
15 haziranda öğrendiğim 1. aşılamam maalesef tutmadı,biz de hiç zaman kaybetmeden 2.sine başladık inşallah bu sefer tutar...
merhaba arkadaşlar
sitede henüz yeniyim ve nasıl mesaj yazılıyor çok bilmiyorum (deneme yanılma yapmaya çalıştım birşeyler) ama çok uzun zamandır yazılanları takip ediyorum.
15 haziranda öğrendiğim 1. aşılamam maalesef tutmadı,biz de hiç zaman kaybetmeden 2.sine başladık inşallah bu sefer tutar...
hoşgeldin canım geçmiş olsun umarım yeni tedavinde güzel sonuçlar alır bizleride sevindirirsin.hakkında hayırlısı olsun allahım gönlüne göre nasip eyler inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?