dimplecim hoşgeldin tekrardan ... bugün herkesin yoğun sanırım gelip çıkıyorlar.. seninle ikizimin topicin demirbaşı olduk bugün :))
canım hayırlı olsun tedavin: keşke hemen duş almasaydın beklemesi lazımdı içinde kısmet yinede tüp bebekte bile 2gün yasak abartıp bir hafta duş almayanlarda bu sıcakta daynılmaz tabi ama aşılama o gün bekleyin ilişkilerdede sabahı bekleyin duş için
doktorum hep öyle tavsiye ederdi bana.
sagol canım cevapladıgın ıcın bende oyle tahmın etmıstım ama onumuzdekı hafta kontrolum var oyuzden devam edıp doktoruma sorup bırakayım dıyorum bende gun sayıyorum mınıgımı gormek ıcın gunler gecmıyo bazen ınan ben daha bugun gıttım saglık ocagına troıd var bende oyuzden heray test yaptırıyorum o dedıgın testlerıdı gecen ay doktorum ıstemıstı bende saglık ocagında yaptırdım sukur hersey ıyı cıktı desene bızım mınosları bıraz daha hısedemıycez bende daha kılo almadım ama sıkayetcı degılım kılo problemım var zaten nekadar az kılo alırsam okadar ıyı:)canım iyi olmanıza sevindim,,,valla büyüyo artık kontrol günüm gelsin diye sabırsızlanıyorum her muaynemde onun büyüdüğünü görmek beni çok heyecanlandırıyor... tahminim progestanı 10 haftalıkken bırakmıştım seninde sondur artık bundan sonra kullanmazsın son kutudur ben şimdi elevitle, kan hapı kullanıyorum başka ilacım yok.sağlık ocağı kontrolüm var geçen gün ebe bütün kan tahlillerime baktırdı hemogram,hormon,kolestrol,şeker vs.vs.doktorum benden istememişti sağlık ocağı hepsini yaptı ve herşeyim normal çıktı.hatta 1 kilo almışım çok sevindim...sen gidiyomusun sağlık ocağına ??? bizim bebişi daha hissetmedim kımıldamaya başlamış ama biz 5.ayda hissedebiliyoruz ancak daha erken.bende onun varlığını göbeğimden hissediyorum.hiç tedirgin olma sakın bebişin seninle...
amin canım bu aralar pek sıkıştık nedendir bilmiyorum gerçi tek iş olsun diyoruzdacanım merhaba... yoğun olduğunu yazmışsın .. Allah kolaylıklar versin...
evet ya tam ben giriyorum kimse olmuyor siz buradaykende ben olamıyorum özledim sizleri.Bu arada evlilik yıldönümünü kutlarım allahım mutlulugunuzu hiç bozmasın ve bebekle taçlandırsın.nasılsın canım toparlanabildinmi biraz moral anlamında?işlerin yoğunmuş görüşemiyoz şu aralar..çok yorma kendini kolay gelsin işlerin
merhaba arkadaşlar
sitede henüz yeniyim ve nasıl mesaj yazılıyor çok bilmiyorum (deneme yanılma yapmaya çalıştım birşeyler) ama çok uzun zamandır yazılanları takip ediyorum.
15 haziranda öğrendiğim 1. aşılamam maalesef tutmadı,biz de hiç zaman kaybetmeden 2.sine başladık inşallah bu sefer tutar...
Arkadaslar pazartesı aşılama oldum ,bugun oldu hala bı batma var.Uzun süre oturamıyorum, hele kı pantolon gıyeyım patlıcam. Ben gun gectıkce azalır dıye düşünürken tam tersı oluyorHem batma hem acıma devam edıyor.
Normal mı bu?Ne zaman bıtecek:44:
canım batmalar bir haftaya hatta test gününe kadar devam ediyor şişlikte aynı şekilde kullandıgımız ilaçlar olsun aşılama sürecinde kullanılan alet ve katater olsun sanırım ki içeride zedeleme yapıyor ve yıkanma işlemi geçiren spermin içerisindeki ilaçta etkili diye düşünüyorum durum şu ki daha 15 gün kadarda çekeceksin bunları ama bunlar tatlı telaşlar.
NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,benim için berbat bir gündü,ben 6 yıldır alışmışım zaten her ay negatif yemeye,benim neyime pozitifi düşünmek,Allah bana layık görmüyor işte,sen çok dürüstsün kocanı aldatmıyorsun bana şükür ediyorsun birde çok dua ediyorsun ,olmaz, sen daha çooooooooooooook beklersin diyor, sokak karısı ol birde çocuğu sokağa at,hiç üzülme ben sana daha ne çocuklar verririm diyor,artık duygularımı yitirdim,demi bukadar dualar ettim yalvardım bitti artık ne inanç ne de dua
NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,benim için berbat bir gündü,ben 6 yıldır alışmışım zaten her ay negatif yemeye,benim neyime pozitifi düşünmek,Allah bana layık görmüyor işte,sen çok dürüstsün kocanı aldatmıyorsun bana şükür ediyorsun birde çok dua ediyorsun ,olmaz, sen daha çooooooooooooook beklersin diyor, sokak karısı ol birde çocuğu sokağa at,hiç üzülme ben sana daha ne çocuklar verririm diyor,artık duygularımı yitirdim,demi bukadar dualar ettim yalvardım bitti artık ne inanç ne de dua
teşekkür ederim canım.tabiki bildiğim bişey olursa seve seve cevaplarım.aaaa bıkmak ne demek aşk olsun duymayayım bir dahabir günde biz sana soru sorarız
evet canım ikinci kullanışımdada 17mm ve ondan daha küçükler vardı ve çatlamayıp kist olmuştu.eğer ovitrellenin dozu yumurtalarını çatlatmaya yetmezse büyümeye devam edebiliyor yumurta. benim aşılamamda yumurtam çoktu aşılamadan önce 2 ovitrelle vuruldum ama hepsini çatlatmaya yeterli olmamış aşılamadan bir kaç gün sonra tekrar ovitrelle vermişti doktor onu vurulmayı unuttum hamile kalınca keseyi görmeye gittiğimde çatlamayan yumurtaların kiste çevirdiğini gördüm 6,5 cm olmuş en büyüğü zaman geçtikçe eridiler ama.
amin canım bu aralar pek sıkıştık nedendir bilmiyorum gerçi tek iş olsun diyoruzda
evet ya tam ben giriyorum kimse olmuyor siz buradaykende ben olamıyorum özledim sizleri.Bu arada evlilik yıldönümünü kutlarım allahım mutlulugunuzu hiç bozmasın ve bebekle taçlandırsın.
kıyamam sana gece gece aglatın benı ınankı okadar ıyı anlıyorum kı senı ınsallah yuce Rabbım hepımıze saglıklı bebısler nasıp etsın canım tovbe et zaten Allahım ıcınde bılıyo bı kotuluk olmadıgınıhepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,kalbim çok yaralı,hastanede beklerken öyle çok hamile gördümki onlardan biri de ben olmak istedim ,beklediğim sürece gözyaşlarımı içime akıttım,kimseler görmesin,bu kız neden böyle ağlıyor demesin diye,çok üzgünüm ....bu gün evimizde bayram olabilirdi,kalbim öyle acıyorki bu nasıl analtsam ki,Allahım sen beni affet ne olur ,gözyaşlarıma bir son ver ne olur,benim güzel kocamın boynunu bükük bırakma,o herşeyin en iyisine layık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?