Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dimplecim hoşgeldin tekrardan ... bugün herkesin yoğun sanırım gelip çıkıyorlar.. seninle ikizimin topicin demirbaşı olduk bugün :))

h.b canım valla bende işlerden fırsat buldukça kaçıyorum ara ara :) bugün öyle oldu biraz eee odaya da bekçi lazım demi birazdan görevi başka arkadaşlara devredelim

Arkadaslar pazartesı aşılama oldum ,bugun oldu hala bı batma var.Uzun süre oturamıyorum, hele kı pantolon gıyeyım patlıcam. Ben gun gectıkce azalır dıye düşünürken tam tersı oluyor Hem batma hem acıma devam edıyor.
Normal mı bu?Ne zaman bıtecek:44:

sağol canım bende doktoruma sordum vajinanın içini yıkamadığın sürece problem yok dedi zaten arkasından gelen yumurtam olmadığı içinde ilişkinin bir faydası olmaz dedi yani istediğin zaman girebilirsin dedi ama bu seferkinde benim fazla ağrım olmadı ve doktor beni çok yatırdı geçen sefer 2 saat yatıp çıkmıştım ama ağrıdan eve bile zor gelmiştim şimdi aşılama olurken yine ağrım oldu ama sonrasında geçti 4 saat hastanede yattım şimdide hiç ağrım yok

sagol canım cevapladıgın ıcın bende oyle tahmın etmıstım ama onumuzdekı hafta kontrolum var oyuzden devam edıp doktoruma sorup bırakayım dıyorum bende gun sayıyorum mınıgımı gormek ıcın gunler gecmıyo bazen ınan ben daha bugun gıttım saglık ocagına troıd var bende oyuzden heray test yaptırıyorum o dedıgın testlerıdı gecen ay doktorum ıstemıstı bende saglık ocagında yaptırdım sukur hersey ıyı cıktı desene bızım mınosları bıraz daha hısedemıycez bende daha kılo almadım ama sıkayetcı degılım kılo problemım var zaten nekadar az kılo alırsam okadar ıyı:)

Slm kizlar.dun adetimle bi parca geldi demistim dusuk zannetmistim ama degilmis.test negatif cikti.bugun adetin 2. Gunu normalde bugun gitmem lazim doktora ama doktor cumartesi gel dedi.acaba ara verelim mi diyecek? 4.gec olur degil mi tedaviye baslamak icin sanirim bu ay ara verelim diyecek.neyse hayirlisi...

canım merhaba... yoğun olduğunu yazmışsın .. Allah kolaylıklar versin...
amin canım bu aralar pek sıkıştık nedendir bilmiyorum gerçi tek iş olsun diyoruzda

nasılsın canım toparlanabildinmi biraz moral anlamında?işlerin yoğunmuş görüşemiyoz şu aralar..çok yorma kendini kolay gelsin işlerin
evet ya tam ben giriyorum kimse olmuyor siz buradaykende ben olamıyorum özledim sizleri.Bu arada evlilik yıldönümünü kutlarım allahım mutlulugunuzu hiç bozmasın ve bebekle taçlandırsın.

inşallah ikincisinde tutar canım moralini yüksek tutmaya çalış ve kafaya takma diyecegim ama mutlaka takmadanda olmuyor ama birazda oluruna bırakmak sanırım bu süreçte çok yardımcı oluyor.

canım batmalar bir haftaya hatta test gününe kadar devam ediyor şişlikte aynı şekilde kullandıgımız ilaçlar olsun aşılama sürecinde kullanılan alet ve katater olsun sanırım ki içeride zedeleme yapıyor ve yıkanma işlemi geçiren spermin içerisindeki ilaçta etkili diye düşünüyorum durum şu ki daha 15 gün kadarda çekeceksin bunları ama bunlar tatlı telaşlar.

oyy cokmuş yaa, işe gıderken zor oluyor.Pantolonun içinde nasıl oturacagımı şaşırıyorum.Fermuarı açasım gelıyor ınan hızlı hareket etmemı de engellıyor Arkadaslarım yürüyüşün oturusun bı başka dıyor
3 Temmuz test gunum,hayırlısı olsun da batacak artık napalım
Sağol cevap için

NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,benim için berbat bir gündü,ben 6 yıldır alışmışım zaten her ay negatif yemeye,benim neyime pozitifi düşünmek,Allah bana layık görmüyor işte,sen çok dürüstsün kocanı aldatmıyorsun bana şükür ediyorsun birde çok dua ediyorsun ,olmaz, sen daha çooooooooooooook beklersin diyor, sokak karısı ol birde çocuğu sokağa at,hiç üzülme ben sana daha ne çocuklar verririm diyor,artık duygularımı yitirdim,demi bukadar dualar ettim yalvardım bitti artık ne inanç ne de dua

aman deyim güzelim tövbe de nolur böyle düşünme ..
ben özelim de rbbim bu dünyada sıkıntı veriyor beni sınıyor de cennetimi hazırlıyor sabrımla diye düşün..seni çok iyi anlıyorum böyle düşünme lütfen herkes hak ettiğinimi yaşıyor bu dünyada hayır ...
başka şeylerle sınav olmaktan daha iyidir bizim en azından umudumuz var bi şeylerin peşinden koşturuyoruz..hiç yumurtası hiç spermi olmayan insanlarda vaar hatta rahmi olmayan kadınlar ,nolur böyle düşün ..
bu işin daha tüpü var aşılama olmazsa tüpe gidersiniz cnm

canım benim böyle düşünme allah daha beterinden korusun bazen bende isyan ediyorum ama sonra düşünüyorum ya daha büyük bi derdim olsaydı diye sana bi örnek vereyim annemi kanserden kaybettim ne çektiğini çok iyi biliyorum ama ben bi aşılamada canım yanıyo diye söyleniyorum sonrada halimden utanıyorum inan bana umut hep olmalı yoksa bu hayat çekilmez canım üzme artık kendini benim bi sloganım var İNADINA GÜLÜMSE :))

bu platformda oluş sebebimizi düşündüğünde seni en çok ....seni en iyi ....biz anlarız ve burada olmasa da dışarıda... aylarca yıllarca evlat sahibi olmak için mücadele eden şu hayatta ki her kadın ve hatta her erkek...o yüzden şuan ki üzüntün hayal kırıklığının yarattığı öfkeni de haklı bulabiliyorum.Fakat lütfen bu gün taşıdığın bu duyguların özellikle öfkenin inancına ve Allah'a olması gereken minnet duygularına isyan edecek hale dönüşmesine izin verme canım.
O..'nun verdiği ve vermediği aldığı veya almadığı her can..her nimet...'in bizim anlayamayacağımız bilemeyeceğimiz bir nedeni sebebi sonucu var...
Sadece kabullenmek zorundayız....Aylarca vermedi bu ayda olmadı diye senin hiçbir zaman anne olamayacağının göstergesi değil bu sonuç...
Eğer kaderinde kısmetinde anne olmak var ise mutlaka zamanı var o zaman geldiğinde olacak...şuan içinde bulunduğun bu olumsuz duygularını öfkeni bastırmanın tek yolu bu şekilde düşünmek konuşmak değil aksine eşin ve senin hatta ailen ve tüm sevdiklerinin SAĞLIĞI adına her nefesin sana bir lütuf olduğunu hatırlayıp inancına daha da bağlanmandır.....
Tüm bunları biranevvel kendini toparlayabilmen ve senin iyi hissetmen için ruhsal sağlığın için yazıyorum umarım iyiniyetli tavsiyelerimi amacımı anlarsın okuduğunda....
Sakın dualarını inancını umutlarını kaybetme...vazgeçeceksen bile tıp desteği almaktan kendi haline bırakacaksan bile vazgeçişin şekli nedeni bu olmamalı...
ki sakın vazgeçme ...sokak karısı dediğin kişiler senin gibi sıcak bir yuva sana değer veren seni seven bir ömüre evet demiş bir eşe aileye sahip değildir belki...yada karnını doyuran yoktur ....ya da bir gün hasta olup erkenden hayata veda edecektir ....belki de....yaşadığı sürece acı çekip mutsuz olacaktır.Bunu da sakın unutma...
zengin...fakir...hasta...sağlıklı....dışarıda ya da cezaevinde....ve vssss herşeyin bir anlamı bir nedeni var bu hayatta...
Şimdilik olmadı...ama birgün olması dileğiyle sevgiler..

Masalcan gecmis olsunn cnm biraz rahatsizlanmissin sanırsam gecmise söylese bir göz attımda :/ İns. Bir an önce saglıgına kavuşursun yada 9 ay boyunca böylece devam ederrr:))Guzel sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm

aaaa bıkmak ne demek aşk olsun duymayayım bir daha bir günde biz sana soru sorarız
teşekkür ederim canım.tabiki bildiğim bişey olursa seve seve cevaplarım.
evet canım ikinci kullanışımdada 17mm ve ondan daha küçükler vardı ve çatlamayıp kist olmuştu.
canım şu an bunları düşünmekte kendince haklısın.çünkü üzüntünün verdiği usanmışlıkla böyle düşünüyorsun.
ama lütfen tövbe et.çünkü yanlış bişeyler söylüyorsun.allahım sana sağlık vermiş eşine sağlık vermiş çocuk istediğine göre huzurlu bi yuva vermiş.
belki bunların tam tersi olabilirdi.umudunu hiç yitirme lütfen daha yolun çok başındayıxz.olumlu düşün sadece inan........

çok sağol canım benim allahım hepimizi sonuna kadar mutlu etsin eşlerimizle ve en kısa zamanda çocuklarımıza kavuşmamızı sağlasın

cnm çok geçmiş olsun duygularını,yaşadığın hayal kırıklığını burda en iyi bizler anlarız..isyan etme lütfen yaşadıklarına..allaha şükür sağlığın yerinde,seni seven yanında destek olan bir eşin güzel bir yuvan var..belkide şuanda anne olamamanın bir sebebi vardır vakti zamanı daha gelmemiş demekki..bu sonuç senin hiçbirzaman anne olamayacağın anlamına gelmiyo unutma..haline şükret ki en azından yumurtan oluşup bu tedavileri yaptırabiliyosun ya hiç bebeğin olmama gibi bir durumun olsaydı?dışarda yüzlerce insanın böyle bir umudu bile yok..bizler umut olmadan hayal etmeden yaşayamayız..birkaç güne toparlanırsın inşallah..dua etmekten sakın vazgeçme allahtan başka sığınacak kimsemiz yok unutma olurmu..

Son düzenleme:

Canımmm lütfennn lütfennn tövbe de...
Hayat sınavlarla dolu kuzum. Aşılamaya gittiğimde 15 yıldır sabırla bebişlerini bekleyen anneler tanıdım. Nolur isyan etme.
Sen hayırlısını iste canım benim. Senin duygularını anlıyoruz biz. Eminim bu yazını okuyan herkes bir iç çekmiştir.
Yazıyı okuyan herkes senin için dua etmiştir kuzummm. Sen yılmadan usanmadan devam et...
Bir gün mutlaka olacak emin ol zamanı değildir. Dualarından vazgeeçme.Geçmiş olsunnn.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,kalbim çok yaralı,hastanede beklerken öyle çok hamile gördümki onlardan biri de ben olmak istedim ,beklediğim sürece gözyaşlarımı içime akıttım,kimseler görmesin,bu kız neden böyle ağlıyor demesin diye,çok üzgünüm ....bu gün evimizde bayram olabilirdi,kalbim öyle acıyorki bu nasıl analtsam ki,Allahım sen beni affet ne olur ,gözyaşlarıma bir son ver ne olur,benim güzel kocamın boynunu bükük bırakma,o herşeyin en iyisine layık

kıyamam sana gece gece aglatın benı ınankı okadar ıyı anlıyorum kı senı ınsallah yuce Rabbım hepımıze saglıklı bebısler nasıp etsın canım tovbe et zaten Allahım ıcınde bılıyo bı kotuluk olmadıgını
dua etmekten ve tedavılerıne devam etmekten vazgecme canım ınsallah saglıkla bebısıne kavusacaksın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…