,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,, .,.........
yok canım ua dugunden geldık kurtlarımı doktum
canlarım hepinize merhaba öncelikle merak etmişsiniz,benim için güzel dileklerde bulunmuşsunuz dualar etmişsiniz hepinize çok teşekkür ederim..bende sizleri çok seviyorumhayırlısıyla 2.aşılamamı yaptırdım geldim anca foruma girip yazabiliyorum..sabah eşimle beraber 8,30da ordaydık eşim 9da verdi spermlerini beklemeye başladık saat 10,30 gibi beni çağırdılar hazırlandım bekledim biraz sonra içeri aldılar beni doktorumla sohbet ederek başladık..eşimin spermleri gayet iyiymiş işlemi yaparken bu sefer biraz canım acıdı aleti içerde çevirmek zorunda kaldı ama sonunda gönderdi spermleri..onların güzel yolculuklarını izledim sonra odaya aldılar beni 45 dakika yattım kıpırdamadan..doktorum geldi herşeyin iyi geçtiğini bu sefer yumurtaların fazla olduğunu ve eşimin spermlerininde iyi olduğunu söyledi ve bana crinone jel verdi bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıcam..7 temmuzda sonucumu öğrenicem hayırlısıyla..inşallah sonucum güzel çıkar.. artık gün saymaya başlayabiliriz
Senin yazdıklarını okudukça benimde yüreğime sanki su serpiliyor, sende bişey var cok tuhaf bir enerji var, rabbim bu enerjiiyi hepimize versin, Allahta senden razı olsun, inşiallah bu mübarke günler hürmetine hepimizin dualarını bir an önce gerçekleşir
SEYHAN..cım tesekkür ederim daha iyiyim ama bu sıcaklarda saglıklı kalmak biraz zor olacak hepimiz icin. varsin caresi olsun gecen rahatsizliklar olsun öpüyorum.masalcığım hastamı oldun sen , geçmiş olsun cnm bnm
JOLLYY... cim sağol canım.. Malesef 3 gün keyfim yoktu ates halsizlik belirtileri ile biseyler gecirdim ama sükür ki arkası gelmedi simdi daha iyiyim 2. Asılama da bitti güzelim sonucunu ögrenmek kaldı zaman akıyor nasılsa vakti gelince ögreneceğiz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun İlgin icin tesekkür ederim cok öpüyorumMasalcan gecmis olsunn cnm biraz rahatsizlanmissin sanırsam gecmise söylese bir göz attımda :/ İns. Bir an önce saglıgına kavuşursun yada 9 ay boyunca böylece devam ederrr:))Guzel sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm
Hepinizeeeee kucak dolusu sevgiler saygilarrrrr
Yazilarinizi okudum cevaplar veremedim..uzerimde bi gerginlik bi can sıkintisi bi daral gecirme vardi...ama sanirim bugun biraz daha iyiyim
İyi olunca yazabilitim dedim sizlere...
Superisi bugun nasil gecti rabbim gonlune gore versin canim....
Mda d.kont hapiyla aran nasil yan etkileri seni de cok etkiliyor mu
Rana yazin superdiii cok guldumallahim dermansiz dert vermesin biz herseyi yapmaya haziriz dimi
Masalcim biraz rahatsizlanmissin gecmis olsun...nasil isler yogun mu yine ? Bu arada gun sayiyorum bugun hariz son 4 gun
Veee diger isimlerini yazamadigim arkadslar umarim iyisinizdirrr sabirrr cekmeye devam degil mi ?
Hepinizi opuyorummmmm
Neden keyfin yok umarım fiziksel degildir iyi misin merak ettim
SEYHAN..cım tesekkür ederim daha iyiyim ama bu sıcaklarda saglıklı kalmak biraz zor olacak hepimiz icin. varsin caresi olsun gecen rahatsizliklar olsun öpüyorum.
JOLLYY... cim sağol canım.. Malesef 3 gün keyfim yoktu ates halsizlik belirtileri ile biseyler gecirdim ama sükür ki arkası gelmedi simdi daha iyiyim 2. Asılama da bitti güzelim sonucunu ögrenmek kaldı zaman akıyor nasılsa vakti gelince ögreneceğiz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun İlgin icin tesekkür ederim cok öpüyorum
NİMESAY..... Canım benim:)) tesekkür ederim toparladım sanki umarım tekrarlamaz,, bu hafta da yogun gececek nimesaycım malesef hatta salı günü istanbula gidecegim dün belli oldu girmem gereken onemli bir durusmam var. Aynı gün akşam döneceğim kısmetse cumaya kadar full programım bunların arasında ancak cuma gunu teste vakit ayırabilirim sanırım 29 " u oluyor 5 gün sonra güzelim yaptırırım. Hissettigin sıkıntının hafiflemesine sevindim seni mutlu eden insanlarla vaktini gecirirsen yada en azından sevdiğin seylerle mesgul olursan kendini cok daha iyi hissedeceksin aklını yorma sakın hormonların degerleri ile lütfen önceliğin kendin olsun .. Opuyorum cok seni:))
canlarım hepinize merhaba öncelikle merak etmişsiniz,benim için güzel dileklerde bulunmuşsunuz dualar etmişsiniz hepinize çok teşekkür ederim..bende sizleri çok seviyorumhayırlısıyla 2.aşılamamı yaptırdım geldim anca foruma girip yazabiliyorum..sabah eşimle beraber 8,30da ordaydık eşim 9da verdi spermlerini beklemeye başladık saat 10,30 gibi beni çağırdılar hazırlandım bekledim biraz sonra içeri aldılar beni doktorumla sohbet ederek başladık..eşimin spermleri gayet iyiymiş işlemi yaparken bu sefer biraz canım acıdı aleti içerde çevirmek zorunda kaldı ama sonunda gönderdi spermleri..onların güzel yolculuklarını izledim sonra odaya aldılar beni 45 dakika yattım kıpırdamadan..doktorum geldi herşeyin iyi geçtiğini bu sefer yumurtaların fazla olduğunu ve eşimin spermlerininde iyi olduğunu söyledi ve bana crinone jel verdi bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıcam..7 temmuzda sonucumu öğrenicem hayırlısıyla..inşallah sonucum güzel çıkar.. artık gün saymaya başlayabiliriz
ben 2. aşılamamı yaptırdım şuan beklemedeyim ama tutmazsa tüp bebeğe geçcez merkez araştırıyorum şimdiden orası hakkında bilginiz varmı daha önce smyra ya gitmiştim az çok orayı biliyorumda burayı duymamıştım
su perisi, hayırlı olsun canım aşılaman.... her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim... umarım sonu da hayırlısıyla güzel arkadaşım... bol bol istirahat etmeye bak... şansın bol olsun canım...
Gecmis olsun canim,, bir kez daha hayirli guzel sonuclar getirsin diliyorum cok sükür sorunsuz tamamladin tedavinde asilamanda biranda oldu bitti gibi geldi bana daha sanki birkac gun once yigeninin haberini vermis gibi gecti zaman insallah sonuda bekledigin diledigin gibi gerceklessin... Bir kez daha soylemeden gecemeyecegim bu kez gelecek... :)))
herkese günaydın,mutlu pazarlar...
Birgün mutlaka canim insallah..Allah hepimizin emeklerini boşa çıkartmadan hayırlısıyla mucizlerimize kavuştursun arkadaşlar ... tedavi sürecinde ve sonuç bekleyen arkadaşlarımızın güzel haberlerle bizlere dönüş yapsınlar, umudumuza umut katsınlar...
Gunaydin superim,, bugun ilk gunun bugun sonuc gunun de diyecegiz bol bol dinlen canim ozellikle ilk gunun de.. Kan testi cuma superimcim umarim testi yaptirmam icin firsatim olur dun geceden bu yana uyuyamayacak kadar sancilandim guzelim suanda da yataktan kıpırdayamıyorum bakalim cumaya dayanamayabilir bedenimsağol canım benim olduda bitti hayırlısıyla gün saymayada başladımvalla banada çok hızlı geçti anlamadım doğru diyosun sanki minik kelebeğim yeni doğmuş gibi ama 1 ay olacak nerdeyse doğalı..zaman hızlı geçiyo..senin sonucuna 5 gün kaldı sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum inanki inşallah dediğin gibi bu sefer bebişime kavuşurum kavuşuruz canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?