Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gecmis olsun canim,, bir kez daha hayirli guzel sonuclar getirsin diliyorum cok sükür sorunsuz tamamladin tedavinde asilamanda biranda oldu bitti gibi geldi bana daha sanki birkac gun once yigeninin haberini vermis gibi gecti zaman insallah sonuda bekledigin diledigin gibi gerceklessin... Bir kez daha soylemeden gecemeyecegim bu kez gelecek... :)))

Merhaba canim,, burada yazdiklarimin sana hissettirdikleri icin ... hakkimda hissettiklerin icin ... ne mutlu bana... Arada uzun uzun bilgi ve tecrube paylasimlari.. Arada moral destek sohbet arada mantiga davet herbirinin ayri bir onemi anlami var ,, seninde bunlari dikkatle takip edip bu sekilde dusunmene cok sevindim. Ben de sana tesekkur ederim deger verdigin okudugun icin .. Demekki amacima ulasabiliyorum bende,, sevgilerimle.

masalcığım hastamı oldun sen , geçmiş olsun cnm bnm
SEYHAN..cım tesekkür ederim daha iyiyim ama bu sıcaklarda saglıklı kalmak biraz zor olacak hepimiz icin. varsin caresi olsun gecen rahatsizliklar olsun öpüyorum.
Masalcan gecmis olsunn cnm biraz rahatsizlanmissin sanırsam gecmise söylese bir göz attımda :/ İns. Bir an önce saglıgına kavuşursun yada 9 ay boyunca böylece devam ederrr:))Guzel sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm
JOLLYY... cim sağol canım.. Malesef 3 gün keyfim yoktu ates halsizlik belirtileri ile biseyler gecirdim ama sükür ki arkası gelmedi simdi daha iyiyim 2. Asılama da bitti güzelim sonucunu ögrenmek kaldı zaman akıyor nasılsa vakti gelince ögreneceğiz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun İlgin icin tesekkür ederim cok öpüyorum

NİMESAY..... Canım benim:)) tesekkür ederim toparladım sanki umarım tekrarlamaz,, bu hafta da yogun gececek nimesaycım malesef hatta salı günü istanbula gidecegim dün belli oldu girmem gereken onemli bir durusmam var. Aynı gün akşam döneceğim kısmetse cumaya kadar full programım bunların arasında ancak cuma gunu teste vakit ayırabilirim sanırım 29 " u oluyor 5 gün sonra güzelim yaptırırım. Hissettigin sıkıntının hafiflemesine sevindim seni mutlu eden insanlarla vaktini gecirirsen yada en azından sevdiğin seylerle mesgul olursan kendini cok daha iyi hissedeceksin aklını yorma sakın hormonların degerleri ile lütfen önceliğin kendin olsun .. Opuyorum cok seni:))

Canimmmmm cok saol destegin icinmoral icin veeee verdigin bilgiler icin islerinde kolaylik ve sabir diliyorum canim..ahh istanbul olayi olmasaydi keske benim doktorum yolculuk yok demisti (benim doktor mu enteresan bilemedim ) o yuzden annemlerde vakit gecirmistim 14 gun
Cumayi iple cekiyorumm rabbim yuzunuzu guldursun cok opuyorummmm

su perisi, hayırlı olsun canım aşılaman.... her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim... umarım sonu da hayırlısıyla güzel arkadaşım... bol bol istirahat etmeye bak... şansın bol olsun canım...

canım aklın varsa oraya gitme... ömrümden ömür gitti onlar yüzünden... özel egeye aylar önce gittim sonra kendime gelemedim uzunca süre... :'(

su perisi, hayırlı olsun canım aşılaman.... her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim... umarım sonu da hayırlısıyla güzel arkadaşım... bol bol istirahat etmeye bak... şansın bol olsun canım...

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah hepimizin şansı açık olsun bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla

sağol canım benim olduda bitti hayırlısıyla gün saymayada başladım valla banada çok hızlı geçti anlamadım doğru diyosun sanki minik kelebeğim yeni doğmuş gibi ama 1 ay olacak nerdeyse doğalı..zaman hızlı geçiyo..senin sonucuna 5 gün kaldı sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum inanki inşallah dediğin gibi bu sefer bebişime kavuşurum kavuşuruz canım benim

Allah hepimizin emeklerini boşa çıkartmadan hayırlısıyla mucizlerimize kavuştursun arkadaşlar ... tedavi sürecinde ve sonuç bekleyen arkadaşlarımızın güzel haberlerle bizlere dönüş yapsınlar, umudumuza umut katsınlar...

Birgün mutlaka canim insallah..

Gunaydin superim,, bugun ilk gunun bugun sonuc gunun de diyecegiz bol bol dinlen canim ozellikle ilk gunun de.. Kan testi cuma superimcim umarim testi yaptirmam icin firsatim olur dun geceden bu yana uyuyamayacak kadar sancilandim guzelim suanda da yataktan kıpırdayamıyorum bakalim cumaya dayanamayabilir bedenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…