Evet Sıcak canım İzmir.. Nem oranı da yüksek gece bile 30 derecenin üstünde olabiliyor kan ter icinde uyaniyor insan..sancılarıma gelince dönemi geregi sancılar güzelim malesef.. Zaman olarak benim vucut saatime uygun mense 3-5 gun kala herdaim bu sekilde agrili cekiyorum canim,, dilim varmasada durumum bu.. Elbette bisey varsada bu sancilari mens dönemi oldugu icin nasilsa cekecegim superim cim sonuc yine de bilinmez bu yüzden gorecegiz nasilsa her iki durumu da zaman gösterecek
kimse yok bugün herkes gezmeğe gitti galiba bende evde tek başıma cinli gibi oturuyorum çok canım sıkıldı devamlı bişeyler yiyorum bu gidişle daha bebiş ortada yokken ben 100 kilo olcam herhalde :))
derincimm selamlar...
pazar gunleri böyle sakinn sakinn kimsecikler olmuyor :)
aman haa dikkat et açma buzdolabının kapagını kapat açmaaa bize lazım bu kilolarr :)
dikkat et kendine
slm kızlar nasılsınız umudu yitirmek yokkk daha aşılamadasınız yahuuu bırakacam tedaviyi falan olmaz bırakmayın hiç olmazsa tüp denersiniz
mda ne yiycez canım bugün?ay canım sıkıldı evde annemleri çagırdım arkadaşlarıyla yaylaya çıkacaklarmış ne yaylası dedim bozkır köyünün diyor yarabbim yeni icat oldu yani buldu canım babam istedigin varmı diye soruyor sanki hamişimde öyle davranıyor benide götürürdüde ödü patlar şimdi bana bişey olcak diye yaşatmadıgım kalmadığı için adama sevinememişti hamileligime bile sıkıntılardan
ay şiştim sanırım apartmandada eşimin amcasının gelini var zile basmaktan bıkmadı delimine misafiri gelecekmiş züccaciye sandı beni tabak çatal sehpane diye misafir çagırıyosun madem tüp demedim belimi çektirdim vs uydurdum yatıyorum diye burda pek meşhur çocugu olmayanı hemen belini çektirirler güldügüme bakmayın benide kaynanam çektirmişti bide çeken kadın sabah eznıyla salona git kafanı 3kez yere vur demişti dınk dınk dınk vallahi vurmuştum
kızlar yalnız evde oturmaktan dilim şişti sanırım sizde okuyup gülersiniz
hayırlı süreçler ve hayırlı aşılamalar olsun ercelf...
inşallah Allah yüzüznü güldürür....
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanıp yeniden başlarsınız tedaviye...
canlarım hepinize merhaba öncelikle merak etmişsiniz,benim için güzel dileklerde bulunmuşsunuz dualar etmişsiniz hepinize çok teşekkür ederim..bende sizleri çok seviyorumhayırlısıyla 2.aşılamamı yaptırdım geldim anca foruma girip yazabiliyorum..sabah eşimle beraber 8,30da ordaydık eşim 9da verdi spermlerini beklemeye başladık saat 10,30 gibi beni çağırdılar hazırlandım bekledim biraz sonra içeri aldılar beni doktorumla sohbet ederek başladık..eşimin spermleri gayet iyiymiş işlemi yaparken bu sefer biraz canım acıdı aleti içerde çevirmek zorunda kaldı ama sonunda gönderdi spermleri..onların güzel yolculuklarını izledim sonra odaya aldılar beni 45 dakika yattım kıpırdamadan..doktorum geldi herşeyin iyi geçtiğini bu sefer yumurtaların fazla olduğunu ve eşimin spermlerininde iyi olduğunu söyledi ve bana crinone jel verdi bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıcam..7 temmuzda sonucumu öğrenicem hayırlısıyla..inşallah sonucum güzel çıkar.. artık gün saymaya başlayabiliriz
herkese selaaaam evet kızlar 2.aşılamam perşembe gün yapıldı ve çok zor geçti bu sefer hiç bi bilgimde yok kendimi ruhsal olarak hiç iyi hissetmiyorum nedense sanki olmıcak gbi yine eşimde bütün sinirini falan benden çıkarıyo hep yani bu stresle olmaz yine artık nasip ne diyelim...
Demekki prosedür değişmiş.Ben ekim ayında almıştım belgeyi. İnşallah çabucak halledersin. İnsan hemen başlamak istiyor gerçekten.Ben şu anda tıbben hamile olmama rağmen (normal bir hamilelik olmasada) şimdi başlatsalar 2. denememi yaptırabilirim.Ama biz mecburen 3 ay ara vereceğiz...inşallah tüm işlerin su gibi akar.Herşey bir çırpıda pozitif sonuçla biter...Bu arada sen bi infertilite birde tüp bebek merkezi diye yazmışsın.Ben anlamadım onu.2 tane bölümmü var egede.Ben her işimi tüp bebek merkezi ile hallediyorum.
masalcığım canım dikkat et kendine bu aralar.inşallah cuma günü kan testini yaptırırsın ve güzel sonucunu alırsın...Gunaydin superim,, bugun ilk gunun bugun sonuc gunun de diyecegiz bol bol dinlen canim ozellikle ilk gunun de.. Kan testi cuma superimcim umarim testi yaptirmam icin firsatim olur dun geceden bu yana uyuyamayacak kadar sancilandim guzelim suanda da yataktan kıpırdayamıyorum bakalim cumaya dayanamayabilir bedenim
öncelikle 2. aşılaman hayırlı olsun hatisim.eşinle birbiriniz kırmamaya çalışın bu dönemde birbirinize destek olmanız,sığınmanız çok önemli.sonucuda inşallah pozitif olur.herkese selaaaam evet kızlar 2.aşılamam perşembe gün yapıldı ve çok zor geçti bu sefer hiç bi bilgimde yok kendimi ruhsal olarak hiç iyi hissetmiyorum nedense sanki olmıcak gbi yine eşimde bütün sinirini falan benden çıkarıyo hep yani bu stresle olmaz yine artık nasip ne diyelim...
çok sağol mcan yine başladık bir yola. salı günü kontrol var 12. günüm inşallah 12 mm falan bişey görürüz.
ya arkadaşlar ben size bir şey danışmak istiyorum... biraz teknoloji özürlüsü olduğumdan dolayı şu bir kaç kişinin cevabını aynı anda alıntı yaparak cevap veriyorsunuz ya ben onu beceremedim bir türlü :)) bana öğretir misiniz ?
herkese selaaaam evet kızlar 2.aşılamam perşembe gün yapıldı ve çok zor geçti bu sefer hiç bi bilgimde yok kendimi ruhsal olarak hiç iyi hissetmiyorum nedense sanki olmıcak gbi yine eşimde bütün sinirini falan benden çıkarıyo hep yani bu stresle olmaz yine artık nasip ne diyelim...
Selam gayecimm
Alinti ile cevaplanin yaninda bi kutucuk var arti isareti var yaninda ona tikliyorsun..kimlere cevap yazmak istersen tek tek tikla sonra alinti ile cevapla de olacaktir
Gunaydinnnn canlarrrrr
Hepinize iyi bir hafta diliyorum..saglikli neşeli mutlu ve iyi haberler alabileceginiz bir hafta olsun insalllah
Kendinize dikkat edin canlarrr
merhaba nimeysaycım :)) çok teşekkür ederim canım :)) inan var ya baya bi uğraş verdim ama yapamadım :)) çok sağol tekrardan..
sen nasılsın bu arada ?
ya arkadaşlar ben size bir şey danışmak istiyorum... biraz teknoloji özürlüsü olduğumdan dolayı şu bir kaç kişinin cevabını aynı anda alıntı yaparak cevap veriyorsunuz ya ben onu beceremedim bir türlü :)) bana öğretir misiniz ?
Selam gayecimm
Alinti ile cevaplanin yaninda bi kutucuk var arti isareti var yaninda ona tikliyorsun..kimlere cevap yazmak istersen tek tek tikla sonra alinti ile cevapla de olacaktir
Evet biraz kesfetmek zormus bende oraya buraya tiklayarak bulmustum
Cok saol canim iyiyim simdi yatak keyfindeyim cunkuuuu buyuk bi temizlik yapacagim bugun azicik enerji topluyorum
Sen nasilsin neler yapiyorsun
günaydın gayecim ayy bende çok merak ediyordum nasıl oluyor diye sayende öğrenmiş oldum tşklr nimeysa :13:
ohhh keyif sen de valla :)) ama bu keyfin üzerine temizlik yapılır mı bu sıcakta :)) hem bugün pazartesi boşver temziliği :) her gün yap her gün aynı ... hiç yapılmamış gibi oluyor ertesi gün ... neyse canım sana kolay gelsin ..
ben de sabahları eşime yardım amaçlı iş yerine geliyorum. öğleden sonraları da kendimi senin gibi temizliğe veriyorum :))
sen şu tedavi sürecinde misin peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?