Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımcım adet falan olma düşüncesini at kafadan pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah..belki belirtiler bebiş belirtisidir kendini dinleme nolur herşey çok güzel olacak..sen bugün dinlen iyice şu 5 gün boyuncada aşılamayı at kafandan zaten işlerin yoğun olucak düşünmeye pek fırsatın olmaz gibi ama olsun..dualarımız kabul alacak inşallah canım benim öpüyorum seni iyi pazarlar

kimse yok bugün herkes gezmeğe gitti galiba bende evde tek başıma cinli gibi oturuyorum çok canım sıkıldı devamlı bişeyler yiyorum bu gidişle daha bebiş ortada yokken ben 100 kilo olcam herhalde :))

kimse yok bugün herkes gezmeğe gitti galiba bende evde tek başıma cinli gibi oturuyorum çok canım sıkıldı devamlı bişeyler yiyorum bu gidişle daha bebiş ortada yokken ben 100 kilo olcam herhalde :))

derincimm selamlar...
pazar gunleri böyle sakinn sakinn kimsecikler olmuyor :)
aman haa dikkat et açma buzdolabının kapagını kapat açmaaa bize lazım bu kilolarr :)
dikkat et kendine

derincimm selamlar...
pazar gunleri böyle sakinn sakinn kimsecikler olmuyor :)
aman haa dikkat et açma buzdolabının kapagını kapat açmaaa bize lazım bu kilolarr :)
dikkat et kendine

ya valla evde yicek bişey kalmadı :)))

rana canım süpersin ya çok güldüm ama ben bilmiyorum senin bel çektirme maceranı nolur bir kez de benim için anlatırmısın gülmeye ihtiyacımız var dimi ama. senin komşuda iyiymiş hani madem misafir çağırcan alsana bardak çatal sehpa dimi ama un şeker tuz isteyenini duymuştum da shepa falan herzaman istenir mi ki belki yetmemiştir :))

tehlikeli bişey değil mi canım bel çektirmek ya bir de bizim burası dediğin neresi nerde öeşhur bakim bel çektirmek:) sabah ezanında kalk dua et dese anlicam da kafanı salonda vur ne demektir yahu :9 şimdiden güldüm yani. sen çok yaşa. ben de sana mı demiştim geçen hastanede kadın çıktı doktorun yanından hiçbişeyim yok muş dedi böyle tatlı da bir şivesi vardı yumurtlaması olmuş gayet iyi büyüyolarmış. kaynanası da diyomuş ki yumurtaların yağlı ondan olmuyo diyomuş. hiç duydun mu yağlı yumurta sen ...? :) halbuki eşinde sperm azmış. dediğim oğluna çamur atmamak için sana sarmış o . biz de kızlarla kadına dedik sen git kaynana ya de ki yumurtalarımın yağlı olması çok iyiymiş doktor çok beğendi de dedik :) kadın tamam dedi gitti. yazık ya garibim Allah tez zamanda versin :)

çok sağol mcan yine başladık bir yola. salı günü kontrol var 12. günüm inşallah 12 mm falan bişey görürüz.

hayırlı olsun superim atlattın çok şükür inşallah tutar canım sen yine de ilişide de bulun tamam mı ve o jelden ben de kullandım eczacı sabahları kullan dedi uyguladıktan sonra da 5 dk dan fazla yatma vajinaya yayılması için hareket etmek gerekiyor. geceleri sakın uygulama topak topak geri geliyor sabah yayılmıyor çünkü. biraz akıntın olur ama merak etme rahim ihtiyacı olanı zaten emiyor. sabırlı bekleyişler tatlım. bana da arkandan gelmek nasip olsun salı günü kontrol var 12. günüm

ümitsizliğe kapılırsan zaten olacağı varsa da olmaz canım.iyi düşün iyi olsun. sana da sabırlı bekleyişler temmuz ayı patlasın inşallah :)

Canım geç bir cevap oldu ama geç olsun güç olmasın :)))

Evet tatlım iki ayrı servis tüp bebeğin alt katı korudorun sonunda inferlitite servisi var ben oraya gittim hep, sadece aşılamalarım da sprem yıkama yukarıda yapıldı.

masalcığım canım dikkat et kendine bu aralar.inşallah cuma günü kan testini yaptırırsın ve güzel sonucunu alırsın...
öncelikle 2. aşılaman hayırlı olsun hatisim.eşinle birbiriniz kırmamaya çalışın bu dönemde birbirinize destek olmanız,sığınmanız çok önemli.sonucuda inşallah pozitif olur.
çok sağol mcan yine başladık bir yola. salı günü kontrol var 12. günüm inşallah 12 mm falan bişey görürüz.

ercelf umarım herşey yolunda gider,Allah gönlüne göre versin...

su perisi günaydın canım. aşılaman yapılmış, ve iyi geçmiş, bundan sonra beklemesi kaldı artık. hayırlısı olsun canım, inşallah bu sefer güzel sonucu alacaksın:)

Gunaydinnnn canlarrrrr
Hepinize iyi bir hafta diliyorum..saglikli neşeli mutlu ve iyi haberler alabileceginiz bir hafta olsun insalllah
Kendinize dikkat edin canlarrr

günaydın hanımlar ..umutlarımnıza umut katacak , bol güzel haberler duyacağımız bir hafta olması dileğiyle... iyi haftalar hepimize...:13:

ya arkadaşlar ben size bir şey danışmak istiyorum... biraz teknoloji özürlüsü olduğumdan dolayı şu bir kaç kişinin cevabını aynı anda alıntı yaparak cevap veriyorsunuz ya ben onu beceremedim bir türlü :)) bana öğretir misiniz ?

Selam gayecimm
Alinti ile cevaplanin yaninda bi kutucuk var arti isareti var yaninda ona tikliyorsun..kimlere cevap yazmak istersen tek tek tikla sonra alinti ile cevapla de olacaktir

hayırlı olsun aşılamn canım öncelikle.... arkadaşların da söylediği gibi sen olumlu , güzel şeyler düşünmelisin ki güzellikler seninle olsun.. biliyorsun bu dönwemlerde stress bizim düşmanımız. zaten bu tedavileri görmemiz hep stressten kaynaklanmıyor mu ?? öncelikle beynini tüm olumsuz düşüncelerden arındır. ve bu döneminde seni geren tüm olay ve kişileri yok say arkadaşım..önce kendini sonra da meleğini düşleyerek geçir bu süreçi... Allah yardımcın, şansın bolca olsun canım..

Selam gayecimm
Alinti ile cevaplanin yaninda bi kutucuk var arti isareti var yaninda ona tikliyorsun..kimlere cevap yazmak istersen tek tek tikla sonra alinti ile cevapla de olacaktir

merhaba nimeysaycım :)) çok teşekkür ederim canım :)) inan var ya baya bi uğraş verdim ama yapamadım :)) çok sağol tekrardan..
sen nasılsın bu arada ?

Gunaydinnnn canlarrrrr
Hepinize iyi bir hafta diliyorum..saglikli neşeli mutlu ve iyi haberler alabileceginiz bir hafta olsun insalllah
Kendinize dikkat edin canlarrr

günaydın canım inş güzel haberler alacağımız pozitif bir hafta olması dileğiyle...

merhaba nimeysaycım :)) çok teşekkür ederim canım :)) inan var ya baya bi uğraş verdim ama yapamadım :)) çok sağol tekrardan..
sen nasılsın bu arada ?

Evet biraz kesfetmek zormus bende oraya buraya tiklayarak bulmustum
Cok saol canim iyiyim simdi yatak keyfindeyim cunkuuuu buyuk bi temizlik yapacagim bugun azicik enerji topluyorum
Sen nasilsin neler yapiyorsun

Selam gayecimm

günaydın gayecim ayy bende çok merak ediyordum nasıl oluyor diye sayende öğrenmiş oldum tşklr nimeysa :13:

Evet biraz kesfetmek zormus bende oraya buraya tiklayarak bulmustum
Cok saol canim iyiyim simdi yatak keyfindeyim cunkuuuu buyuk bi temizlik yapacagim bugun azicik enerji topluyorum
Sen nasilsin neler yapiyorsun

ohhh keyif sen de valla :)) ama bu keyfin üzerine temizlik yapılır mı bu sıcakta :)) hem bugün pazartesi boşver temziliği :) her gün yap her gün aynı ... hiç yapılmamış gibi oluyor ertesi gün ... neyse canım sana kolay gelsin ..
ben de sabahları eşime yardım amaçlı iş yerine geliyorum. öğleden sonraları da kendimi senin gibi temizliğe veriyorum :))
sen şu tedavi sürecinde misin peki ?

Dimpleee rica ederim canim ne demek

Evet gayecim tupe gececgiz ama benim fsh yuksek dusmesini bekliyoruz onun icin iki ayri ilacim var..birde corekotu bal tarcin yiyorum
Bu ikinci ayim beklemedeyiz yani..
Seni listede gormedim senin hangi il ve aşaman ne şuan?mdaya soyleseydin yazsaydi seni de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…