Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eee güzel hatun bugün ne var bakalım menüde

buakşamki menümde patates ve patlıcanlı musakka ve kavurmalı arpa pilavı tabi bu yaptığım yemekleri ben yemiyorum diyette olduğum için..sen ne yapıcaksın cnm sendeki menü ne tatlım

buakşamki menümde patates ve patlıcanlı musakka ve kavurmalı arpa pilavı tabi bu yaptığım yemekleri ben yemiyorum diyette olduğum için..sen ne yapıcaksın cnm sendeki menü ne tatlım

bebegim bizim menüde annemin yaptıgı biber dolması var yanınada yogurtlu semizotu salatası yaparım ohhhh misss olur

bende seviyorum ama diyette olunca yiyemiyorum cnm yaa..yemekleri kocam için yapıyorum ama ben yiyemiyorum..buarada 9,5 kg verdim herşey bebiş için..

maşallah kuzum çok iyi gidiyorsun

ya kızlar bugünlerde sonuç alan ya da alacak olan yok mu hiçç...

bebegim bizim menüde annemin yaptıgı biber dolması var yanınada yogurtlu semizotu salatası yaparım ohhhh misss olur

maşallah kuzum çok iyi gidiyorsun

sağol canım aşılamaya kadar devam edicem 11kg falan olur herhalde o zamana..inşallah bu sayede tutar aşılamam..ohh sendeki menüde güzelmiş afiyetler olsun..

slm kızlar nasıl gidiyor az önce doktordan geldim ikiz bebeklerim olacak çok sevinçliyim tahlil sonucuna göre doktorum ikiz istermisin demişti bugün kesin söyledi iki kese gördük 6. haftamdayım kalp atımınıda 15 gün sonra dinleyeceğiz inşallah bi sorun çıkmaz sevincimi sizlerle paylaşmak istedim inşallah sonuna kadar iyi gider allah isteyen herkeze nasip etsin

tebrikler canım bak gördünmü sen bir tanesine razıyken Allah tuttu iki tane verdi :13:

cnm çok sevindim allah bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

istermisin bir kız bir erkek olsun bugün aldıgım en güzel haber darısı başımıza inşallah saglıkla kucagına alırsın

canım şimdi baktımda 15. gün sonucun 300 küsür çıkmış benim 14. gün 460 çıktı korktum şimdi. yoksa benimkidemi ikiz.

bence sonucuna göre seninde ikiz ihtimali yüksek tahlil sonucumu burada söylediğimde bazı arkadaşlar bana bu sonuca göre senin ikiz demişlerdi haklı çıktılar hepsine tşk ediyorum

özeldeyse her türlü bilgiyi alırsın.ama devletteysen söylemeyebilirler sen sor mutlaka

bişey olmaz gidersin,aşırı yürüme ama...

umarım hayırlısıyla kucağınada alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…