eee güzel hatun bugün ne var bakalım menüde
buakşamki menümde patates ve patlıcanlı musakka ve kavurmalı arpa pilavıTabi bu yaptığım yemekleri ben yemiyorum diyette olduğum için..sen ne yapıcaksın cnm sendeki menü ne tatlım
musakkayı bende severimmm ohhhh
sadece kocan içinmi yapıyosun azcık sende ye bişey olmaz
bende seviyorum ama diyette olunca yiyemiyorum cnm yaa..yemekleri kocam için yapıyorum ama ben yiyemiyorum..buarada 9,5 kg verdimherşey bebiş için..
maşallah böyle iradeli hatunlara bayılıyorummmm
buakşamki menümde patates ve patlıcanlı musakka ve kavurmalı arpa pilavıtabi bu yaptığım yemekleri ben yemiyorum diyette olduğum için..sen ne yapıcaksın cnm sendeki menü ne tatlım
bende seviyorum ama diyette olunca yiyemiyorum cnm yaa..yemekleri kocam için yapıyorum ama ben yiyemiyorum..buarada 9,5 kg verdimherşey bebiş için..
bebegim bizim menüde annemin yaptıgı biber dolması var yanınada yogurtlu semizotu salatası yaparım ohhhh misss olur
maşallah kuzum çok iyi gidiyorsun
fazla ayakta kalma ama cnm dikkat et
gez bebegim gez toz eğlen hiç bişeyi kafaya takma
slm kızlar nasıl gidiyor az önce doktordan geldim ikiz bebeklerim olacak çok sevinçliyim tahlil sonucuna göre doktorum ikiz istermisin demişti bugün kesin söyledi iki kese gördük 6. haftamdayım kalp atımınıda 15 gün sonra dinleyeceğiz inşallah bi sorun çıkmaz sevincimi sizlerle paylaşmak istedim inşallah sonuna kadar iyi gider allah isteyen herkeze nasip etsin
maşallah çok iyi kaç ayda canım
slm kızlar nasıl gidiyor az önce doktordan geldim ikiz bebeklerim olacak çok sevinçliyim tahlil sonucuna göre doktorum ikiz istermisin demişti bugün kesin söyledi iki kese gördük 6. haftamdayım kalp atımınıda 15 gün sonra dinleyeceğiz inşallah bi sorun çıkmaz sevincimi sizlerle paylaşmak istedim inşallah sonuna kadar iyi gider allah isteyen herkeze nasip etsin
tebrikler canım bak gördünmü sen bir tanesine razıyken Allah tuttu iki tane verdi :13:
sağol canım 2 ayda verdim bu kiloyu..
tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeklerini canım.
canım şimdi baktımda 15. gün sonucun 300 küsür çıkmış benim 14. gün 460 çıktı korktum şimdi. yoksa benimkidemi ikiz.
özeldeyse her türlü bilgiyi alırsın.ama devletteysen söylemeyebilirler sen sor mutlakaslm kızlar.ben de bu ay aşılama yaptırıcam.adetimi bekliyorum.merak ettiğim bişey var aşılamadan önce spermleri yıkıyorlar yaaa onun sonucunu bize söyleyecekler mi.bizim morfoloji sorunu var %2 o nedenle korkuyorum tutmaz diye.ama belki yıkama sonrası morfoloji artarsa ve bunu bilirsem daha bi umutla bekleyişimi sürdürürüm...
....................................
ay kızlar bugün bizim ankarada sosyete pazarı var bende iş çıkışı oraya gitmek istiyorum kendimi yormadan yavaş yavaş yürüyerek gezsem bişey olmaz demi ayyy sizinde fikrinizi almak istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?