Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Masalcim ne guzel yazmissin nasil ferahlattin beni cok tesekkurler
Sanki ben bu tür haberler alinca dunyam duruyor saniyorum ama toparlama zamanim geldi.
Hayit suyu ve cayi aldim ilacla bakalim etkisi ne olacak
Tekrar saol

rica ederim canım...inan moral umut çok çok önemli kendimle benzer ve aynı durumda olan bir mesaj görünce atlamamaya çalışıyorum .
seni de çok iyi anlıyorum.Sen elinden geleni ve gerekeni yap...ki içinde acaba lar kalmasın.hızla toparlan yıkılmak yok.
çayınıda iç madem istiyorsun.Ama dediğim gibi yaptığın herşey bitkisel yada bu konuda bir ilaç sadece görüntüde değeri etkiliyormuş asıl olan sabit kalan ilaçsız çıkan değer.Sen sonuçta bu değerle dahi hamile kalabileceğini herzaman bu ihtimal olduğunu kabullen aklından çıkartma canım

Aşılama sırasında yapılan spermiogram-yıkama işlem sonucunu o an işlem başlarken sorarsan söyler doktorun benim aşılamamda labaratuvardan doğumhaneye geldiği an işlem yapıldı sonra sormadım kaldı ama sorarsan mutlaka bilgi vereceklerdir canım.

ay evet baya yararlıymış olmazsa devam ederim dr sorarım
sözün bittiği yer gibi...o yüzden ne desek aciz bir kul olarak boşş...Rabbim! ne verirse bize bir nedeni bir de neticesi var elbet.... ,,düzen ,herşey bunun üzerine kurulu işte.
evet demi rabbim hayırlısı nasip etsin
ayyy inşallah cnmmm inşallahhh güzel sonuçlar verirsin bize
ama anlatıklarının hepsi çok güzel şeylerrr

ayy valla inş.. herşey güzel olur bu sefer çok istiyorummm

tatlım ben salı günü aşılama yaptırdım ve bana eşimin sonucunu verdiler bir tanede dosyama koydular söylüyolar yani merak etme ilk aşılamamdada vermişlerdi sonucu

Burasi yazilanlar arastirmalar bunu dogruluyor iste.moral moral...stresten uzuntuden uzak duracagim.dusunmemeye calisacagim
Aslinda hic olmasa bile isyanim yok tabii ki hersey bizim iyiligimiz icin diyip tamam demeli insan.vermiyorsa vardir bi sebebi demeli.
Ama o ümit hic bitmiyor bitmeyecek de...

canım bende senin gibiyim 1 kere aşılama yaptık özelde , sonrası hemen tüpe geçelim dedi doktorumuz dolayısı ile devletten destek alamıyoruz. Özel de yaptırmak zorunda kaldık .Ben ignelere salı günü başladım yarında ilk kontrolüm var. Aşılamadada buna benzer igneler kullanmıştım ama sorun yok hemencecik vurulabiliyorsun pek çok insan yapıyor bunu kendi kendine sorun yok yani. Şu anda bu kadar gelişmeleri yazacagım he rgün ayrıntılı takip et beni anacım . Ama ne derlerse desinler bence denemelisin .
doktor banada aynı şeyi söyledi ben burada günlerce agladım arkadaşlar biliyor halimi. Bana direkt doktor donör önerdi ama ben şansımı denemek istedim , çünkü fsh 40 olupta , hiç yumurtası olmayıpta hamile kalan insanlar vardı okudum forumlarda .Ben elimden geleni yapayımda vermezse Allahımın takdiridir.

bilgisi olan varsa yazabilirmi doktor bize tüp bebek dedi aşılama neden demedi acaba

egerki eşinin ileri hareketli sperm sayısı 7 milyonun altındaysa aşılamada netice alınamıyor o zaman tüp bebege geçilmesi gerekli, tüp bebekte sıkıntı yok ama ,benimde eşimin ileri hızlısı 7 milyon tam sınırdayız.
keçi boynuzu pekmezi yedir eşine bence ve bazı vitamin destekleri kullan.

ya arkadaşlar FSH yumurtlamayla mı ilgili.anlayamadım.10 altındaysa değerimiz yumurtlamamız oluyor mu demek.açıklayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…