endişelerinde çok haklısın ama ne kadar korksanda denemeden sonucu bilemezsin ne yap et evlat sahibi olmayı bu kadar isterken geç kalma kalan yumurta rezervini mutlaka değerlendir kaybedilen her ay bir risk.. önce umutlan ki umudun seni ayakta tutsun arkadaşım inan bende amh sonucum yüzünden acele ediyorum sende elini çabuk tut canım
Masalcim ne guzel yazmissin nasil ferahlattin beni cok tesekkurler
Sanki ben bu tür haberler alinca dunyam duruyor saniyorum ama toparlama zamanim geldi.
Hayit suyu ve cayi aldim ilacla bakalim etkisi ne olacak
Tekrar saol
selam cnm,ne zamandır denk gelemedik seninle nasılsın tedavin ne zaman başlayacak kısmetse
merhaba canım evet karşılaşamadık seninle bir türlü.ben bu ay kendimi kendimle bıraktım.hazirandada aynı olacak herhalde.hiç düşünmüyorum kendimi sıkmıyorum.bir rahatlık geldi bana.tüp bebeğe geçmek için kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum:)herhalde temmuz gibi tüp olur.sen nasılsın aşılama mı tüpe mi karar verdin?
slm kızlar.ben de bu ay aşılama yaptırıcam.adetimi bekliyorum.merak ettiğim bişey var aşılamadan önce spermleri yıkıyorlar yaaa onun sonucunu bize söyleyecekler mi.bizim morfoloji sorunu var %2 o nedenle korkuyorum tutmaz diye.ama belki yıkama sonrası morfoloji artarsa ve bunu bilirsem daha bi umutla bekleyişimi sürdürürüm...
ay evet baya yararlıymış olmazsa devam ederim dr sorarımCanımcım,, haklısın bazıları haberi bile olmadan planlamadan hatta istemedenkalır bizlerde planlayınca isteyince gelmiyor işte kader heralde başka ne denir..inşallah kaderlerimizde umut ettiğimiz evlatlarımız yazılıdır.
Omega 3 .... bende de sanki biraz iştah açtı bir iki kilo oynuyorum gibi..ama iştah açıcı diye bir fonksiyonu yok normalde omega 6 gibi değil senelerce ara ara dönemlerde kullanmışlığım var içeriğini nelere faydası var biliyorum..
Normalde zaten 30 yaş üstü herkes için önerilen bir destek,,birçok faydası ve konuda tavsiyesi var.Hamilelikte özellikle verilen destek lerden.Çünkü erken doğum riskini azalttığı,,hamilelik boyu kullanıldığında doğum sonrası yeni doğan döneminde bebeğin uykusuzluk ve alerjilerine iyi geldiği doğum sonrası annede depresyon ve hafıza bozukluğu risklerini azalttığı gözlenmiş
Menepoz dönemimdeki kadınlara bile veriliyor.Kolestrol karaciğer yağlanmasını azaltıcı etkisi var.
Falan filan...yani gerektiği dozda ihtiyaç var ise kullanıldığında birçok şeye faydası var.
Eğer hamile kalırsan diye bu dönemlerde veriliyorsa birazda bu olumlu etkilerinden dir sanırım.
evet demi rabbim hayırlısı nasip etsinsözün bittiği yer gibi...o yüzden ne desek aciz bir kul olarak boşş...Rabbim! ne verirse bize bir nedeni bir de neticesi var elbet.... ,,düzen ,herşey bunun üzerine kurulu işte.
ayyy inşallah cnmmm inşallahhh güzel sonuçlar verirsin bize
ama anlatıklarının hepsi çok güzel şeylerrr
mesajlar karışmışşşş masal bu cevap sanaydı cnmm
kadıköy şifaya gitmedim hiç
ataşehir memorial nasıldır acaba
medicanaya gittim orayla görüştüm
ya çok komik mesajlar çok karışmış.ben kadiköy şifaya gidiyorum.ataşehir memoriala bir kere muayene için gitmiştim.ama gene şifaya geri döndüm.alışkanlık herhalde.bir de doktoruma güvendim.herşeye baştan başlamak istemedim.
ya çok komik mesajlar çok karışmış.ben kadiköy şifaya gidiyorum.ataşehir memoriala bir kere muayene için gitmiştim.ama gene şifaya geri döndüm.alışkanlık herhalde.bir de doktoruma güvendim.herşeye baştan başlamak istemedim.
anladım cnm benim için farketmez çünkü ben hiç bi yerde tedavi görmedim henüz
ataşehir bana daha yakın peki tavsiye edermisin cem bey varmış sanırım
merhaba canım evet karşılaşamadık seninle bir türlü.ben bu ay kendimi kendimle bıraktım.hazirandada aynı olacak herhalde.hiç düşünmüyorum kendimi sıkmıyorum.bir rahatlık geldi bana.tüp bebeğe geçmek için kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum:)herhalde temmuz gibi tüp olur.sen nasılsın aşılama mı tüpe mi karar verdin?
:)) nihayet cevabını aldım seyhan karıştırmış mesajları..hallettik ama onunlada yazışıyordum çünkü.
En iyisini yapıyorsun kendini hazır hissettiğin zaman en sağlıklısı önce düşüncede hazır olmalı insan zor süreçler.
Ben bu hafta ovulasyon haftasındayım tabi olursa ..aşılama sonrası bu ay kendiliğinden yumurta olur mu çatlar mı bilmiyorum tabi.
Yinede boş geçmesin diye gerekeni yapmaya çalışıyoruz.Ay sonu Haziran başı adet haftam,,olursam arayıp haber vericem randevu alıp gidicem yine doktoruma konuşup karar vereceğiz.2.aşılamayı atlamak istesemde bu adetle hemen tüpe başlayabilirmiyiz bilmiyorum çünkü biliyosun ki tüp bebekte durumuna göre bir sürü protokol tedavi şekli var kimizi adetin 21.günü başlıyor eğer kısa protokol olmaz ise
o zaman haziranda kaynar o yüzden haziranda 2.aşılama geçirip doktorunda isteği bu yönde..yine olmaz ise haziran sonu adeti ile temmuz başı tüp bebek başlar hayatım nasip kısmet görücez bakalım ama hiçbirşekilde ara veremiyorum hani yaz sonunu bekleyeyim gibi malesef amh düşük yumurta rezervi giderek azalma gösteriyor bende ameliyatlıyım ya yaş ta malum 35'i yaşıyorum durumlar böyle canım bende
rica ederim canım...inan moral umut çok çok önemli kendimle benzer ve aynı durumda olan bir mesaj görünce atlamamaya çalışıyorum .
seni de çok iyi anlıyorum.Sen elinden geleni ve gerekeni yap...ki içinde acaba lar kalmasın.hızla toparlan yıkılmak yok.
çayınıda iç madem istiyorsun.Ama dediğim gibi yaptığın herşey bitkisel yada bu konuda bir ilaç sadece görüntüde değeri etkiliyormuş asıl olan sabit kalan ilaçsız çıkan değer.Sen sonuçta bu değerle dahi hamile kalabileceğini herzaman bu ihtimal olduğunu kabullen aklından çıkartma canım
anladım cnm benim için farketmez çünkü ben hiç bi yerde tedavi görmedim henüz
ataşehir bana daha yakın peki tavsiye edermisin cem bey varmış sanırım
evet bende cem beyin eski hastasıyım.işinde çok ciddi bilgili iyi bir doktor.tüp bebek merkezinin de başı diye biliyorum.
:)) nihayet cevabını aldım seyhan karıştırmış mesajları..hallettik ama onunlada yazışıyordum çünkü.
En iyisini yapıyorsun kendini hazır hissettiğin zaman en sağlıklısı önce düşüncede hazır olmalı insan zor süreçler.
Ben bu hafta ovulasyon haftasındayım tabi olursa ..aşılama sonrası bu ay kendiliğinden yumurta olur mu çatlar mı bilmiyorum tabi.
Yinede boş geçmesin diye gerekeni yapmaya çalışıyoruz.Ay sonu Haziran başı adet haftam,,olursam arayıp haber vericem randevu alıp gidicem yine doktoruma konuşup karar vereceğiz.2.aşılamayı atlamak istesemde bu adetle hemen tüpe başlayabilirmiyiz bilmiyorum çünkü biliyosun ki tüp bebekte durumuna göre bir sürü protokol tedavi şekli var kimizi adetin 21.günü başlıyor eğer kısa protokol olmaz ise
o zaman haziranda kaynar o yüzden haziranda 2.aşılama geçirip doktorunda isteği bu yönde..yine olmaz ise haziran sonu adeti ile temmuz başı tüp bebek başlar hayatım nasip kısmet görücez bakalım ama hiçbirşekilde ara veremiyorum hani yaz sonunu bekleyeyim gibi malesef amh düşük yumurta rezervi giderek azalma gösteriyor bende ameliyatlıyım ya yaş ta malum 35'i yaşıyorum durumlar böyle canım bende
anladım canım hayırlısı.ama bu kadar çaba gösteriyoruz.eminimki emeklerimizin karşılığını alacağız.tüp de biraz zormuş.iğneler falan o yüzden bende korkmuyor değilim.bakalım belki aşılama mı tüp mü derken kendiliğinden bebişlerimiz gelir.:)inşşşalllh...
CNM BENİM SEN BİLİRSİN TABİKİDE
DURUMUMUZ AYNI GİBİ SENİNLE AŞILAMA ZAMAN KAYBI DİYOLAR
anladım canım hayırlısı.ama bu kadar çaba gösteriyoruz.eminimki emeklerimizin karşılığını alacağız.tüp de biraz zormuş.iğneler falan o yüzden bende korkmuyor değilim.bakalım belki aşılama mı tüp mü derken kendiliğinden bebişlerimiz gelir.:)inşşşalllh...
inşallah canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun yapılan herşey tek bir beklenti için..kaderde varsa olacak.
merhaba bende aranıza bugün katıldım kızlar tüp bebeke başlamışsınız rabbim inşallah anında verir bebğinizi bizde bugün ilk defa gittik doktora benim eşimin sperm sayısı az çıktı doktor dilersenis çok beklemeden başlaayın dedi tüp bebeğe bizde çok istediğimizden dolayı bugün gittik bakalım ama bu iğne olayları varmış karından yapılan bide ben kendim yapıcakmışım sende iğnelere başlamışsın sanırım nasıl bişey uzun bi süreçmi anlatırmısın özele mi gidiyorsunuz devletmi fiyatlar ne duurmda çok soru sordum sanırım ama yardıma bilgiye ihtiyacım var benim
bilgisi olan varsa yazabilirmi doktor bize tüp bebek dedi aşılama neden demedi acaba
inşallah canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun yapılan herşey tek bir beklenti için..kaderde varsa olacak.
AMİİİN İNŞALLAH...
ya arkadaşlar FSH yumurtlamayla mı ilgili.anlayamadım.10 altındaysa değerimiz yumurtlamamız oluyor mu demek.açıklayabilir misiniz?
ben adetin 2.günü hormon testi yaptırdım.FSH 8.29 yazıyor.yani iyi mi bu değer.
10'un üzerindekiler iyi değil cnm
benim ilk 10 ikincisi 24 çıkmıştı ve şimdi yumurta rezervim olduğunu öğrendim böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?